другарица
Aktivan član
- Poruka
- 1.744
Не мрзим никога и нико ми не смета сам по себи, док се нормално понаша. Тотално ми је небитно да ли је неко Хрват, Босанац, Црногорац, Шиптар, педер, трансвестит или нешто десето све док то мене не угрожава. Оно што не могу да смислим су сељаци који дођу у Београд па не могу да прихвате основне норме понашања него у шортсевима пеку паприке испред солитера, напијају се испред продавнице и сл. Исто тако не подносим када се Црногорци масовно преселе у Београд (углавном у круг двојке) па онда крену да се испомажу због родбинских веза и да једни друге уваљују где стигну тако да нормалан свет од њих не може ни да студира, ни да се запосли ни да функционише како треба. Што се тиче такозване ЛГБТ популације, не сметају ми они који нормално живе и гледају своја посла али не могу да смислим оне геј активисте који себи дају за право да тврде да представљају целу геј популацију а заправо само гледају како себи да намакну корист уз измишљену причу како је њима јако тешко и како су страшно угрожени, што наравно није истина.

a sto mislis da vredjas bilo koga sa tom zastavom osim tvoga cukun cukun dede.....