Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
Samo se udaje za mene!

Nemam vremena da pregledam celu temu,ali da postavim par pitanja,pa da se upustimo u temu...
Nince,udade li se ti za ovo vreme koliko je tema otvorena?Jesi imala kakvu ozbiljnu ponudu?Ili su sve bili ovi forumski donzuani... :D ?

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Realno može se to dijete roditi i bez matičara trupanja i cveća

Težak je to sport taj brak

:lol:

imaš i kandidata...gosn.Krstanka
Ono , jeste fin gospodin ali kod mene ne ispunjava uslove :lol:
565788

Mame mi..

aj da vas cujem.

ako imas kucu, stan bez svekrve i svekra pa sto da ne, jos pogotovu ako i jesi pametna...

Back