Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ok....zato kazem ponovo..za sve gore navedeno nije potreban brak.Usavrsavati sebe na drugim poljima u odnosu na one koje smo navikli postoje í kad nisi u braku. Bajka? Mozes ziveti kao u bajci i kad si u braku....ovde striktno mislim ako od Zivota u braku ocekujes da nastupa zivot sigurnosti, moci, da ce neko drugi da misli i radi stvari za nas. Sve je to po meni povezano sa nezreloscu a nezrelost je nevezana za brak, godine i sl. Zivot je mnogo vise od Zivota u braku pogotovu za one sto misle da ce ih brak uozbiljiti, usreciti, ojacati....sta zelim reci sa svim ovim.? Brak nije garancija za srecu.

Слажем се: брак није гаранција за срећу. свакако да брак није оптребан да би неко имао самопоуздање. Говорио сам о ПРОМЕНИ. Брак је био ту само као један ПРИМЕР те промене. (после неколико измењених порука изгуби се оницијална идеја, мисао). :sad2:

Брак је такође поменут у контексту теме а и као највећа промена те истовремено и највећи иазов.
да живиш као у бајци док си у браку?? :hahaha:хехе...можда први месец! Тај медени месец. Јес ти била у браку? Нема потребе да ми одговориш, јер ЗНАМ одговор.

Pa nije vam ovo Vegas :rtfm:
ima plahte da se prostru,da komšiluk vidi dokaz defloracije
zatim miraz da se donese
crkva, opština, redom...potpiši
...................
koji svestenik radi u 00sati :rotf:

- - - - - - - - - -

eto kakvi ste, niko da me shvati ozbiljno :sad2:

nikad se udati necu :rida:

- - - - - - - - - -

ne potpisujem ja nista, ne ne...necete me prevariti :rtfm:
Nemoj!! Napravices najvecu gresku u zivotu ako to uradis :hahaha:

Udade li se šefika?:cool:
Htedoh joj reći da samo zimzeleno u vrtu posadi, ostalo ništa ne valja.

Valjda ce on da ga posadi..a ne ja...:zper:

- - - - - - - - - -

ja joj nudio da ide sa mnom da vata bidermajer i neće, znači pali masu a svi se poprimali, treba se pregrupisati da nije bilo onih što su sekli vene :(

Ma nije valjda..zvao si me kada si vec otisao..:zcepanje:

Mame mi..

Imala sam vec ovu luduu ideju pa sam otvorila temu, koja smo zakatancili.
Sada mi je opet palo na pamet das` udam.

Kazu..vreme je,da osnujem, porodicu,da imam kucu,porodicni auto, basticu,decu,psa,godisnji odmor u Grckoj,
da kuvam,perem,peglam,spremam zimnicu,imam sex svako vece, ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ,
pa me zanima koliko je sve ovo ostvarljivo i da li je danas brak potreban za srecu ili sreca za brak..
i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..

i gde bre da ga trazim.? :mrgreen:

Temu sam postavila ovde na Ljisu..Na „ona trazi njega“ nisam jer nisam toliko ocajna,
i zato
budite ozbiljni,kao nikada,i nemoj da mi neko zapljucne temu.. mrtva sam ozbiljna

Brate sad si mi zgadila brak.
Doduše ja kad razmišljam o tome kako je biti u braku u glavi mi samo slika jutarnje kafe... nezrela sam valjda.

Не купује ауто, тачно, али ПОТПИСУЈЕ ЗАКОНСКИ УГОВОР!!
Укључи минимум логике и схватићеш тривијалну истину: ПОТПИС!
Одговори ми на питање, (ти и сви они који тврде да је ПОЕВЕРЊЕ потребно за успешан брак): ЗАШТО СУПРУЖНИЦИ МОРАЈУ ДА ПОТПИШУ ДА БИ СЕ СМАТРАЛИ У БРАКУ??
Шта ће ту потпис?

Drzava i Crkva su propisali zakonske okvire braka, a znas dobro da moraju zakoni da postoje, jer sve je u zakonima, ceo zivot ti je u zakonima, od rodjenja pa do smrti, a cak i kada se umire znaju se pravila Ponasanja za sarane.Eto zato su Zakoni i Pravila, jer bez njih Zivot bi bio Nemoguc, :lol:

- - - - - - - - - -

нешто их нема више? Некуд нестадоше? Није да сам их препао браком?? Ако јесам, онда супер!! Значи: почели су да размишљају, па им сада треба време, тј. да остану сами! Тако је, децо моја! Добро размислите. Али се номјте плашити ничега и никога, до себе самога! Једино ту вам лежи опасност. Нигде другде.
Амин!

Boze, oprosti mu Gresnome, Amin

А које би то године требале да буду да му се уопште не диже, тад ћемо обоје бити матори и секс неће бити најважнији.

Zeznula si se lutko, danas je impotencija mnogo rano pocela da se desava.
Uzroci impotencije mogu biti organski ili kao posledica nekih težih hroničnih bolesti. Najčešći uzrok nastanka impotencije kod muškarca je promena emocionalnog stanja.Postoje mnoge životne okolnosti, kao na primer fizička ili mentalna iscrpljenost, akutna bolest ili stres u porodici, na radnom mestu, društvenom okruženju koje se mogu negativno odraziti na sposobnost erekcije.Otprilike 20% muškaraca starosti izmedju 30 i 80 godina pate od smetnji prilikom erekcije.
Jel vidis od Tridesete, pa na dalje.Pa ti nastavi da ga Sekiras, :lol:

Back