- Poruka
- 403.118
ma cekaj ..kakve veze tvoj komsija vanzemaljac ima sa mojom udajom..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemoj slucajno ovo da napisete na Estradi...![]()

Не тамо ћемо узети само хештегс: #врућасорајинадиплома и одма претраживачи воде овамо![]()

Poznaje je jedan moj drug. Isto kaze, nije cak ni simpaticna, tacnije- rekao je da je odron![]()

Него сад ми паде на памет.. шта мислиш како би се тек она сирота мучила да подигне понос оног што се на другој теми жали да му је крив.
Ено га кука да му је цура врх врхова, ал' не вреди... Тек би га Сораја дестимулисала додатно![]()

Necu vise da mu idem na temu jer je prozvao sve srbe da imaju mali
Nek navuce taj kondom ali bez mog ucesca![]()

samo sto nisam pocela da kljucam slova..

i zelim vam mokre snove..

Ne, naprotiv. Zelim mu puno srece. Trebace mu.jaoj dlugomire..jel` si ti to malo ljubomoran na mog dragog kolegu Ticu ?![]()

Neke vise vole dela od price i slika.Их није љубоморан што се ми добро слажемо. Јашта јесте
Волео би и он да има прођу код неких форумских дама, само још није научио да праве речи отварају многа врата па мора преко слика![]()
Причао сам на неким другим темама, али није згорег да бацим и овде које слово.
Елем, пре неко лето сам имао прилику да видим ту цуру ин виво и то са раздаљине од само пар десетина цм. Били смо на истом јутарњем лету из Београда за Рим у бизнис класи.
Ушла је последња у авион са неком другарицом, пре укрцавања су ољуштиле трафику и покуповале сву жуту штампу коју су могле узети и током сат и 15 минута су само брстиле текстове и коментарисале ко где кад како са ким итд.
Када је улазила поглед ми је био на телефону, бирао сам музику и само сам приметио јако згодне батачиће на високој платформи како на улазу у авион се обраћају стјуардеси тражећи место. И онда поглед полако пењем ка горе. Вруће панталонице и нека мајчица са бретелицама колико да покрије дуде, са неуредном шминком и на брзака очешљаном косом као да је дошла са неког сплава, тезге или након бурне летње вечери. Тело да се смрзнеш, али фаца ... леееллеее... боље да је ставила кесу да не квари онај леп призор од врхова прстију до груди, још са распалом шминком ... као гроб
Ne, naprotiv. Zelim mu puno srece. Trebace mu.
.

Nije ni ranije bila nešto naročito u faci, ali sad je fuj. Vidi se da je operisala jagodice, radila lifting, dodatno napumpala usne... horor. Ne smem ni da zamislim na šta će da liči za 10-15 godina.

Bas je nju briga na sta ce da lici za 10-15 gidinica.
Vazno je sad uzimati pare od naivaca, koliko su muskarci glupi, to ih vise Soraja "muze",![]()
Klijentele ne manjka svakako. Brate čak je i Nejmar platio da to kara.
ti si jedan zlocko....kako mislis posle ovoga sto si napisao da nekome padne na pamet da me zaprosi..![]()

Vanzemaljce dozivljavate kao male zelene gustere a sta ako je vanzemaljac neki dobar macan, i ima sve kvalitete i emotivne, i fizicke i materijalne..aa ?
Misi pozotovno i tako ce i biti...![]()

..