- Poruka
- 33.595
Misliš, opet neku SPS nanu da nam pošalju?tačno
na izbore glasaj za ljude koji će poboljšati prosvetu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš, opet neku SPS nanu da nam pošalju?tačno
na izbore glasaj za ljude koji će poboljšati prosvetu
u nemackoj su se sigurno placale studije ranije. Pre 10ak godina. I to je moralno da se plati, jer je to usluga, kao sto polaganje voznje, hranu struju vodu placas.
VažiObjasni šta si to čula na paetijskom sastanku. Valjda znaš koji zakon je premršen, koji član itd. Pravo na obrazovanje je zagarantovano u više mwđunarodbih geklaraxija i povelja i koje su deo našeg Ustava.
moj i svih onih koji ne misle isto kao ti.
Pa valjda se i sad mora položiti prijemni ispit, i biti "iznad crte". Što i treba. Znači sposobni da se školuju , a ne razmažena derišta bogatuna. Oni imaju para i mogu da plaćaju.Тестови. Само тестови. Све преписати из Америке.
ko će da ti pošalje , ako dođe na vlast neko za koga ti glasašMisliš, opet neku SPS nanu da nam pošalju?posle 30 godina u prosveti, pokazali su nam koliko je bitna postavljanjem SPS kadra, po kazni
![]()
Nema razlike dokle god je korupcija na ceni. A tebe tek ne razumem, živiš u S Makedonoji, da li si ikada bio u nekom razgovoru sa prosvetnim radnicima Srbije?ko će da ti pošalje , ako dođe na vlast neko za koga ti glasaš
Nazvati buduće akademske građane ove zemlje ovcama ne da je ružno, već pokazuje tvoj mentalitet. Budeš li tako nastavio da vređaš, bićeš opomenut.Pa valjda se i sad mora položiti prijemni ispit, i biti "iznad crte". Što i treba. Znači sposobni da se školuju , a ne razmažena derišta bogatuna. Oni imaju para i mogu da plaćaju.
Mali je problem to što su studenti najveće ovce, pa se lako povode za nekakve pobune. Svojevremeno su dovodili žute na vlast, što se i nije pokazalo baš nešto.
Da bi izbori bili fer, prvo moraju da postoje nezavisni mediji koji će jednako tretirati sve kandidate, i svakome od njih omogućiti ravnopravnu zastupljenost u predizbornoj kampanji.odlicno. ajmo izbori. Jos bolje referendum.
znači i tvoji da dođu na vlast biće korumpiraniNema razlike dokle god je korupcija na ceni.
Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.
Neću da se moja deca bave politikom.
Neću da ometaju život zajednice.
Neću da zlorabe tudju nesreću.
autorska.
Nešto si mi "edgy". Znači ti si za izolacionizam? Pa eto, ja sam za suverenizam Srbije. Da li se to da "svi iz okruženja" odnosi recimo na članice NATO ili šta?Imam i ja rodbinu u Beču al im ne solim pamet kako da se izbore za sebe.Ne razumem pokušaj smeha, inače, ništa mi ne treba osim potvrde da zaista svi iz okruženja imaju žarku želju da nas nauče kako treba da živimo u sopstvenoj državi.
Koji moji? Odakle tebi ideja i ubeđenost da ja imam ''moje''??? Pomenuh ti da poslednje 4 decenije obrazovanje propada, da korupcija cveta, an osnovu čega si ti pronašao ''moje'' da mi je znati...znači i tvoji da dođu na vlast biće korumpirani
Nema takođe nijedan član gde piše da smeju da se sexaju ili da lepe žvake ispod klupe.Tako je,kao što u zakonu o visokom obrazovanju i vaspitanju nema ni jedan član gde piše da studenti SMEJU da zaključaju fakultet.
problem prosvete je isti , kako u Srbiji tako i u MKD, sa istim problemom/ima se suočavateživiš u S Makedonoji, da li si ikada bio u nekom razgovoru sa prosvetnim radnicima
Mešanje u tuđe probleme je em ružno, em nekultruno a da ne pominjem vređanje stanovnika moje države. Stvar vaspitanja, ništa više. Nemam pojma otkud NATO u ovoj priči, ali ti je pokušaj tragikomočan, bar što se mene tiče.Nešto si mi "edgy". Znači ti si za izolacionizam? Pa eto, ja sam za suverenizam Srbije. Da li se to da "svi iz okruženja" odnosi recimo na članice NATO ili šta?
dali ovo znači da reteriraš od toga da vam je aktuelna vlast kriva za ovo stanje o kojemu pričamoKoji moji? Odakle tebi ideja i ubeđenost da ja imam ''moje''??? Pomenuh ti da poslednje 4 decenije obrazovanje propada, da korupcija cveta, an osnovu čega si ti pronašao ''moje'' da mi je znati...
Ne bih da spinuješ, konkretno se post odnosio na studente koji jesu budući akademski građani ove države. A kap koja je prelila čašu je otvoreno nepoštovanje svih mogućih zakona od strane jednog dela građana ove zemlje.@Lagerta svi smo akademski građani, roditelji, radnici itd.
Moji roditelji su prvi ugovor o radu potpisali za mene kada sam imao 15godina,radio sam i išao u školu,nije mi teško bilo.
Neko je za rad a neko je za stolicu a neko je za ulicu.
2015 imali smo tragediju pad helikoptera nije bilo protesta studenata,2005 je isto bila tragedija nije bilo protesta.
Ja razumem i Vas prosvetara da tražite bolje uslove,da se škole renoviraju itd.
Što se tiče promene u ministarstvu prosvete sadašnja ministarka prosvete će otići dočiće stari/novi ministar,to važi i za MUP,MZ,MO.
Aman, prišam o prosveti, briga me je ko je na vlasti, uništavaju obrazovanje i dosta je bilo!dali ovo znači da reteriraš od toga da vam je aktuelna vlast kriva za ovo stanje o kojemu pričamo
Škole treba privatizovati. Naročito srednje. I buduće više osnovne (5-8. razred). U Srbiji je previše toga državno. Ovako lenštine znaju da će da dobiju 2, ne trude se. Sa druge strane opet roditelji vrše pritisak na nastavnike i profesore da im deca dobiju veće zaključne ocene. Da roditelji masno plaćaju školovanje svoje dece, videli bi kako bi deca učila i trudila se!@Lagerta svi smo akademski građani, roditelji, radnici itd.
Moji roditelji su prvi ugovor o radu potpisali za mene kada sam imao 15godina,radio sam i išao u školu,nije mi teško bilo.
Neko je za rad a neko je za stolicu a neko je za ulicu.
2015 imali smo tragediju pad helikoptera nije bilo protesta studenata,2005 je isto bila tragedija nije bilo protesta.
Ja razumem i Vas prosvetara da tražite bolje uslove,da se škole renoviraju itd.
Što se tiče promene u ministarstvu prosvete sadašnja ministarka prosvete će otići dočiće stari/novi ministar,to važi i za MUP,MZ,MO.
Druga stvar je ako vi nastavnici, profesori imate svoje kandidate za ministarstvo prosvete.Aman, prišam o prosveti, briga me je ko je na vlasti, uništavaju obrazovanje i dosta je bilo!
pa što nisi ovako razmišljala i delovala na ovaj način ranijeAman, prišam o prosveti, briga me je ko je na vlasti, uništavaju obrazovanje i dosta je bilo!
Jer su naši pokušaji do sada uvek bili osujećeni na razne načine.pa što nisi ovako razmišljala i delovala na ovaj način ranije