Hoću da moja deca idu u školu

Zaista postaje zanimljivo. Državljani Crne Gore, Makedonije i Republike Srpske komentarišu naše studente, naše proteste i vređaju pamet naših studenata i sve ok, kao to je u redu?? Daleko od toga da ne cenim svačije mišljenje ali mi je ovo malo simptomatično.
Naravno ne smetaju ustaše oni se podrazumevaju....Daleko od toga da se nisi trudila da postaneš to što jesi i brišeš i kažnjavaš, neistomišljenike...:) čije mišljenje poštuješ...

Mozda gresim ali recimo sklonimo ga sta posle??
Kako to zamilsjas?
Решимо проблем тако што се истражи и осуде сви који су крали тј све чланове СНС-а: АВ, Весић, Чанак, Ђилас, Мариника има их јако много па се демонтира ситем.
Забијањем главе у песак и причом само мене да нико не дира се дозвољава да стока остане на власти или преузме власт само нова постава истог тима.

INFO štrajk petak, 24.jan
BEOGRAD

• 11:00 – 11:20 skup u dvorištu gimnazije ,,Sveti Sava”.
  • 11:20 – 11:52 dolazak do raskrsnice ulica Kneza Miloša i Nemanjine.
  • 11:52 – 12:07 održavanje 15 minuta tišine.
  • 12:07 – 12:45 dolazak do kružnog toka kod Ušća.
  • 12:45 – 13:30 blokiranje kružnog toka na 45 minuta, uz buku.
  • 13:30 velika šetnju po Novom Beogradu.

Neki smatraju da su N1 & Nova S kampanjama doterali dotle da ljudi koje su uverili da su društvena elita sebe vine vide kao običan narod.

https://t.co/ywHSIaoGGZ

Da sigurno, pogotovo danas kad se štrajk raširio daleko više od studenata. Dve trećine firmi je stalo. Baš me zanima šta će sad tvoj šef da kaže, da su i oni izmanipulisani ili kontrolisani od stranih agentura? ;)

Ово што сам писао похвале за Вучића, има ту и ироније, али и похвала. Иначе је АВ предосадан, превише је у медијима, морао би више да се потруди да Србија добије функционалне институције које ће да раде ко подмазане, да не би било као у Загребу кад је умро градоначелник Милан Бандић, који је сву власт сконцентрисао у својим рукама, да после настане хаос. Паре морају паметније да се троше. Француски рафали су бацање пара. Инфраструктура Железница Србије треба да гради брзе пруге и обнавља старе а не стране фирме. Тако и мостове. Нека стратешка државна предузећа треба да постоје у области грађевинарства, производње лекова и сл., јака војна инжињерија. А све остало приватизовати.
- у Хрватској не знам шта се дешавало и то је њихова унутрашња ствар.
- железница Србије НЕ ТРЕБА да гради брзе пруге. То је сулудо бацање пара. Мађари је не граде а власт нам прича како градимо са њима. Они граде другачију врсту пруга.
- Железнице Србије су у таквом стању да они не могу да офарбају врата од WC-a на једном вагону.
- у Србији нема више инжењерства. СНС органски мрзи ову струку јер ње нема по приватним факултетима а инжењер, по свом начину размишљања, не може никако да буде сагласан шта се ради и како се ради у Србији. Инжењер да подржи овако устројену градњу и привреду био би противприродни блуд.

Back