Хомосексуалци

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postoji nesto sto se zove moralne norme i ... ima tu jos nesto sto sam sad zaboravio ali te stvari su ti neki nepisani prirodni zakoni. U neku ruku bi se moglo uzeti kao urodjeni i prirodni osecaj za dobro i zlo. E to je ono sto nam u ovom slucaju govori da je to zlo. I to je i ono sto nam govori da je to bolest. Mada i sve sto nije prirodno i normalno vec devijantno mi karakterisemo kao bolest, bez obzira bilo to upisano u neke zakone ili ne.

Jao mani me u starom veku u Grckoj... opet neka propaganda(naravno totalno neistinita). :thumbdown:

A ko kaže da nije normalno??Definiši normalno.....Prirodni zakoni, koji to??Pravila, moral...To je ono kada pljunemo po komšiji, po Bogu, izdamo, pa se molimo u crkvi...Moral??Vrlo širok pojam...a siguno znam da mnogi koji se u njega kunu nemaju pojma ni šta je on....Zlo...?? Ne, zlo je kada siluješ, ubiješ, naneseš bol, a oni nikome ne nanose bol....

Priroda???Čim postoji priroda je to dozvolila, a Bog???Bog, Buda, Muhamed itd. itd....Stvoreni za manipulaciju širokim narodnim masam.Ja ne osporavam njihovo postojanje, ali svako ima svog boga, nešto u šta veruje.Da li to znači da je nečiji pravi ili nije??Tako da mislim da ni priroda ni Bog nisu ništa odredili............

BOG?ako je svet nastao po bibliju,kaze postojala su dva ljudska bica,adam i eva.kako je covecanstvo doslo do ove cifre uz pomoc dva ljudks bica?onda je tu bilo incesta a koliko znam incest se smatra bolescu,zar ne?

Priroda=bog
Definisano je tj. određeno šta je normalno i zdravo (fizički,mentalno kako god)
kod nekoliko stotina hiljada vrsta, a istoričar koji smatra da čovek postavlja norme može da
se pozabavi i istorijom od pre post(a)ojanja čoveka.
Možda sam i nešto pomešao, kasno je.

Jeste bolest.
A apropo tvoje price pitacu te - da li ok ako neko voli neku zivotinju? Da li i u tom slucaju ne treba niko da se mesa i da osudjuje? Ili i to nije bolest?

Nije normalno, a nije ni isto...Životinja je nesvesno biće i ona ne može da razume to što njoj čovek radi i ako razume ona je nemoćna, dok ovde dva svesna bića stupaju u odnose bilo kakve vrste.I ne shvatam kako to uopšte upoređujete....

Ba j D vej nemam nishta da mislim o homosexualcima.
Svachija sexualna orjentacija je njegova privatna stvar.
Ne kapiram svu tu homofobiju osim kao latentnu homosexualnost.
Gej parade su mi bzvz,svestan sam tuzne chinjenice da je ovo drushtvo josh jako jako zadrto po tim pitanjima ali isto nece ni gejevi pocrkati ako je ne odrze jer chitava poenta manifestacije je klasichan primer zapadnjachkog idiotizma-luk et mi ajmm gej! lalalalala..missim...tuga.
Homosexualac se ne postaje nego radja.
Svako ko je nachisto sa sobom po pitanju sexualne orjentacije nema ni razloga ni poriva da se oseca ugrozeno ili agresivno spram gejeva.
Kraj.

A ko kaže da nije normalno??Definiši normalno.....Prirodni zakoni, koji to??Pravila, moral...To je ono kada pljunemo po komšiji, po Bogu, izdamo, pa se molimo u crkvi...Moral??Vrlo širok pojam...a siguno znam da mnogi koji se u njega kunu nemaju pojma ni šta je on....Zlo...?? Ne, zlo je kada siluješ, ubiješ, naneseš bol, a oni nikome ne nanose bol....

Ebi ga ocigledno da ne verujes u ljudsku dobrotu, sto je zalosno. Kao da si nesto razocaran u ljude.
Ne mogu ti ja ispricati sve te lekcije o moralnim normama i ostalom ako zelis izguglaj na netu pa procitaj.

Priroda=bog
Definisano je tj. određeno šta je normalno i zdravo (fizički,mentalno kako god)
kod nekoliko stotina hiljada vrsta, a istoričar koji smatra da čovek postavlja norme može da
se pozabavi i istorijom od pre post(a)ojanja čoveka.
Možda sam i nešto pomešao, kasno je.

Da, ali i pre čoveka su postojali odnosi između pripadnika istog pola....Primer za to su životinje...

Ebi ga ocigledno da ne verujes u ljudsku dobrotu, sto je zalosno. Kao da si nesto razocaran u ljude.
Ne mogu ti ja ispricati sve te lekcije o moralnim normama i ostalom ako zelis izguglaj na netu pa procitaj.

Nisam razočarana samo sam realna...Ko smo mi uopšte da postavimo norme morala kada su one tako relativne.Za tebe je nemoralno biti homoseksualac, a za nekoga je to nešto drugo.Bitno je samo da ne povređujemo druge....

i opet ponavljam,po bibliji je bilo na planeti dva ljudksa bica adam i eva,kako je svet dosao do ove brojke sadasnje?onda je medju njihovim potomcima moralo doci do incesta jer su svi imali zajednickog pretka,zar ne?

Zaboravi bibliju, biblija je prepuna ljudskog neznanja. Ali tako je onda bilo u tom periodu kad je nastala.
Nauka se razvija i dolazimo do novih znanja i istina.
Nemamo mi jos sva znanja ovog sveta, jos uvek tragamo za odgovorima tipa - nastanak zivota.

Da, ali i pre čoveka su postojali odnosi između pripadnika istog pola....Primer za to su životinje...
U kom procentu, uporedi to sa nekom anomalijom poput 6og prsta, urođene srčane mane i sl.
Ja nemam te podatke ali izgleda mi logično za razliku od tvoje priče na foru toga ima i kod
životinja od vajkada.
Pa i drugih bolesti je bilo kod živ.kada čoveka nije bilo.
I tako. Laku noć svima.

derer kad neki mogu slaviti neciju smrt i pustati balone sto je mnogo bolesnije zasto ne bi i oni jednom u godini napravili svoju zabavu,zurku ili sta vec

U ovoj zemlji kad se zna da ima dileja koji bi ih tukli to je samo chachkanje mechke da bi se napravila reklama za razna NVO udruzenja.
Koja je poenta gej parade?
Ne branim ja,mene iskreno zabole,glupo mi,ali samo nije mi jasno.
Ja ne bi izashao na ulicu zato shto sam strejt to da slavim.Bzvz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back