Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@sillver: računaj da sam te verila :D
evo ti i prsten:

CZ-Wedding-Rings.jpg

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Negde sam pročitala da je "brak tvrdjava iz koje bi da pobegnu oni koji su u njoj zatočeni.A oni koji su napolju jedva čekaju da udju unutar te tvrdjave"

Kako zasto da se udas? :rtfm:
zbog...

- njegovog toplog i vrckastog pogleda kad te vidi
- njegovih poljubaca punih zelje za tobom
- osmeha, dodira koji pleni i zbog cega ga volis jos vise
- sto te dovodi u ekstazu kad pozelis
- tu je kad places, smejes se, gloopiras, pravis totalnu budalu od sebe i sramotis se a da ti ne nabija to na nos,
vec razume tvoju reakciju ili bar pokusava i pri tome ti kaze gde si pogresila
- bez obzira na sve tvoje mane on te i dalje voli, podrzava, postuje, jer pridaje vise znacaja vrlinama i sposobnostima
koje posedujes i njima njega usrecujes
- kad ne daj Boze slucajno prdnes pred njim pocne ludacki da se smeje umesto da otvara prozor, kupuje Glade i sl..
- oprosti ti zagorelo jelo koje kompenzujes seksom..:mrgreen:
- kad se valjas po krevetu i spavas u 16es, ustane pre tebe i skuva kaFu, ode u prodavnicu
i kad se vrati poljubi te u obraz, skine pokrivac sa tebe, uhvati za noge i povuce sa kreveta..:lol:,
pa se valjate po podu i.. :per:
- slusate muziku zajedno inspirisajuci jedno drugo za razne zanrove..
- mozes da ga za kaznu uvek nacrtas golog..:lol:
- mozes da smisljas seksualne nacine kaznjavanja od vezanja i ostalih cuda i da sve to jedva doceka
- ustane u ponoc i umesi picu pa grickate u krevetu gledajuci film (ako je firk manijak od cistoce ima da se kupe oni mini usisivaci, parkiras ga uz krevet i samo bzzzz :lol:)
- sto voli da te vidi u "babskim" gatjicama i ne skida pogled sa tvoje guze
- kad se tusiras i zaboravis nesto samo zamolis da donese, pa uskoci i on i kupate se zajedno..
- kad se uzelis neceg slatkog napravi ti palacinke sa raznim vocem, slatkom pavlakom
- dozvoljava ti da dangubis na Krstarici..:lol:
- kad vec legne zove te da se pridruzis jer ne moze da zaspi bez tebe

i tako...

Svi da uskacete u jaram zvani brak!!! Ae...:p

Kako zasto da se udas? :rtfm:
zbog...

- njegovog toplog i vrckastog pogleda kad te vidi
- njegovih poljubaca punih zelje za tobom
- osmeha, dodira koji pleni i zbog cega ga volis jos vise
- sto te dovodi u ekstazu kad pozelis
- tu je kad places, smejes se, gloopiras, pravis totalnu budalu od sebe i sramotis se a da ti ne nabija to na nos,
vec razume tvoju reakciju ili bar pokusava i pri tome ti kaze gde si pogresila
- bez obzira na sve tvoje mane on te i dalje voli, podrzava, postuje, jer pridaje vise znacaja vrlinama i sposobnostima
koje posedujes i njima njega usrecujes
- kad ne daj Boze slucajno prdnes pred njim pocne ludacki da se smeje umesto da otvara prozor, kupuje Glade i sl..
- oprosti ti zagorelo jelo koje kompenzujes seksom..:mrgreen:
- kad se valjas po krevetu i spavas u 16es, ustane pre tebe i skuva kaFu, ode u prodavnicu
i kad se vrati poljubi te u obraz, skine pokrivac sa tebe, uhvati za noge i povuce sa kreveta..:lol:,
pa se valjate po podu i.. :per:
- slusate muziku zajedno inspirisajuci jedno drugo za razne zanrove..
- mozes da ga za kaznu uvek nacrtas golog..:lol:
- mozes da smisljas seksualne nacine kaznjavanja od vezanja i ostalih cuda i da sve to jedva doceka
- ustane u ponoc i umesi picu pa grickate u krevetu gledajuci film (ako je firk manijak od cistoce ima da se kupe oni mini usisivaci, parkiras ga uz krevet i samo bzzzz :lol:)
- sto voli da te vidi u "babskim" gatjicama i ne skida pogled sa tvoje guze
- kad se tusiras i zaboravis nesto samo zamolis da donese, pa uskoci i on i kupate se zajedno..
- kad se uzelis neceg slatkog napravi ti palacinke sa raznim vocem, slatkom pavlakom
- dozvoljava ti da dangubis na Krstarici..:lol:
- kad vec legne zove te da se pridruzis jer ne moze da zaspi bez tebe

i tako...

Svi da uskacete u jaram zvani brak!!! Ae...:p

Sada si me ..raznezila...

Ne mogu da verujem..koliko razocaranih u brak..

ma cenim (iako sam još mala) da je brak jako lepa stvar, samo moraš mnogo u isti da ulažeš
i zato je bitno da se poklapaš sa osobom sa kojom ulaziš u brak, da vam se poklapaju ciljevi,
da ste oboje spremni za kompromis i da ti sa njegovim, a on sa tvojim manama, možete da živite :)

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

za pocetak najvazniji je prvi korak
naci muzjaka :)
posle cemo druge korake da prodjemo:)))

Back