u ostvarivanju svojih prava čovek nema pravo činiti zlo drugome. razumeš sad.A ja sam ti lepo rekao da to nije politika već osnovna ljudska prava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u ostvarivanju svojih prava čovek nema pravo činiti zlo drugome. razumeš sad.A ja sam ti lepo rekao da to nije politika već osnovna ljudska prava
али ако алтер его млтислав баш као и 38имак кажу супротно е онда тако ''мора'' да буде јес' чуо ?!Mali broj škola je u obustavi. To je svakako <10%. Bilo ih je malo više u petak zbog generalnog štrajka prosvetara.
Немој да кукаш после што ти не одговарам на порукеznaci ne razumemo se, i opet ste smislili da nam sve pokvarite sa aljekovim izborima, samo da stipnete vi neku mrvicu sa stola
u ostvarivanju svojih prava čovek nema pravo činiti zlo drugome. razumeš sad.
Mislim da pojednostavljujes problem, korupcija je endemski problem, SNS je to samo usavrsio i sistematizovao koristeci iskustva iz drugih drzava,AV zapravo nama cini uslugu da lakse razmontiramo koruptivni sistem
па кад мањина блокира већиниSad si se setio kada ti deca sede kući i ne idu u školu.
па оно горе наведнео моје је лицемерје а ово твоје је прескакање чињеница...Hbg, to ti je licemerje i naknadna pamet, ne mogu reći da saosećam sa tvojim priblemom.
тачноMi roditelji moramo biti svesni da ćemo posle imati problema sa učenjem naše dece.
ja sam pitao nekoga vec jel se riba cisti od glave i od repa, i kako bi je ti cistio, i zasto uopste od repa, ako kazes da je endemska, umesto plandemijska valjda?da bi se to promenilo treba promeniti svest naroda da ne bude nepotizma na svakom koraku, da svi rade sve "preko veze", da se postuju zakoni- ne da se bacaju sporeti u reke, ne postuju sigurnosna pravila u saobracaju itd...
av je prvi izneo ideju o preumljavanju... ja mislim da ti sa ovom replikom meni gresis debelo, a sa prethodnim replikama si mi dao nadu da cemo se razumetii dok god se mentalitet ne pocne menjati tesko da ce biti bolje.
ovo se slazemoSNS je to samo usavrsio i sistematizovao koristeci iskustva iz drugih drzava,
pa je i ne kazem da je lakosve to razmontirati i odvesti na neki "normalan" nivo nece biti lako i dug je to put,
pa jel scenaristi, snimatelji, struka po struka staju uz studente, nemoguce da su svi korumpirani, oslobadjaju se ljudi ucena i straha, samo to ide postepenopre svega treba imati slobodne medije,
izvyci pouke, ali ja nesto ne vidim od tebe da izvlacis, osim sto se generalno slazemo, fale nam institucije, jer ih je neko sistematski unistavao dok je jacao svoj mafijaski sistemojacati institucije jer bez jakih institucija koje rade svoj posao strucno i porfesionalno inace ce sve biti uzalud, isto kao i 5 oktobar,
Ovo je sasvim legitimno razmisljanje- i sasvim je normalno da roditelji zele da im deca idu u skolu, i tu se saosecam- no opet cinjenica jeste da ovi sto strajkaju takodje imaju legitimne razloge zasto to rade.Mi roditelji moramo biti svesni da ćemo posle imati problema sa učenjem naše dece.
pa ti poredis jednu od najbogatijih zemalja evrope sa Srbijom. I onda posle plati drzava Srbija skolovanje coveka i taj ode u Nemacku. To je dobro za tog lika i za Nemce, ali nije dobro za poreske obaveznikeNekad su ljudi ziveli u pećinama.
Ja ti pricam kako je sad.
Проблеми већ постоје.Mi roditelji moramo biti svesni da ćemo posle imati problema sa učenjem naše dece.
Ja sam imao 2.Проблеми већ постоје.
Погледај огласе за посао.
Види се ко је имао тројку из српског због грешака које прави
Питајте људе што су трпели па нису хтели да изађу на улице. Студената је и тада било. Али шта сте очекивали ? Да они предводе протесте 2009 ?Da,ali se postavlja pitanje gde su studenti bili 2009,2015,2022godine?
To su datumi sa tragedijama koja su se desila.Питајте људе што су трпели па нису хтели да изађу на улице. Студената је и тада било. Али шта сте очекивали ? Да они предводе протесте 2009 ?
Ти не пишеш огласе за посао па ти је свеједно. Поента је наћи неког писменог да уме да срочи текстJa sam imao 2.
још једно оправдавње пленумаша сада и међу учитељимаOvo je sasvim legitimno razmisljanje- i sasvim je normalno da roditelji zele da im deca idu u skolu, i tu se saosecam- no opet cinjenica jeste da ovi sto strajkaju takodje imaju legitimne razloge zasto to rade.
Rekao bih da je manje zlo da deca izgube vreme koje su trebali provesti na skolovanju, nego da im se upropasti buducnost, a ova vlast definitivno nije dobra vlast
Strajk i blokada skola je mozda iritantna, ali to ne znaci da oni nisu u pravu.
A studenti jesu u pravu, kao sto su bili i '68.
I takodje ako je blokada skola mozda iritantna- to ne znaci da treba dati podrsku SNS-u.
samo kazem sa kim bih mogao da se razumem, a sa kim neНемој да кукаш после што ти не одговарам на поруке
Mi roditelji moramo biti svesni da ćemo posle imati problema sa učenjem naše dece.
Svako u kuci, na ulici, ili malobrojnom skolom koja radi, definise sebe kao licnost i posebno intelektualca.Питајте људе што су трпели па нису хтели да изађу на улице. Студената је и тада било. Али шта сте очекивали ? Да они предводе протесте 2009 ?
Ja sam imao 2.
NE.Samo mala provera, test pitanje
Podržavaš li SNS i AV?