Hoću da moja deca idu u školu

Тестови. Само тестови. Све преписати из Америке.
Pa valjda se i sad mora položiti prijemni ispit, i biti "iznad crte". Što i treba. Znači sposobni da se školuju , a ne razmažena derišta bogatuna. Oni imaju para i mogu da plaćaju.
Mali je problem to što su studenti najveće ovce, pa se lako povode za nekakve pobune. Svojevremeno su dovodili žute na vlast, što se i nije pokazalo baš nešto.

Pa valjda se i sad mora položiti prijemni ispit, i biti "iznad crte". Što i treba. Znači sposobni da se školuju , a ne razmažena derišta bogatuna. Oni imaju para i mogu da plaćaju.
Mali je problem to što su studenti najveće ovce, pa se lako povode za nekakve pobune. Svojevremeno su dovodili žute na vlast, što se i nije pokazalo baš nešto.
Nazvati buduće akademske građane ove zemlje ovcama ne da je ružno, već pokazuje tvoj mentalitet. Budeš li tako nastavio da vređaš, bićeš opomenut.

odlicno. ajmo izbori. Jos bolje referendum.
Da bi izbori bili fer, prvo moraju da postoje nezavisni mediji koji će jednako tretirati sve kandidate, i svakome od njih omogućiti ravnopravnu zastupljenost u predizbornoj kampanji.

Nama je to pravo, kao što dobro znaš i sam, oduzeto pre više od deset godina otkad se ovaj naselio u frižideru.

Imam i ja rodbinu u Beču al im ne solim pamet kako da se izbore za sebe.Ne razumem pokušaj smeha, inače, ništa mi ne treba osim potvrde da zaista svi iz okruženja imaju žarku želju da nas nauče kako treba da živimo u sopstvenoj državi.
Nešto si mi "edgy". Znači ti si za izolacionizam? Pa eto, ja sam za suverenizam Srbije. Da li se to da "svi iz okruženja" odnosi recimo na članice NATO ili šta?

Sramota je da se studenti bune protiv predsednika republike dok predsednik republike obilazi celi svet da dovede i investitore u Srbiju da otvori fabrike da otvori pogone da privuče strani kapital da ljudi ostanu u Srbiji da se u Srbiji radi privređuje eto otkuda pare pare mogu doći samo od izvoza od proizvodnje

@Lagerta svi smo akademski građani, roditelji, radnici itd.

Moji roditelji su prvi ugovor o radu potpisali za mene kada sam imao 15godina,radio sam i išao u školu,nije mi teško bilo.

Neko je za rad a neko je za stolicu a neko je za ulicu.

2015 imali smo tragediju pad helikoptera nije bilo protesta studenata,2005 je isto bila tragedija nije bilo protesta.

Ja razumem i Vas prosvetara da tražite bolje uslove,da se škole renoviraju itd.

Što se tiče promene u ministarstvu prosvete sadašnja ministarka prosvete će otići dočiće stari/novi ministar,to važi i za MUP,MZ,MO.

Nešto si mi "edgy". Znači ti si za izolacionizam? Pa eto, ja sam za suverenizam Srbije. Da li se to da "svi iz okruženja" odnosi recimo na članice NATO ili šta?
Mešanje u tuđe probleme je em ružno, em nekultruno a da ne pominjem vređanje stanovnika moje države. Stvar vaspitanja, ništa više. Nemam pojma otkud NATO u ovoj priči, ali ti je pokušaj tragikomočan, bar što se mene tiče.

Moji roditelji su prvi ugovor o radu potpisali za mene kada sam imao 15godina,radio sam i išao u školu,nije mi teško bilo.

2015 imali smo tragediju pad helikoptera nije bilo protesta studenata,2005 je isto bila tragedija nije bilo protesta.

Što se tiče promene u ministarstvu prosvete sadašnja ministarka prosvete će otići dočiće stari/novi ministar,to važi i za MUP,MZ,MO.
Ne bih da spinuješ, konkretno se post odnosio na studente koji jesu budući akademski građani ove države. A kap koja je prelila čašu je otvoreno nepoštovanje svih mogućih zakona od strane jednog dela građana ove zemlje.

Škole treba privatizovati. Naročito srednje. I buduće više osnovne (5-8. razred). U Srbiji je previše toga državno. Ovako lenštine znaju da će da dobiju 2, ne trude se. Sa druge strane opet roditelji vrše pritisak na nastavnike i profesore da im deca dobiju veće zaključne ocene. Da roditelji masno plaćaju školovanje svoje dece, videli bi kako bi deca učila i trudila se!

Back