Хомосексуалци

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
srecom se tim pitanjem bave strucni ljudi koji ne smatraju homoseksualizam necim sto treba lijeciti,
umjesto da setaju ulicom i pitaju za misljenje svakakve ljude.... :worth:
Ko se bavi pitanjem homoseksualizma? Bas niko trenutno.
Sve jo to ostavljeno na milost i nemilost ljudskim moralnim normama i ljudskoj zdravoj pameti.... od kojih naravno da nema mnogo vajde. Pogotovo sto su ljudi podlozni propagandama, a ako si i ta propaganda ne kontrolise i ne sankcionise eto sta onda imamo. Cure i tipove od svega nekih 19-ak godina koji su geyevi, zalosno za gledati. 8)

Читао сам неко истраживање и тамо пише да 70 посто Срба сматра да је хомосексуализам болест. Са тиме се слажем. Шта ви мислите о томе и колика права им треба дати. Занима ме какво је мишљење тинејџера на ову тему....

Ne mislim da je homoseksualizam bolest! Tako nesto smao ograniceni i konzervativni ljudi mogu da pomisle,...jer nemaju pojma ni o cemu i onda tako banalizuju stvari.....

Gde vam je Tolerancija!!!

Ne mislim da je homoseksualizam bolest! Tako nesto smao ograniceni i konzervativni ljudi mogu da pomisle,...jer nemaju pojma ni o cemu i onda tako banalizuju stvari.....

Gde vam je Tolerancija!!!

Tolerantan sam prema svemu sto jeste za toleranciju, za gejizam nemam ni trunke tolerancije. Isto kao i ubistvo, silovanje, kradja, to se ne tolerise. Nisu sve stvari za toleranciju.

To nije bolest, zastupljeno je i u životinjskom svetu.Ja imam jednu teoriju o tome koja naravno verovatno nije tačna, ali ću je izneti.Kada dođe do prevelikog namnožavanja vrste, a nema dovoljno prostora za život ili nekih drugih bitnih faktora životinje se okreću homoseksualizmu da to tako nazovemo da bi zadovoljile svoje potrebe.Zemlja planeta je prenaseljena i mislim da je povećan broj homoseksualaca upravo posledica toga....a sada dosta mog pametovanja.
Pa šta? Osoba suprotnog pola svuda unaokolo, a nikad više sredstava protiv začeća. To za životinje bih nekako još jedva možda i mogao da razumem, ali za ljude nema smisla.

Da, ali kod kineza postoje čitave četvrti homoseksualaca i to je sasvim prihvaćeno.Homoseksualizam je star kao i ljudski rod....

Nismo se razumeli! Naravno da postoje homoseksualci u svim nacijama i naravno da je homoseksualizam star i naravno da ja nisam napisala nista protiv njih.
Jos se prikriva da u istoriji mnogi ljudi nisu bili bas to sto mislimo vec su bili homoseksualci.Plasimo se prikazati ih kao uspesne i slavne.Mislim da je za A.Makedonskog recena istina i mozda za jos par slikara,o ostalim se cuti.Ovo je moje misljenje kao coveka a moje misljenje kao Srbina i patriote je da bih srecnija bila da se ljudi,oboze,sloze i umnoze,ali...

Nismo se razumeli! Naravno da postoje homoseksualci u svim nacijama i naravno da je homoseksualizam star i naravno da ja nisam napisala nista protiv njih.
Jos se prikriva da u istoriji mnogi ljudi nisu bili bas to sto mislimo vec su bili homoseksualci.Plasimo se prikazati ih kao uspesne i slavne.Mislim da je za A.Makedonskog recena istina i mozda za jos par slikara,o ostalim se cuti.Ovo je moje misljenje kao coveka a moje misljenje kao Srbina i patriote je da bih srecnija bila da se ljudi,oboze,sloze i umnoze,ali...

Opet neka propaganda... muka mi vise i citati to...

Pa dobro to sve zavisi iz ugla gledanja....Ja to na globalnom planu, a ti kao srpkinja....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back