Хомосексуалци

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako ti je muka ovo citati hajde da se vratimo na tvoju zanimljivu temu :"Ljudi drkam,znate li da drkam" ili tako nesto ***.

Da ta tema je bila parodija na ljude koji to govore, drago mi je da si propratila i razumela tu temu. :)

Inace jeste nezanimljivo kad neko iznese tako gomilu nekih toboz cinjenica koje bog te pita da li su tacne uopste i onda za svaku tu "cinjenicu" treba da se napise po 5 recenica da bi je demantovalo i onda to bude tako smorno da ljudi prosto kazu ma da ajd tako je samo me pusti na miru. :lol:

Da ta tema je bila parodija na ljude koji to govore, drago mi je da si propratila i razumela tu temu. :)

Inace jeste nezanimljivo kad neko iznese tako gomilu nekih toboz cinjenica koje bog te pita da li su tacne uopste i onda za svaku tu "cinjenicu" treba da se napise po 5 recenica da bi je demantovalo i onda to bude tako smorno da ljudi prosto kazu ma da ajd tako je samo me pusti na miru. :lol:

Pa super,ako se zamore nek pritisnu x na monitoru i odu spavati.Forum je za "slobodu" u svakom smislu pa i u pisanju propagande !

Takodje uopste nije tacna informacija da na zapadu gejizam smatraju za normalnu stvar. Bio sam tamo i kad neki tradza prodje ulicom svi se krste i sklanjaju od njega(bukvalno ko od leproznog), ali cute i ne fermaju ga.

Tako da iako nije zakonom zabranjeno i iako se oni setaju i exponiraju vecini ljudi su prosto nenormalni.

Jedno poveće ostrvo, gde bi svi ****** sveta bili na okupu :lol:, da imaju sve uslove da ne požele i da ne mogu da pobegnu odatle...kao Alkatraz... imaće veliki izbor, nikome neće da smetaju, niko neće da im smeta...

Kad budem video da ker trpa kera a ovaj da ćuti, onda ću i homoseksualce da prihvatim...

citam neke postove i dosao sam do zakljucka,smatram da homosexualizam nije bolest,po meni je bolest kad nekoga zanima sta neko radi u svom krevetu i sa kim.drugo,pre neki dan smo imali primer kako je ocuh asovom ubio posinka,znaci nista ne moze da garantuje da ce dete biti srecnije ako zivi sa mamom i tatom ili sa tatom i tatom i obrnuto,ako dete zivi sa ocem alkoholicarom,da li to znaci da ce i dete jednog dana postati alkoholicar?najsmesnija mi je izjava kada neko homosexualce osusjuje zbog bele kuge u srbiji,a ja pitam sta mi,momci i devojke radimo po pitanju nataliteta,osim sto je nekima bitnije da imaju extra kola ili da svako vece izlaze po splavovima?i ja sam za to da decu usvajaju i homosexualci naravno finansijki situirani i verovatno ce dobiti vise ljubavi nego od roditelja kojih su ih odbacili.inace homosexualizam postoji od kako je sveta i veka i ako je bolest kako se leci?da li postoji neka terapija?

citam neke postove i dosao sam do zakljucka,smatram da homosexualizam nije bolest,po meni je bolest kad nekoga zanima sta neko radi u svom krevetu i sa kim.drugo,pre neki dan smo imali primer kako je ocuh asovom ubio posinka,znaci nista ne moze da garantuje da ce dete biti srecnije ako zivi sa mamom i tatom ili sa tatom i tatom i obrnuto,ako dete zivi sa ocem alkoholicarom,da li to znaci da ce i dete jednog dana postati alkoholicar?najsmesnija mi je izjava kada neko homosexualce osusjuje zbog bele kuge u srbiji,a ja pitam sta mi,momci i devojke radimo po pitanju nataliteta,osim sto je nekima bitnije da imaju extra kola ili da svako vece izlaze po splavovima?i ja sam za to da decu usvajaju i homosexualci naravno finansijki situirani i verovatno ce dobiti vise ljubavi nego od roditelja kojih su ih odbacili.inace homosexualizam postoji od kako je sveta i veka i ako je bolest kako se leci?da li postoji neka terapija?

:klap::klap::klap::klap:

Postoji terapija za te ogranicene..da izadju malo iz ove zabiti..ali ne na 7 dana paradajz turizma..mozda i pocnu ziveti svoj zivot..zabole njih bas za belu kugu.

citam neke postove i dosao sam do zakljucka,smatram da homosexualizam nije bolest,

da li postoji neka terapija?

Nego sta je homosexualizam nego bolest, jel mozda prirodna stvar? Nije sigurno.

Sigurno da postoji terapija. Prvo razumevanje i postovanje suprotnog pola pa onda dozivljavanje nekih lepih i prijatnih trenutaka u drustvu suprotnog pola i tako. Samo sto su to intimne stvari i naravno da ih nece neki doktor prepisati kao lek - kupite u apoteci. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back