Hoću da moja deca idu u školu

рушити српску цркву жртвама фашистичке рације 1941 и правити пабове за зајебанцију је мишљење или говор мржње ?

шта је ово

динко грухоњић на анти српском фестивалу ''ребеду'' у Дубровнику, крај фебруара прошле године.

студентски парламент у новом саду је тада због говора МРЖЊЕ блокирао филозофски факултет где је динко ванредни професор новинарства (студентица прве године кдо њега тада је била Мила Пајић) .Сутрадан пред факултет су дотрчали у подршку динку - Мариника, Борко Стефановић, Пајтић, Чанак. Дакле ''опозиција'' брани србомрсца. Али не само опозиција, већ и драшковић који је последњих 12 година на листи СНС , он је наѕвао тада студенте кој ису скочили против говора мржње динка грухоњића- фашистима и ''новим четницима'' :mazi:
Динко је после тога орагниѕовао групу СТАВ како би их убацио у студентски парламент и контролисао парламент, да му се ово не понови. На чело групе СТАВ је поставио своју студентицу прве године - Милу Пајић. Нису успели ући у студентски апрламент јер их новосадски студенти неће, бар их неће већина наравно.
Онда су искористил инадстрешницу и својим титоитичким пленумима са мањином срушили парламенте на факултетитма...
динко је иначе муслиман који је са недимом сејдиновићем такође муслиманом из босне дошао у србију током рата у босни да ровари. Иначе тетак му је азем власи, гле случајности...

да ли је овај говор динка грухоњића миљење или говор мржње ?
Kapetanko, Kapetanko, pa najveća bitka protiv Gruhonjića je danas u Jagodini, a ti dangubiš na forumu.... :D

Nisam pratio politicka desavanja u Srbiji, ali ako sam dobro svatio- ucenici osnovnih skola su se pridruzili studentima u protestima u borbi za socijalnu pravdu itd...A roditelji sede u kuci i posmatraju desavanja, citaju novine i ostavljaju komentare?

Prilozi

• chuc norris.jpg
    chuc norris.jpg
    53,5 KB · Pregleda: 3
Kapetanko, Kapetanko, pa najveća bitka protiv Gruhonjića je danas u Jagodini, a ti dangubiš na forumu.... :D
они тамо неће њему ништа. на њиховој СНС листи је вук драшковић који је прошле године са мариником, борком стефановићем , пајтићем и чанком студентски парламент у новом саду и студенте који су устали против говора мржње динка грухоњића назвао фашистима и новим четницима.

паметном доста.

све је то удбашка куњиња. динко је њихов ''мурта''. да и даље пију крв српском народу и воде србију у даље распарчавање. титиоистичка удба.

Danas je ministarstvo prosvete poslalo dopis školama da nastavnici koji su u obustavi neće primiti platu. Januarska plata će biti umanjena u zavisnosti od toga koliko su radili, da li su u zakonskom štrajku is sl.
добро је што ће им бар платити социјално и пензионо , и то им је поклон с обѕиром да су у неѕаконском просветном штрајку не поштујући минимум од 30 минута рада. они који су поштовали тај миниму (а има чак и таквих ситуација) они треба да добију плате.
Остали учитељи ''пленумаши'' нека се обрате Динку Грухоњићу за плате... :mazi:

добро је што ће им бар платити социјално и пензионо , и то им је поклон с обѕиром да су у неѕаконском просветном штрајку не поштујући минимум од 30 минута рада. они који су поштовали тај миниму (а има чак и таквих ситуација) они треба да добију плате.
Остали учитељи ''пленумаши'' нека се обрате Динку Грухоњићу за плате... :mazi:
Dobro je što će sad svim ljudima biti jasno da ne smeju odustati dok se av ne smeni. Ako ih kažnjava sad, šta će tek da radi, ako se protesti prekinu...
Zato, solidarno i do kraja. Gotov je.

Dobro je što će sad svim ljudima biti jasno da ne smeju odustati dok se av ne smeni.
то је политика. дакле боли тебе уво за убијене људе под надстрешницом.

Ako ih kažnjava sad, šta će tek da radi, ako se protesti prekinu...
пропале су блокаде у новом саду од стране мањине студената , нису добили на масовности и проширењу протеста у народу само зато јер ту мањину која је блокирала факултете гура динко грухоњић
сада прелазе на основце па шире пленумаше у редовима учитеља.

реалност је да пред сваком школом имаш неких 50 до 60ак роидтеља , у јако ретким случајевима до 100 , што му дође око 2 до 3 одељења максимум до 4 одељења . Чак и школа са малим бројем ђака има далеко већи број одељења , око 30 минимум, па је јасно да огромна већина родитеља није ту испред школе но ова шака коју су учитељи позвали преко викенда да од понедељка дођу да им буду практично ШТИТ од инспекције јер учитељи знају да се налаѕе у незаконском штрајку када се не поштује закон о минимума рада и да следе последице.
Zato, solidarno i do kraja. Gotov je.
имаш изборе, ћао.
;):mazi:

Nisam pratio politicka desavanja u Srbiji, ali ako sam dobro svatio- ucenici osnovnih skola su se pridruzili studentima u protestima u borbi za socijalnu pravdu itd...A roditelji sede u kuci i posmatraju desavanja, citaju novine i ostavljaju komentare?
NIsu se učenici osnovnih škola pridružili nego deo učitelja i nastavnika štrajkuje i blokiraju rad i OŠ.

Malo im je što su kao do sada skraćivali časove.

Blokadu OŠ ne podržavam.

NIsu se učenic osnovnih škola pridružili nego deo učitelja i nastavnika štrajkuje i blokiraju rad i OŠ.

Malo im je što su kao do sada skraćivali časove.

Blokadu OŠ ne podržavam.
Hvala na odgovoru, nije mi bas najjasnija situacija, podrzavam studente, ali mislim da decu ne treba mesati u politiku, a meni ispada kao da matorci ocekuju da deca treba da se poture zbog njih i da rese njihove probleme.
Kontam da bi mozda studenti trebali da osnuju nekakvu stranku, pa onda poceti iz nova, posto koliko ja vidim na politickoj sceni su uvek jedni te isti likovi, treba totalno promeniti scenu.

Hvala na odgovoru, nije mi bas najjasnija situacija, podrzavam studente, ali mislim da decu ne treba mesati u politiku, a meni ispada kao da matorci ocekuju da deca treba da se poture zbog njih i da rese njihove probleme.
Kontam da bi mozda studenti trebali da osnuju nekakvu stranku, pa onda poceti iz nova, posto koliko ja vidim na politickoj sceni su uvek jedni te isti likovi, treba totalno promeniti scenu.
Podržavam i ja studente ali ovo sa OŠ mi je bez veze.

Opozicija ne može da pređe 3% na izborima ali zato može da maltretira đake prvake u OŠ,
pa eto bar nešto.

to se zove kukavičije jaje. poturili su deci ono što nije njihovo. ne bi li tako navukli smradikale na druge greške pa skupiliali poene i eventualno srušili vlast. ovo dakle treba da je uvod u obojenu revoluciju.

pitanje korupcije ne može se rešiti metodom sjaši kurta1 pa uzjaši kurta2.

to bi mogao saseći neki autotokrata ili tudja čizma.
drugi ispravniji metod je prosvećenje naroda i podizanje nivoa svesti. napuštanje kapitalističkih metoda i zapadnog sistema vrednosti u kojem je čovek čoveku vuk.
i po čemu će se studentska stranka razlikovati od postojećih koje upravljaju ovim protestima?

Na raskrsnici Nemanjine i Kneza Miloša u 12 sati bilo je toliko ljudi da se nije video kraj ni iz Kneza Miloša ni iz Nemanjine. Ja sam bio baš na raskrsnici.

Spektakularno je kad je krenula tišina, jako je dobar osećaj kad više desetina hiljada ljudi stoji u mrtvoj tišini, samo se čuje zujanje dronova iznad glave i pokoji pas u daljini.

па и факултете у новом саду блокира 200 активиста група СТАВ и СВИЋЕ динкових перјаница.
па то нису хиљаде студената новосадских факултета.
ѕато им ти протести ни дан данас нису успели да се пренесу на народ и да добију на масовности па ни после мешљња матураната у средњим школама.
па су прешли да ''пленумаше'' код учитељица...

колко има оних који нису иѕашли ? огроман број

:mazi:

Kad budeš razumeo razliku između mišljenja i govora mržnje onda ćemo razmeniti mišljenje :mrgreen:

У држав и у којој нема слободе изражавања, већ улица, нема ни слободних медија, а у неслободним медијима сви су тирани, па и уредници или модератори.

Или ћеш нас убеђивати да је Крстарица са вама модераторима једини светионик слободе ... :hahaha:

Back