Hoću da moja deca idu u školu

Зашто изборе?

Не разумем?

Зна се шта су студентски захтеви. Избори нити било шта слично нису на списку захтева.

Зашто стално покушавате да пребаците лопту на други терен.

Одговорни за корупцију која је довела до злочина на железничкој станици морају да одговарају!!

Kome? Plenumu?

Sve druge institucije su vam sumnjive.

To kazu,ovi s vlasti,a debelo lazu.Prvo nisu ispunili dogovoreno,tako da prosvetari imaju svo pravo na generalnu obustavu rada.To su price za usi njihovih pristalica.Prosvetari i studenti 100% u pravu.
nemaju. tako mi rekoše neki prosvetari. mogu da smanje časove naprimer. potpun prekid nikako.

osim obima pitanje štrajka u državnim ustanovama....meni je to generalno nepojmljivo. može biti na nivou upozorenja npr.

nemaju. tako mi rekoše neki prosvetari. mogu da smanje čaove naprimer. potpun prekid nikako.

osim obima pitanje štrajka u državnim ustanovama....meni je to generalno nepojmljivo. može biti na nivou upozorenja npr.
Prosao sam generalni strajk.Dolazila policija da nas ubedi da krenemo,nije uspela.Posle Pavkovic dolazio sa vojskom,nije uspeo da nas natera.Kada su radnici ispravni i traze svoja prava i kada se sloze svi,ne moze niko da ih natera da rad."Generalni Strajk". i gotovo.

ma jok. moje kolege radnici. i deca isto. jel ti shvataš da neki ljudi plaćaju i školarinu i stanove svojoj deci koji studiraju tu, npr.
Vidis do ovoga be ni doslo da neki kao ti gledaju samo svoje dupe. Da im ne smeta kradja, korupcija, inflacija, razne afere, zavisno sudstvo i tuzilastvo... Da spomenem Jovanjicu, naplatnu rampu, helikopter, Beograd na vodi, bese Krušik, Mitrovicevog sina, kuma, unistavanje Beograda, poklanjanje para i zemljišta strancima... Zatim dovlacenej i Kurte i Murte iz Bosne da glasa, dupli spiskovi, neregularni izbori..

Kapiram da tebe ne zanima da zivis u uredjenoj zemlji

Vidis do ovoga be ni doslo da neki kao ti gledaju samo svoje dupe. Da im ne smeta kradja, korupcija, inflacija, razne afere, zavisno sudstvo i tuzilastvo... Da spomenem Jovanjicu, naplatnu rampu, helikopter, Beograd na vodi, bese Krušik, Mitrovicevog sina, kuma, unistavanje Beograda, poklanjanje para i zemljišta strancima... Zatim dovlacenej i Kurte i Murte iz Bosne da glasa, dupli spiskovi, neregularni izbori..

Kapiram da tebe ne zanima da zivis u uredjenoj zemlji
Ko da je uredi??
Kako to mali Perica zamislja??

zato što vam ova vlast ne daje podatke o tako važnom nedelu i odgovornima. sasvim opravdani razlozi i imate velike šanse na uspeh. video si viber?

ovako blokirajući škole i fakultete pravite štetu poštenom delu društva. ne znam kako ste obdaništa preskočili...:lol:
Trazimo pravnu drzavu, odgovornu svom narodu, bez obzira ko bude bio na funkcijama, institucije moraju da rade po pravu i pravdi i budu odgovorne narodu, a izbori svake cetvrte godine, osim u slucajevima propisanim ustavom (raspustanje parlamenta, nemogucnost formiranja vlade...).

1737467270-Studenti_protest_09_Marko_Dragoslavic_3020_b-1024x576.jpg

Back