neka nina, ne bih da ti ga otimam, tebe je prvu zaprosio..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo se udaje za mene!Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
Nemam vremena da pregledam celu temu,ali da postavim par pitanja,pa da se upustimo u temu...
Nince,udade li se ti za ovo vreme koliko je tema otvorena?Jesi imala kakvu ozbiljnu ponudu?Ili su sve bili ovi forumski donzuani...?

imaš i kandidata...gosn.Krstanka
Ono , jeste fin gospodin ali kod mene ne ispunjava uslove![]()

Gangrena u najavi

Džentlmen mi je drugo ime i ponosim se time ….vidi ti Krstanka..covek kavaljer, romantik..na ranu da ga staviš![]()

ako imas kucu, stan bez svekrve i svekra pa sto da ne, jos pogotovu ako i jesi pametna...Mame mi..
aj da vas cujem.
jao evo ga i Getsbiša,ako imas kucu, stan bez svekrve i svekra pa sto da ne, jos pogotovu ako i jesi pametna...
, je bi i ti da prosiš Ninu? 
pa yess, pametna sam samo koliko se vrednuje pamet kod udaje, kao sto vidis nije mi bas nesto pamet pomoglaako imas kucu, stan bez svekrve i svekra pa sto da ne, jos pogotovu ako i jesi pametna...

mora da si cirnuo neku vise kao na avataru..nemam svekrvu a ni muza..Ma nisam ja vise ona budala koja bila ovde, sada sam jos budalastija budala
samo majgerijem svekrvu Nina u glavu sta ona ima tebi da stiti tvog muza![]()
Nisam ja za tebe veruj mi!!!!mora da si cirnuo neku vise kao na avataru..nemam svekrvu a ni muza..
Jasno je to meni, još od prvog postaNisam ja za tebe veruj mi!!!!

Zbog cega onda ides na mene a more bit da ti se svidjam vrag odnio salu bezim ja ja sam bre neevinJasno je to meni, još od prvog posta![]()