Hoću da moja deca idu u školu

baš me briga za korupciju. ne može se ona rešiti maltretirajući narod. ovo što se radi je vid terorizma.
može, iskaču po naredjenju MI6....Korupcija je samo posledica mafijaškog držanja Srbije pod kontrolom, zbog tog novca najgori šljam je postavljen na bitna mesta u Srbiji koji menja partije po potrebi, čak menja i veru da bi se okoristili od neprijatelja....
Naš narod za te ljude kaže da kolju zajedničkog vola za kilo mesa koje odnesu kući....

ama bre nije u redu da sprečiš i tom jednom. to vam je osnovno zlo nakaradnog shvatanja stvari: većina nema pravo da maltretira manjinu.
Evo recimo rezultat glasanja na roditeljskoj Viber grupi mog mlađeg deteta... učiteljica je pitala da se izjasnimo, i ljudi su se izjasnili.

1737646868906.png

Kao što vidiš, 26 roditelja podržava nastavnike u obustavi rada, a ti i @Metronomy ste među ovih nula koji podržavaju vlast.

Evo recimo rezultat glasanja na roditeljskoj Viber grupi mog mlađeg deteta... učiteljica je pitala da se izjasnimo, i ljudi su se izjasnili.

Pogledajte prilog 1675343

Kao što vidiš, 26 roditelja podržava nastavnike u obustavi rada, a ti i @Metronomy ste među ovih nula koji podržavaju vlast.

odlično. tražite onda izbore.

samo nek naša deca idu u školu i na studije.

odlično. tražite onda izbore.

samo nek naša deca idu u školu i na studije.

Зашто изборе?

Не разумем?

Зна се шта су студентски захтеви. Избори нити било шта слично нису на списку захтева.

Зашто стално покушавате да пребаците лопту на други терен.

Одговорни за корупцију која је довела до злочина на железничкој станици морају да одговарају!!

Зашто изборе?

Не разумем?

Зна се шта су студентски захтеви. Избори нити било шта слично нису на списку захтева.
Зашто стално покушавате да пребаците лопту на други терен.
Одговорни за корупцију која је довела до злочина на железничкој станици морају да одговарају!!
zato što vam ova vlast ne daje podatke o tako važnom nedelu i odgovornima. sasvim opravdani razlozi i imate velike šanse na uspeh. video si viber?

ovako blokirajući škole i fakultete pravite štetu poštenom delu društva. ne znam kako ste obdaništa preskočili...:lol:

Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.

Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.

Neću da se moja deca bave politikom.

Neću da ometaju život zajednice.

Neću da zlorabe tudju nesreću.

autorska.
Схватам ја твој страх да ли ћеш успети да ишколујеш децу АЛИ
Мораш да схватиш да ово није политичка борба. Ово је борба за голи живот, за биолошки и сваки други опстанак нације и државе.
Нашом државом влада картел онакав исти као у Колумбији и Мексику али не из сапуница него из црних гангстерских хроника.
Морамо се сви изборити да се успостави уређена држава.
Ти тражиш да нико не дира завесе у броду који увелико тоне. Ускоро нас неће више бити.
Схвати то.

Back