homoseksualci ili bosanci (i ostali ) ?

Не мрзим никога и нико ми не смета сам по себи, док се нормално понаша. Тотално ми је небитно да ли је неко Хрват, Босанац, Црногорац, Шиптар, педер, трансвестит или нешто десето све док то мене не угрожава. Оно што не могу да смислим су сељаци који дођу у Београд па не могу да прихвате основне норме понашања него у шортсевима пеку паприке испред солитера, напијају се испред продавнице и сл. Исто тако не подносим када се Црногорци масовно преселе у Београд (углавном у круг двојке) па онда крену да се испомажу због родбинских веза и да једни друге уваљују где стигну тако да нормалан свет од њих не може ни да студира, ни да се запосли ни да функционише како треба. Што се тиче такозване ЛГБТ популације, не сметају ми они који нормално живе и гледају своја посла али не могу да смислим оне геј активисте који себи дају за право да тврде да представљају целу геј популацију а заправо само гледају како себи да намакну корист уз измишљену причу како је њима јако тешко и како су страшно угрожени, што наравно није истина.

To je zato sto ih nisi sretao u stvarnom zivotu :D

Nisu to zamamne vile, malo zbunjene i malcice perverzne, ali sklone preobracanju od strane tebe ili mene, vec mahom grozomorne babuskere i permanentno besne zenturace od kojih vristeci bezi ko god moze.

to je istina , svi misle da su lezbace ko Jenna i Jill Kely kada uvate da se lizu i trlaju ,ili ove sadasnje napaljene pijane klinke sto to rade po javnim mestima jer je to kao moderno i u fazonu , a uglavnom su u RL sve prototip Mire Banjac u Radovanu III,doduse upoznao sam i jednu bas slatku i simpaticnu , ustvari do yaya picqu , al je imala devojku koja je licila na zadriglog poljskog kamiondziju na steroidima :neutral:

to je istina , svi misle da su lezbace ko Jenna i Jill Kely kada uvate da se lizu i trlaju ,ili ove sadasnje napaljene pijane klinke sto to rade po javnim mestima jer je to kao moderno i u fazonu , a uglavnom su u RL sve prototip Mire Banjac u Radovanu III,doduse upoznao sam i jednu bas slatku i simpaticnu , ustvari do yaya picqu , al je imala devojku koja je licila na zadriglog poljskog kamiondziju na steroidima :neutral:

A jel si probao da joj uvališ pitona?:lol:

Mislim onoj lepšoj?

Evo obradili su nasi strateski partneri Amerikanci to na pristupacan nacin -

633716801024388710-fantasy.jpg

mozda pitanje deluje neumesno , ali u sustini tu nema nista strasno i cudno jer ova pojava evidentno postoji kod nas ,a u sustini nema razlike izmedju mrznje i gadjenje prema bilo kojoj od ove dve grupe
jedino sto mrznju prema dodjosima i auslenderima iskazuju oni koji time dokazuju kako su oni kao urbani , civilizovani i satro liberalni, "stari " Beogradjani ili Vojvodjani ,dok netrpeljivost prema pede... pardom homoseksualcima i ostalim transrodnim podvrstama uglavnom iskazuju oni koji time dokazuju svoju religioznost i neki satro tradicionalizam .
A takodje je zajednicko sto su im u oba slucaja objekti njihove netrpeljivosti uglavnom krivi za sva loshe sto se desava kako njima tako celoj drzavi i drustvu .
ja jos nisam odlucio koja mi je grupa mrskija ,a kako vi stojite po tom pitanju :think:
jel su vam mrskiji homici,lezbace i ostale trandze ili bosanci , crnogorci i ostali hercegovci ? :think:

Mrskija izvesna ekipa bosanaca,hercegovaca i crnogoraca,za homose,lezbose baš me briga šta rade.

mozda pitanje deluje neumesno , ali u sustini tu nema nista strasno i cudno jer ova pojava evidentno postoji kod nas ,a u sustini nema razlike izmedju mrznje i gadjenje prema bilo kojoj od ove dve grupe
jedino sto mrznju prema dodjosima i auslenderima iskazuju oni koji time dokazuju kako su oni kao urbani , civilizovani i satro liberalni, "stari " Beogradjani ili Vojvodjani ,dok netrpeljivost prema pede... pardom homoseksualcima i ostalim transrodnim podvrstama uglavnom iskazuju oni koji time dokazuju svoju religioznost i neki satro tradicionalizam .
A takodje je zajednicko sto su im u oba slucaja objekti njihove netrpeljivosti uglavnom krivi za sva loshe sto se desava kako njima tako celoj drzavi i drustvu .
ja jos nisam odlucio koja mi je grupa mrskija ,a kako vi stojite po tom pitanju :think:
jel su vam mrskiji homici,lezbace i ostale trandze ili bosanci , crnogorci i ostali hercegovci ? :think:
A ti to ljudski rod vrstaš u vrste i podvrste, što si ti onda bolji od ovih o kojima govoriš?
To bi značilo da je heteroseksualac vrsta čoveka, biseksualac podvrsta čoveka, homoseksualac izrod, a transeksualac mutant?

Poslednja izmena:
Vec sam ti rekao komso moj srpski da nisam hteo staviti veliki avatar da vas ne vredjam. Pa ono maaaaaaaaalo sam samo stavio, smanjio sam zastavu.

Alla', alla'... shto bi nas velichina avatara vredjala... ne vidim razlog...
...tammam turqe abey... u prevodu: tachno turski brate... :worth:

btw...znam turski isto tako dobro kao i srpski...

Poslednja izmena:

Back