Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.954
nit sam gledo nit je bilo youtuba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se dvomislim sta da upisem.Da li da upisem jednogdisnju skolu za kuvara,slasticara ili pekara.Sta je trazenije na trzistu rada i sta je lakse za raditi ?
Ja se dvomislim sta da upisem.Da li da upisem jednogdisnju skolu za kuvara,slasticara ili pekara.Sta je trazenije na trzistu rada i sta je lakse za raditi ?
).Nemam vise vremena i godina da provodim na skolovanju od novih 2 - 3 godine.Pregazio sam 30-tu.Mislim da mi je godina obuke sasvim dovoljna.Zelja mi je da nesto usavrsim i da odselim vani..sve su to dobri zanati i koji god da odabereš nećeš pogrešiti
vidi samo koji tebi najviše prija, jer za raditi sa hranom nije dovoljno samo znanje, jer se hrana kuva srcem![]()
a jel bi ti puno da radis a malo zaradisHvala na odgovoru.Sad me zanima od te tri struke sto sam nabrojao ( pekar,kuhar,poslasticar) koji je najtrazeniji.Ja vise naginjem ka slasticaru,al cini mi se da je on trecem mjestu po trazenosti.U slasticarnama mozemo vidjeti nekih 20 vrsta kolaca i torti,a mislim da tu nema pretjeranog napora kao u pekari i kuhinji.Obicno vidim kuhara svi traze.Neko vase misljenje.
a jel bi ti puno da radis a malo zaradis