Hoću da moja deca idu u školu

Или ћеш нас убеђивати да је Крстарица са вама модераторима једини светионик слободе ... :hahaha:
Na forumu nema vređanja, a ti možeš slobodno da podržavaš i Putina i Trampa i Melaniju.

Međutim, ljudima koji ne umeju da izraze mišljenje bez vređanja ova prva zabrana stvara ozbiljan problem.

Na forumu nema vređanja, a ti možeš slobodno da podržavaš i Putina i Trampa i Melaniju.

Međutim, ljudima koji ne umeju da izraze mišljenje bez vređanja ova prva zabrana stvara ozbiljan problem.

ок.

Објаснићу једном која сте ви увреда Србије, српског вређања и српског осећања из модерације и управе !

Само полако... :kafa:

Čim goyna budu iza rešetaka, biće i deca u školi.
Ne može se preskakati redosled ako je pravna država zna se šta je starije
Mora ceo sistem da se srusi i da se izvrse masovna hapsenja politicara pogotovo i njihovih poslusnika, nesto slicno kao Sablja 2 ali da bude kako treba sada...institucije su prilicno zagadjene.

- у Хрватској не знам шта се дешавало и то је њихова унутрашња ствар.
- железница Србије НЕ ТРЕБА да гради брзе пруге. То је сулудо бацање пара. Мађари је не граде а власт нам прича како градимо са њима. Они граде другачију врсту пруга.
- Железнице Србије су у таквом стању да они не могу да офарбају врата од WC-a на једном вагону.
- у Србији нема више инжењерства. СНС органски мрзи ову струку јер ње нема по приватним факултетима а инжењер, по свом начину размишљања, не може никако да буде сагласан шта се ради и како се ради у Србији. Инжењер да подржи овако устројену градњу и привреду био би противприродни блуд.
Zbog toga i hoce da ukinu drzavne fakultete ili da ih svedu na statisticku gresku da bi doveli satro neke strance, kao neku vrstu filijala a da rade sta hoce i da daju diplome svojim poslusnicima.

Сјајно, ти се не питају.
то му дође ПЛЕНУМАШКИ

Нека трпе или контрамитингују.

контра боте, неће моћи.

твоји поксовци, високи функционер покс у новом саду иначе швалерка му ана лалић хрватица позната по изјави да војводина није србија и да се залаже за прављење војвођанске нације, је раме уз раме са мариником на блокадама полиције био , суда и градске куће.
мариника је прошле године са пајтићем чанком стефанновићем подржала динка грухоњића када су му студенти и студентски парламент захтевали оставку због говора мржње на анто српском фестивалу у дубровнику. тада је пдоршку мариники дао и вук драшковић који је последњих 12 година на листи снс

не чуди што је са таквом мариником али и са докаѕаним србомрсцима аном лалић главни функционер покса у нс у одличним односима

котра ботови. титина удба.

Твоје "Злораби" разуме, а карикатурално "рабимо" не разуме?

НИКО у Србији НИКАДА НИЈЕ ГОВОРИО "злораби".
Другарчић, испалио си се.
Злорабио си екавицу, такорекућ
Naravno i rabiti je staroslovenska rec iako su je Hrvati prisvojili a mi odbacili u svakodnevnoj upotrebi.

Naravno i rabiti je staroslovenska rec iako su je Hrvati prisvojili a mi odbacili u svakodnevnoj upotrebi.
"Раб Божији..." итд,
Oставићемо лингивистику по страни. Ни у српском књижевном језику, ни у једном наречју српског језика "злорабити" није део српског вокабулара

A vama sendvič u grlo, opasna stvar je to. 🥪
Izvolte pizzu

Dog Pizza GIF

Podržavam i ja studente ali ovo sa OŠ mi je bez veze.

Opozicija ne može da pređe 3% na izborima ali zato može da maltretira đake prvake u OŠ,
pa eto bar nešto.
Problem je zapravo sistemski, SNS je simptom veceg i dubljeg problema, i mislim da se to ne moze resiti ni brzo ni lako, treba poceti od medija i obrazovanja, stvarati funkcionalne institucije.

po čemu će se studentska stranka razlikovati od postojećih koje upravljaju ovim protestima?
Studenti su u pravu- rekao je drug Tito i bili su u pravu, i sada su i treba im omoguciti sansu da poprave drustvo, imaju srca, imaju kicmu, imaju i znanja i volje, nisu korumpirani,
ja bi njima vise verovao nego ikome drugome na politickoj sceni, a verujem da bi i drugi.

Back