Hoću da moja deca idu u školu

Neka objave komplet dokumentaciju, uključujući i finansijsku, pa da vidimo i komentarišemo.
Stoji da su ih možda navukli da kradu.
Kompletna dokumentacija iz istrage vezana za građevinske radove nalazi se na sajtu Višeg javnog tužilaštva.

https://novisad.vjt.rs/aktuelnosti/vazno/

Što se finansijske dokumentacije tiče za nju je nadležno Ministarstvo finansija.

Ovu boldovanu rečenicu ne razumem. Ko je koga navukao da krade?
Hvala Džudi.

P.S. Koleginica Džudi S je inače najtvrđa opozicija, ali režimu, a ne Srbiji kao neki.

Implicira da je zavera u pitanju. Dakle pad nastrešnice, bunt studenata, prelivanje na škole, podrška roditelja itd... Pa ja kažem kao okidač pada nastrešnice je ogromna pljačka, na koju je mastermajnd navukao izdajnika-okupatora.
Nzm. Ova dama što uredno prima platu za svoj aktivizam je inače započela blokade novosadskog Rektorata mnogo PRE nesreće sa nadstrešnicom. Pojavljuju se i pisana uputstva, ima se para za kazne, deli se hrana, etc. Ima i sponzora. Sve iz altruizma.

56DC052D-03AC-4247-8683-034C1E4163EF.jpeg

3B375718-EB55-443F-9780-EAD6062945D3.png

Kompletna dokumentacija iz istrage vezana za građevinske radove nalazi se na sajtu Višeg javnog tužilaštva.

Što se finansijske dokumentacije tiče za nju je nadležno Ministarstvo finansija.

Kolika dokumenta. Znaš kad će ovoliko neko da čita pogotovo neko ko nije advokat, sudija, gradjevinski inženjer, arhitekta, gradjevinac i druge struke vezane za ovo.

Implicira da je zavera u pitanju. Dakle pad nastrešnice, bunt studenata, prelivanje na škole, podrška roditelja itd... Pa ja kažem kao okidač pada nastrešnice je ogromna pljačka, na koju je mastermajnd navukao izdajnika-okupatora.

Nastrešnica je pala jer nisu imali prvobitni projekat, iz 1964.godine. Rekonstrukciju su radili Kinezi, i u rekonstrukciji je učestvovalo preko 100 podizvođača.

Studenti su se spontano okupljali da održe minut ćutanja u 11:52.

Zatim su nastali protesti i tu su, na početku, bili vrlo glasni Mila Pajić i Pavle Cicvarić. Oterani su od strane studenata.

Ovih dana SSP otvoreno pokušava da svojata proteste, ali mislim da to studenti neće dozvoliti.

Nzm. Ova dama što uredno prima platu za svoj aktivizam je inače započela blokade novosadskog Rektorata mnogo PRE nesreće sa nadstrešnicom. Pojavljuju se i pisana uputstva, ima se para za kazne, deli se hrana, etc. Ima i sponzora. Sve iz altruizma.

Pogledajte prilog 1675582
Pogledajte prilog 1675583
Ta dama je zaposlena u RTV, gde ne možeš da se zaposliš bez SNS partijske knjižice. Pričaju da će da dogura do direktorke. Zašto nam promovišeš svoje saborce?

Pogledajte prilog 1675582
Pogledajte prilog 1675583
Od nje je sve počelo. Lepo ja kazem NVO i neki sponzori i zapadne sluzbe su organizovali ovo. Ostali su se samo pridružili stihijski.

Šta te je tačno zabolelo?
Kolika dokumenta. Znaš kad će ovoliko neko da čita pogotovo neko ko nije advokat, sudija, gradjevinski inženjer, arhitekta, gradjevinac i druge struke vezane za ovo.
Zapazimo boldovano. A čovek bi i da mu se bezizborno preda vlast na ruke jer on smatra da tako treba.

Nastrešnica je pala jer nisu imali prvobitni projekat, iz 1964.godine. Rekonstrukciju su radili Kinezi, i u rekonstrukciji je učestvovalo preko 100 podizvođača.

Studenti su se spontano okupljali da održe minut ćutanja u 11:52.

Zatim su nastali protesti i tu su, na početku, bili vrlo glasni Mila Pajić i Pavle Cicvarić. Oterani su od strane studenata.

Ovih dana SSP otvoreno pokušava da svojata proteste, ali mislim da to studenti neće dozvoliti.
Problem je što i dotični Cicvarić i Miss Pajić i dalje predvode blokade: oterali su ih ljudi koji su došli da podrže studente, ali kako da studenti sami oteraju nekog kog otvoreno protežiraju profesori na fakultetu na kom studiraju?

Mila Pajić je desna ruka Dinka Gruhonjića, studira novinarstvo a on joj je šef.

Problem je što i dotični Cicvarić i Miss Pajić i dalje predvode blokade: oterali su ih ljudi koji su došli da podrže studente, ali kako da studenti samo oteraju nekog kog otvoreno protežiraju profesori na fakultetu na kom studiraju?

Mila Pajić je desna ruka Dinka Gruhonjića, studira novinarstvo a on joj je šef.
Dinka Gruhonjića protežira BIA, a istu vodi SNS. Sa njim je i Mila. Tu su da obesmisle protest. Ne može im niko ništa, osim da pokušaju da ih ignorišu, što uspesno i rade. Tako da, danas ,imamo situaciju u kojoj blokade i protesti traju ,a da se niko ne osvrće na dotične, osim na njihove šefove, SNS Vučićeve svedoke, koji ih non-stop pominju, ne bi li obesmislili borbu studenata. Ti vidi gde pripadaš i šta radiš, spamujući svaku temu dotičnim personama. Iste nikoga ne interesuju osim vas

Oterani su i ona i ostali..onda kada su se pobunili što su na protestima srpske zastave.
Ne verujem. Nema ko da ih otera. NVO ekipa je tu. Samo se ne ističu , pa te zastave sakrili ili ih ne nose oni ili bilo koje druge transparente. Šta misliš o tome da je Mila Pajić na istom tom skupu slavila rodjendan, duvala tortu i pevala pesmu za divan dan? Lično je od one dve devojčice deda rekao to. Požalio se. Smeta mu. I meni bi smetalo. Skupljaju se politički poeni na mrtvim ljudima.

Neću. Već mesec dana promovišeš SNS kadrove ovde, bez ikakvog smisla. Spamuješ teme sa vašim Milama i Dinkom. Nebitni ste i smarate. Niko to ne čita. Vaši saborci, vaša briga
Kežualko ovim svojim insticanjem Dinka, svih ovih meseci, nije uspeo niti jednog jedinog čoveka koji je za proteste da ubedi da promeni mišljenje... :rotf:

Ne verujem. Nema ko da ih otera. NVO ekipa je tu. Samo se ne ističu , pa te zastave sakrili ili ih ne nose oni ili bilo koje druge transparente. Šta misliš o tome da je Mila Pajić na istom tom skupu slavila rodjendan, duvala tortu i pevala pesmu za divan dan? Lično je od one dve devojčice deda rekao to. Požalio se. Smeta mu. I meni bi smetalo. Skupljaju se politički poeni na mrtvim ljudima.
Mila je yaposlena na RTV. Predviđaju joj mesto direktorke. Tu ne može da se zaposli niko ko nema sns partijsku knjižicu. Pametnom dovoljno

Mislim da je ta javna proslava rođendana sramotna. I..čini mi se da je namerno tako slavila svoj rođendan.

Oterani su i ona i ostali..onda kada su se pobunili što su na protestima srpske zastave.
Mislim da je ta javna proslava rođendana sramotna. I..čini mi se da je namerno tako slavila svoj rođendan.
Uopšte nije sama, niti su NVO odustale, naprotiv: ljudi dobijaju instrukcije od saradnika sa iskustvom:

87EBBED4-AFE7-4066-A85C-B3A252E816CB.jpeg

1820A0C4-DDC9-49F3-B0DD-FBF9F5258B82.png

Back