Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ona jos na ovoj temi
to_pick_ones_nose2.gif

јер у луксембургу је све лукс

Ima puno luksuza da.

Evo uzmimo samo primer trzista automobile

Podaci su za 2016

Prodato novih automobile 50.561

Od toga

805 Porsche (+3,74 %)

9 Rolls- Royce (+125 %)

24 Aston Martin (+4,35 %)

14 Lamborghini (+250 %)

16 Lotus (+23,08 %)

61 Tesla (+84,85 %)

43 Ferrari (+13,16 %)

30 Bentley (+42,86 %)

A Top 5 je :

1. Volkswagen5 775 (-1,67%)
2. BMW5 361 (-0,28%)
3. Mercedes4 673 (+20.21%)
4. Renault4 530 (+18,87%)
5. Audi (+Quattro)4 153 (-0,38%)

http://www.lessentiel.lu/fr/luxembourg/story/Au-Luxembourg-le-marche-auto-a-fait-8-89--13388654

Luksemburg ima +- 600.0000 st

Na drugoj strani Srbija sa svojih +- 7 miliona st ima ovakvo trziste automobila

http://vrelegume.rs/trziste-u-2018-zvanicni-rezultati/

Ubedljivo najveći broj novih lakih komercijalnih vozila koji je registrovan 2018. je marke Fiat (1.670), slede Volkswagen (745) i Renault (683).

Luksuzna vozila i oldtajmeri
Prošle godine registrovao je 8 novih i 15 polovnih luksuznih putničkih vozila. Ponosni vlasnici novih automobila registrovali su po jedan Aston Martin, Rolls-Royce i Masserati, 2 Bentley-a i 3 Ferrari-ja.

Rich vs Poor

уф баш си се потрудио ал рече ти прока да сам ја већ удата, најбоље увек прве оду : (

Pa i nije neki napor pronaci info iz novinskog clanka. Spomenula si luksuz a pokazao sam samo jedan aspekt
Luksemburg ima 11-12 puta manje stanovnika od Srbije a ima 1.5 vise novoregistrovanih automobila godisnje. I pored toga radi se o znacajno skupljim autima a medu njima veliki procenat upada u izuzetno skupu kategoriju tipa ferrari itd.

Ferrari koje vidas svaki dan na svakom cosku.

Da ima puno luksuza.

Pitaj ako te zanima jos nesto

Pa i nije neki napor pronaci info iz novinskog clanka. Spomenula si luksuz a pokazao sam samo jedan aspekt
Luksemburg ima 11-12 puta manje stanovnika od Srbije a ima 1.5 vise novoregistrovanih automobila godisnje. I pored toga radi se o znacajno skupljim autima a medu njima veliki procenat upada u izuzetno skupu kategoriju tipa ferrari itd.

Ferrari koje vidas svaki dan na svakom cosku.

Da ima puno luksuza.

Pitaj ako te zanima jos nesto
ма зезам се бре, одмарам мозак

A jel Luksemburžanke prošetaju nekad do pijace?

Pa iskreno Luksemburzanke nisu bas atraktivne. Mislim na ove bas sa lokalnim korenima. To su uglavnom krupne zene sa 100kg+. Luksemburg je do pre par decenija bio seljacka, farmerska zemlja. Samim time i stanovnici su bili u skladu prema tome

Rumeni i krupni. Odhranjeni na domacem siru i kajmaku

U zadnjih par decenija se to promenilo i vecina stanovnika su doseljenici. Bar 70% su stranci (dobar deo ima Lux drzavljanstvo pa ne upadaju u kategoriju stranci). U biti danas je sve jedan veliki melting pot i imas narode sa svih meridijana tako da mozes da biras svaki tip zena. Od crne afrike (Kongo) to sicusnih i bledih azijatkinja. Ili miz ovog i onog.

Luksemburg je danas ono na sta ce u buducnosti liciti celi svet

Samo to je skupa drzava tako da siromasni ne mogu opstati. Prosecna cena m2 je 10.000€ +

Inace imam jednu komsinicu Luksemburzanku. S fizickog aspekta zena nije privlacna. A ni mentalno ne stoji najbolje. Samo ima 4 kuce u Luks. (nasledstvo) Ima 40god i nasla je nekog......Marokanca. Prica mi kako mu je do sada dala 170.000€ jer njegova porodica zivi izuzetno siromasno i pomagala im je da izgrade kucu.....u Maroku

Lik je pljacka ali ok. Njen zivot njen izbor

Tako da mozes i ti naci neku bogatu debelu (i pomalo debilnu) luksemburzanku. Imas neku polu-win situaciju

Back