white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
O čemu ti pričaš?I naša divna ne traži muža je dala svoje mišljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O čemu ti pričaš?I naša divna ne traži muža je dala svoje mišljenje
Sto da trazi prevod ako razume?ниси тражио превод кад је у уводној по руци покретач теме рекао "злораби"
ImaSta je s online nastavom, jel ima vucic neke napredne nastavnike da drze casove
Председник Републике Србије др Александар Вучић има следеће почасне докторате и грађанства:
Почасни докторат Московског државног института међународних односа
Почасни докторат Азербејџанског универзитета за језике
Почасни грађанин:
Лесковца
Новог Пазара
Крупња
Сврљига
Лознице
Требиња
Дрвара
Соколца
Александровца
Бањалуке
Шапца
Смедервске Паланке
Звечана
Ваљева
Јагодине
Рековца
Градишке
Горњег Милановца
Кладова
Суботице
Сјенице
Пријепоља
Станара
Nemam pojma koji problem ima. A I tebi je smetalo ono moje "zlorabi" iz ko zna koje ulubljenosti. Ako kojim slucajem stvarno nisi znao sta znaci - objasnio sam ti.Твоје "Злораби" разуме, а карикатурално "рабимо" не разуме?
Ti znas kako je gde kad u Srbiji govoreno?НИКО у Србији НИКАДА НИЈЕ ГОВОРИО "злораби".
Другарчић, испалио си се.
Srbija 1968, 1996-7, i 2025.Navedi mi primjer neke zemlje gdje su studentski protesti doveli do prospariteta. U dvije najveće ekonomije svjeta razračunali su se ošto sa studentskim protestima. Osim toga tek treba da uče da bi postali "akademski građani" .
Изабрали сте га па нек вам сад соли памет.- у Хрватској не знам шта се дешавало и то је њихова унутрашња ствар.
- железница Србије НЕ ТРЕБА да гради брзе пруге. То је сулудо бацање пара. Мађари је не граде а власт нам прича како градимо са њима. Они граде другачију врсту пруга.
- Железнице Србије су у таквом стању да они не могу да офарбају врата од WC-a на једном вагону.
- у Србији нема више инжењерства. СНС органски мрзи ову струку јер ње нема по приватним факултетима а инжењер, по свом начину размишљања, не може никако да буде сагласан шта се ради и како се ради у Србији. Инжењер да подржи овако устројену градњу и привреду био би противприродни блуд.
Народ очито има власт какву заслужује. Колико људи не излази на изборе? Јако пуно. Па, шта се онда после жале. Драги моји сународници, бирали сте Вучка недавно па сад трпите.
Ја га нисам бирао тако те злураде коментаре задржи за себе.Изабрали сте га па нек вам сад соли памет.
Sta ti nije jasno u pitanju sta posle??Решимо проблем тако што се истражи и осуде сви који су крали тј све чланове СНС-а: АВ, Весић, Чанак, Ђилас, Мариника има их јако много па се демонтира ситем.
Забијањем главе у песак и причом само мене да нико не дира се дозвољава да стока остане на власти или преузме власт само нова постава истог тима.
Ti si poslednji covek na planeti koji treba da brani ekavicuТвоје "Злораби" разуме, а карикатурално "рабимо" не разуме?
НИКО у Србији НИКАДА НИЈЕ ГОВОРИО "злораби".
Другарчић, испалио си се.
Злорабио си екавицу, такорекућ
Ово је један од најискренијих и најбољих одговора на питање зашто смо овде где смо.Sta ti nije jasno u pitanju sta posle??
Nista ti meni ovde nisi odgovorio,ko posle??
Normalno da cu da zabijem glavu u pesak kad me pravis ludim
Jos jednom ko i sta posle??
Namerno se pravis lud ili??Ово је један од најискренијих и најбољих одговора на питање зашто смо овде где смо.
Дао си можда најквалитетнији одговор зашто се српски народ заглавио у ово тешко блато из кога не може да се ишчупа скоро 40 година и плашим се да ће ту да дочека свој биолошки крај који је врло близу.
Ако ти не знаш никог паметнијег, способнијег, поштенијег, искренијег од ових набројаних и њима сличних онда .....шта да ти кажем. Није више ни битно..
Ок, ти си најпрвиTi si poslednji covek na planeti koji treba da brani ekavicu
Na izbore izlazi 76% birača prema mom proračunu i kada sa biračkog spiska oduzmeš iseljene. Opozicija bi htela da to bude preko 80% al teško da je realno.Народ очито има власт какву заслужује. Колико људи не излази на изборе? Јако пуно. Па, шта се онда после жале. Драги моји сународници, бирали сте Вучка недавно па сад трпите.
Mi svi ne bismo imali pojma ko je Dinko, da ga Kezual i Kapetan Mark stalno ne pominju.Kežualko ovim svojim insticanjem Dinka, svih ovih meseci, nije uspeo niti jednog jedinog čoveka koji je za proteste da ubedi da promeni mišljenje...![]()
možda je političarima svejedno jel nastava teče ili ne. normalnim ljudima je stalo da njihova deca budu prosvećena i nadasve da poštuju druge ljude.Radikali i naprednjacima je obrazovanje uvek bilo na poslednjem mestu.
Kad budeš razumeo razliku između mišljenja i govora mržnje onda ćemo razmeniti mišljenjeNaravno ne smetaju ustaše oni se podrazumevaju....Daleko od toga da se nisi trudila da postaneš to što jesi i brišeš i kažnjavaš, neistomišljenike...čije mišljenje poštuješ...
Imaš dva puta da biraš, letećim taksijem ili podzemnom železnicom.možda je političarima svejedno jel nastava teče ili ne. normalnim ljudima je stalo da njihova deca budu prosvećena i nadasve da poštuju druge ljude.
рушити српску цркву жртвама фашистичке рације 1941 и правити пабове за зајебанцију је мишљење или говор мржње ?Kad budeš razumeo razliku između mišljenja i govora mržnje onda ćemo razmeniti mišljenje![]()