sponzorusa35
Obećava
- Poruka
- 79
Da me ne shvatite pogresno ja sam protiv vesanja i nasilja uopste nad bilo kim ovo sam sam uzela za primer.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da, ali gledano u globalnom smislu planeta je prenaseljena....Nije to samo protiv Srba i u Nemačkoj ima bele kuge i u Engleskoj, svuda.....Mogu, ali to nije bolest....

Da ali bele kuge nema tamo gde vesaju one za koje se samo posumnja da su homoseksualci,je li tako?
Ko se bavi pitanjem homoseksualizma? Bas niko trenutno.srecom se tim pitanjem bave strucni ljudi koji ne smatraju homoseksualizam necim sto treba lijeciti,
umjesto da setaju ulicom i pitaju za misljenje svakakve ljude....![]()
Читао сам неко истраживање и тамо пише да 70 посто Срба сматра да је хомосексуализам болест. Са тиме се слажем. Шта ви мислите о томе и колика права им треба дати. Занима ме какво је мишљење тинејџера на ову тему....
Cek da prvo odu na pijacu po kilo mozga.Ne mislim da je homoseksualizam bolest! Tako nesto smao ograniceni i konzervativni ljudi mogu da pomisle,...jer nemaju pojma ni o cemu i onda tako banalizuju stvari.....
Gde vam je Tolerancija!!!
Pa gledaj u Africi ih ne vešaju pa su se nakotili ko zečevi, nemaju ljudi šta da jedu, a ima ih abnormalno veliki broj....
I mentalnih oboljenja ima u živ.svetu, i sex.oboljenja (blaže: poremećaja).To nije isto.....
Da ali bele kuge nema tamo gde vesaju one za koje se samo posumnja da su homoseksualci,je li tako?

За немачку и Енглеску ме заболе баш, дабок да их истрбила куга и то права ,а не бела.....![]()
Ne mislim da je homoseksualizam bolest! Tako nesto smao ograniceni i konzervativni ljudi mogu da pomisle,...jer nemaju pojma ni o cemu i onda tako banalizuju stvari.....
Gde vam je Tolerancija!!!
Nije ih toliko mnogo koliko smetaju velikim silama...Treba im Afrika za nuklearni otpad pa su Afrikance pocastili gladju i sidom.Kineza i Indijaca je jos i vise pa zasto se o njihovom siromastvu ne prica?
ima malo pomodarstva u svemu tome ..
Sponzorusa od 35 godina.![]()
I mentalnih oboljenja ima u živ.svetu, i sex.oboljenja (blaže: poremećaja).
Objasni mi koncept po kojem to nije bolest?
Fegeti me malo podsećaju na alkoholičare, njima to nije bolest i problem.
Čak šta više, ako homosex.nije bolest onda tek nisu narkomanija i alkoholizam.
Pa šta? Osoba suprotnog pola svuda unaokolo, a nikad više sredstava protiv začeća. To za životinje bih nekako još jedva možda i mogao da razumem, ali za ljude nema smisla.To nije bolest, zastupljeno je i u životinjskom svetu.Ja imam jednu teoriju o tome koja naravno verovatno nije tačna, ali ću je izneti.Kada dođe do prevelikog namnožavanja vrste, a nema dovoljno prostora za život ili nekih drugih bitnih faktora životinje se okreću homoseksualizmu da to tako nazovemo da bi zadovoljile svoje potrebe.Zemlja planeta je prenaseljena i mislim da je povećan broj homoseksualaca upravo posledica toga....a sada dosta mog pametovanja.
Pa i ubistvo i incest su stari koliko i ljudski rod, pa i dalje nisu normalni.Da, ali kod kineza postoje čitave četvrti homoseksualaca i to je sasvim prihvaćeno.Homoseksualizam je star kao i ljudski rod....
Da, ali kod kineza postoje čitave četvrti homoseksualaca i to je sasvim prihvaćeno.Homoseksualizam je star kao i ljudski rod....
Pa zasto ne? Sponzorise me jedna jedina osoba( moj muz) od moje 19-e pa lepo i meni i njemu,a je li treba vise sponzora da bih zasluzila ovo korisnicko ime?
Nismo se razumeli! Naravno da postoje homoseksualci u svim nacijama i naravno da je homoseksualizam star i naravno da ja nisam napisala nista protiv njih.
Jos se prikriva da u istoriji mnogi ljudi nisu bili bas to sto mislimo vec su bili homoseksualci.Plasimo se prikazati ih kao uspesne i slavne.Mislim da je za A.Makedonskog recena istina i mozda za jos par slikara,o ostalim se cuti.Ovo je moje misljenje kao coveka a moje misljenje kao Srbina i patriote je da bih srecnija bila da se ljudi,oboze,sloze i umnoze,ali...
Pa šta? Osoba suprotnog pola svuda unaokolo, a nikad više sredstava protiv začeća. To za životinje bih nekako još jedva možda i mogao da razumem, ali za ljude nema smisla.
Pa i ubistvo i incest su stari koliko i ljudski rod, pa i dalje nisu normalni.
Nismo se razumeli! Naravno da postoje homoseksualci u svim nacijama i naravno da je homoseksualizam star i naravno da ja nisam napisala nista protiv njih.
Jos se prikriva da u istoriji mnogi ljudi nisu bili bas to sto mislimo vec su bili homoseksualci.Plasimo se prikazati ih kao uspesne i slavne.Mislim da je za A.Makedonskog recena istina i mozda za jos par slikara,o ostalim se cuti.Ovo je moje misljenje kao coveka a moje misljenje kao Srbina i patriote je da bih srecnija bila da se ljudi,oboze,sloze i umnoze,ali...
Opet neka propaganda... muka mi vise i citati to...
Da, ali homoseksualci nikoga ne povredjuju......