gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
Trebas se udati. Evo, pogledaj primer mog dede...taj se razmahao tek kad se ozenio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Trebas se udati. Evo, pogledaj primer mog dede...taj se razmahao tek kad se ozenio![]()
ovo mi za sada djeluje kao najbolji argument za brak 
ovo mi za sada djeluje kao najbolji argument za brak
![]()
Jesi vidla kako sam joj lepo rekao?Pogledajte prilog 458291
ma tako si super rekao da i ja razmisljam ozbiljno o udaji 

Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
Ko tebe stavi za moderatorku tako smotanu...
Ja prvi te ne bi uzo za ženu a kamoli još da mi i kuče šetaš...
Ni krastavce da kiseliš ne znaš a oš da se udaš...
A sumljam da si i nevina...
Ma nema šamse da se udaš u narednih 15 dodina...

Izvinite na smetnji, duuuugo nisam bio ovdje, svet je stvarno otišao do đavola... pa da pitam: je li postavljačica teme napokon primila bračne sakramente?

Brak je:
Zajednica dvoje ljudi u kome lakse resavaju probleme koje ne bi ni imali da nisu u braku
Nijedna ne dobije ono cemu se nadala i nijedan se nije nadao onome sto je dobio.
Zene se obicno udaju kada duboko u sebi osete dobar razlog za to

Au, koliko udavača![]()

Brak je:
Zajednica dvoje ljudi u kome lakse resavaju probleme koje ne bi ni imali da nisu u braku
Nijedna ne dobije ono cemu se nadala i nijedan se nije nadao onome sto je dobio.
ово је 1. порука у теми ..... датум 2010 ,
ово је 3. порука у теми ......година 2010
данас , октобар 2017 . Ред би био да постављачица обнови критеријуме . Мождеа су критеријуми попустили па је рецимо шетање кучића избачено , као и секс свако вече .

Brak je:

Bolje da cutis..spisak se u medjuvremenu dopunio..a kriterijum povecao..u ova vunena vremena...
- - - - - - - - - -
eto , pa posle udaj se Nina..samo sebi da navalim na grbacu probleme....
jel moze taj brak a da nema problema..ono ,da nam je stalno prolece![]()

Bolje da cutis..spisak se u medjuvremenu dopunio..a kriterijum povecao..u ova vunena vremena...
- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
Brak je:
Ko se jos udaje u 28 moj kud si navro.
Nina vas cima, već trećeg muža ima.![]()