Hoću da moja deca idu u školu

Poštujem pojedine sugestije da se mi iz "vana" ne miješamo.. kad si nas već pomenula, postavio bih samo jedno pitanje.
Demokratija nas uči da se vlast dobija legitimno kroz izbore, tj voljom naroda.
Kad se uzme u obzir da se ovdje pokušava srušiti vlast preko ulice, kako se to zove? Obojena revolucija.

Ovdje se radi o zloupotrebi jedne nesreće, koja je samo okidač za nečije političke ambicije. Naravno, svi želimo da se odgovorni za tu tragediju adekvatno kazne, ali, većina studenata i djaka koji protestvuju je zbog toga "navučena" a u suštini najviše štete nanose sami sebi, istovremeno kršeći zakone države blokadom prosvjetnih ustanova i ometanjem drugih koji nisu izmanipulisani.

Koliko se nesreća dešava po svijetu, pa kad bi studenti i djaci bili ti koji bi bili "prozvani" da zbog toga traže pravdu, otprilike bi bili non-stop na ulicama.

Ti ili se praviš da ne razumeš ili bas masis poentu. Nesreća u NS- u je prelila času i odgovorni moraju da se procesuiraju što pre, a onda će klupko samo da se razmota i vise od pola skupstinskih glavudza biće corkirano. Trebalo bi da odgovaraju za mnogo toga, ali od nečega mora da se krene. Jednostavno, neka ispuni zahteve, ako ima muda , pa da vidimo kom opanci... samo kupuje vreme da utegne dokumentaciju da smiri masu. Ali ova masa neće se lako smiriti

Ti ili se praviš da ne razumeš ili bas masis poentu. Nesreća u NS- u je prelila času i odgovorni moraju da se procesuiraju što pre, a onda će klupko samo da se razmota i vise od pola skupstinskih glavudza biće corkirano. Trebalo bi da odgovaraju za mnogo toga, ali od nečega mora da se krene. Jednostavno, neka ispuni zahteve, ako ima muda , pa da vidimo kom opanci... samo kupuje vreme da utegne dokumentaciju da smiri masu. Ali ova masa neće se lako smiriti
Adresa sud i tužilaštvo. Čaša vam je prelivena još od 2012 g a manipulacija tragedijama je zloupotreba za vaše političke motive jer vas narod neće.

Adresa sud i tužilaštvo. Čaša vam je prelivena još od 2012 g a manipulacija tragedijama je zloupotreba za vaše političke motive jer vas narod neće.
Pa, da tužilaštvo radi svoj posao, sve ove se ne bi dešavalo. Ne znam koga narod neće, ja ne pripadam nijednoj stranci, ali ******i nikome više ne treba . I penzionerima je dojadio. Moze samo mučenike koji bi ebali za dinar da dovlaci na mitinge

Sud i tužilaštvo su korumpirani, tj. rade po nalogu vlasti. Zato danas imamo na stotine likova koji su činili ozbilna krivična dela, uključujući i ubistva,a šetaju na slobodi. Nemoj da se pozivaš na to. Ko vam ubi valjanog oficira Mauzera. Đorđe Ždrale i Darko Elez, kao njegov gazda. Ždrale je u zatvoru, uskoro izlazi, a Elez je na slobodi i radi šta hoće po Srbiji. Šta kažeš na to? Kako u tom slučaju karakterišeš sud i tužilašvo?

Sud i tužilaštvo su korumpirani, tj. rade po nalogu vlasti. Zato danas imamo na stotine likova koji su činili ozbilna krivična dela, uključujući i ubistva,a šetaju na slobodi. Nemoj da se pozivaš na to. Ko vam ubi valjanog oficira Mauzera. Đorđe Ždrale i Darko Elez, kao njegov gazda. Ždrale je u zatvoru, uskoro izlazi, a Elez je na slobodi i radi šta hoće po Srbiji. Šta kažeš na to? Kako u tom slučaju karakterišeš sud i tužilašvo?
Neki jesu korumpirani ali neki i ne.. To je kompleksno pitanje ali to nije razlog za obojenu revoluciju u Srbiji.
Mauzer je srpski heroj a sud BiH je uzeo taj slučaj.. kažu da su neovisni ali ko će ga znati.

Neki jesu korumpirani ali neki i ne.. To je kompleksno pitanje ali to nije razlog za obojenu revoluciju u Srbiji.
Mauzer je srpski heroj a sud BiH je uzeo taj slučaj.. kažu da su neovisni ali ko će ga znati.
Dijana Hrkalović je zaštitila Darka Eleza, Ždraleovog šefa, po nalogodavstvu vlastodržaca. Jesi li se ikada zapitao zašto je Karadžićeva RS proterala i uništila Radikale? A Mauzer je bio lik za primer. Ozbiljan vojskovođa i ozbiljan čovek . Izgubismo takvog zbog udbaša iz SRS

imaš ideju kako da se odblokiraju fakulteti i da se ovo više ne ponovi?
evo ti jedne ideje,,,zamisli situaciju, da Brisel, citaj kao Vasington, dopusti srpskim gradjanima pravo zaposlenja u zapadnim drzavama...iz Srbije bi zbrisalo milion gradjana...me bi bilo guzvi na ulicama...manje automobila na putevima...ne bi bilo nezaposlenih u Srbiji, jer su pobegli iz srbije...sta kazes na ovo

1000014499.jpg

evo ti jedne ideje,,,zamisli situaciju, da Brisel, citaj kao Vasington, dopusti srpskim gradjanima pravo zaposlenja u zapadnim drzavama...iz Srbije bi zbrisalo milion gradjana...me bi bilo guzvi na ulicama...manje automobila na putevima...ne bi bilo nezaposlenih u Srbiji, jer su pobegli iz srbije...sta kazes na ovo

To se odavno dešava. Ko god nešto zna da radi on ide. To se uglavnom odnosi na ljude iz tehničke i medicinske struke, plus zanatlij i radnici svih profila. Ostaju ekonomisti, pravnici, sociolozi, filozofi... to na zapadu nikome ne treba.

Evo šta se sve dešavalo u Americi kad su Bajdenovi progonili Trampove, a sad Tramp došao ponovo:
Upoređuješ par ludaka sa hiljadama studenata i prosvetnih radnika? Malo čudno... niko nikoga ne tera, ajde prvo to shvati, ponavljam po ne znam koji put. Ono što svi mi tražimo je pravna i zakonska država, odgovornost i stručnost. Na svom primeru pokazujem, u nezakonitom sam štraajku, potpuno svesna posledica, ali ja ne bežim od njih niti se bunim protiv toga.

Upoređuješ par ludaka sa hiljadama studenata i prosvetnih radnika? Malo čudno... niko nikoga ne tera, ajde prvo to shvati, ponavljam po ne znam koji put. Ono što svi mi tražimo je pravna i zakonska država, odgovornost i stručnost. Na svom primeru pokazujem, u nezakonitom sam štraajku, potpuno svesna posledica, ali ja ne bežim od njih niti se bunim protiv toga.
Nisam siguran. Appeal to emotion je jako zgodna stvar.

Zašto bi štrajk bio nezakonit? Zna se zbog čega se štrajkuje, nema drugog načina da se poslodavcu skrene pažnja na problem premale plate. Ostalo definitivno nije za školu.

Što se tiče prebijanja školske dece zbog politike, do toga dođe kad god se politika uvede u škole.

Najbolje je da ceo svet ode tamo pa da vidimo koliko ce biti dobri u stampanju dolara.

A prije toga, šta i zbog čega se dešavalo?
Tebi su mučenici više od 60% Srba? U kom svijetu ti živiš?

Tako je, mucenici koji su ucenjeni sa jedne strane i glupi, ljigavi koji gledaju da izvuku bilo kakvu korist sa druge strane .

Komšinica mi je član sns. Deli one objave da deca treba da budu u skoli i sl. Ja je pitam juce jel radis, kaže ona Ja radim, dobili smo veći dnevnicu svi danas, a nije mi jasno ni zašto se štrajkuje. Ja je pitam pa zar ti nisi sns? Kako ne znas ? Ona mi odgovara:mene politika ne zanima , mani me toga.

Dakle , takvi ljudi odlučuju o našoj budućnosti. Članovi stranke koji ne znaju gde su suplji.

Back