e pa onda ima da se ne ide u školu do januara 2732 godine.PRVO IMENA SVIH POJEDINACA, FIRMI, STRANIH LICA UMESANIH U KORUPCIJU!
Onda moze u skolu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa onda ima da se ne ide u školu do januara 2732 godine.PRVO IMENA SVIH POJEDINACA, FIRMI, STRANIH LICA UMESANIH U KORUPCIJU!
Onda moze u skolu.
Али се боре и за вас које је баш брига...loša deca nisu većina.
Pa ****** sta sad hocete da niko ne odgovara za nadstresnicu i da se krene u skolu?e pa onda ima da se ne ide u školu do januara 2732 godine.
NE. ne bore se nemoj da ih ložiš da čine dobru stvar. neko im je uvalio pogrešnu metodu.Али се боре и за вас које је баш брига...
I imas pravo na to.Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.
Neću da se moja deca bave politikom.
Neću da ometaju život zajednice.
Neću da zlorabe tudju nesreću.
autorska.
može, iskaču po naredjenju MI6....Korupcija je samo posledica mafijaškog držanja Srbije pod kontrolom, zbog tog novca najgori šljam je postavljen na bitna mesta u Srbiji koji menja partije po potrebi, čak menja i veru da bi se okoristili od neprijatelja....baš me briga za korupciju. ne može se ona rešiti maltretirajući narod. ovo što se radi je vid terorizma.
A za vreme korone jesi se bunio sto ce da kasneHoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.
autorska.
To šta sada plaćaš je za njihovu budućnost u pristojoj državibio je sasvim ok pre bolonjske. i ovo dosad se može istpeti. sin mi neide u gimnaziju a ćerki plaćam studije. jedno i drugo me koštaju materijalno. takodje gube vreme i postaju isfrustrirani.
Иди дај им бољуNE. ne bore se nemoj da ih ložiš da čine dobru stvar. neko im je uvalio pogrešnu metodu.
pa dovoljno je da blokiraju vladu, parlament i još neke instutcije. to bi za prosečnog srbina bilo prihvatljivo.Hoću da mi djeca slušaju narodnjake.
Evo recimo rezultat glasanja na roditeljskoj Viber grupi mog mlađeg deteta... učiteljica je pitala da se izjasnimo, i ljudi su se izjasnili.ama bre nije u redu da sprečiš i tom jednom. to vam je osnovno zlo nakaradnog shvatanja stvari: većina nema pravo da maltretira manjinu.
Evo recimo rezultat glasanja na roditeljskoj Viber grupi mog mlađeg deteta... učiteljica je pitala da se izjasnimo, i ljudi su se izjasnili.
Pogledajte prilog 1675343
Kao što vidiš, 26 roditelja podržava nastavnike u obustavi rada, a ti i @Metronomy ste među ovih nula koji podržavaju vlast.
Samo nemojte vi iz SNS-a da nas učite fer glasanju, i svima će biti lepo.Koliko njih ste išamarali pre glasanja? a koliko njih mora da glasa da im ne maltretirate decu?
Ovo je vidjeno više puta, čak i napadanje na cigane kao fašistički dokaz posebnosti....
Sve si u pravu i apsolutno te podržavam, medjutim objavili su rat i vode ga svuda i u školi, to su ljudi bez morala....odlično. tražite onda izbore.
samo nek naša deca idu u školu i na studije.
odlično. tražite onda izbore.
samo nek naša deca idu u školu i na studije.
Misliš na glasanje za ustav iz 74. kao vaš najveći domet demokratije....pošto je bio Kosmet?Samo nemojte vi iz SNS-a da nas učite fer glasanju, i svima će biti lepo.
nisam glasao otkad smo skinuli slobu. ne zanima me politika. sad ću izgleda morati da ovi akrepi nebi došli na vlast.Sve si u pravu i apsolutno te podržavam, medjutim objavili su rat i vode ga svuda i u školi, to su ljudi bez morala....
zato što vam ova vlast ne daje podatke o tako važnom nedelu i odgovornima. sasvim opravdani razlozi i imate velike šanse na uspeh. video si viber?Зашто изборе?
Не разумем?
Зна се шта су студентски захтеви. Избори нити било шта слично нису на списку захтева.
Зашто стално покушавате да пребаците лопту на други терен.
Одговорни за корупцију која је довела до злочина на железничкој станици морају да одговарају!!
Pa jedino da opet plate bombardovanje....nisam glasao otkad smo skinuli slobu. ne zanima me politika. sad ću izgleda morati da ovi akrepi nebi došli na vlast.
Схватам ја твој страх да ли ћеш успети да ишколујеш децу АЛИHoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.
autorska.