Hoću da moja deca idu u školu

Na žalost 15 ljudi je ubilo preopterećenje nadstrešnice to je velika tragedija i nije na žalost jedina.

Odgovornost ima i Gajić tek sada se pojavio kada je nadstrešnica pala i ubila 15 ljudi.

Kakvu odgovornost ima Gajić? Misliš na Vladimira -Vladu Gajića? Čovek nije ministar, niti je to nekada bio, posebno ne u ovom periodu od 2012.do danas.

Ako je Gajić predsednik stranke koja nije prešla cenzus i nema narodne poslanike, zašto se toliko ovde, na ovom ptf-u spominje?

Mislim da je naslov dobar.

od jutros ni sin ne može da ide u školu. a ćerku su jurili da potpiše neku peticiju za gimnaziju a ona završila pre 4 godine.

Извини, нисам баш пратила тему, али ћерка ти више не иде у школу? кажеш да је завршила гимназију пре 4 године.
Е сад шта то значи "ни син не може да иде", имаш пуно деце?

Уколико су у средњој школи онда могу и сами да уче.

Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.

Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.

Neću da se moja deca bave politikom.

Neću da ometaju život zajednice.

Neću da zlorabe tudju nesreću.

autorska.
Sjedi sa svojom djecom, zagrli ih, poljubi, pa im lijepo objasni da će naravno da idu u školu, da je škola jako važan dio njihovog života, jer će poslije pametni i obrazovani ići kroz njega.
Ako ti ne vjeruju pokaži im sliku članova SNS-a da bolje shvate, a i da se uplaše. Malo straha nikome ne škodi.
Ako im i nakon toga vidiš upitnik u očima, onda im reci: ,,Jel' hoćete da ovako završite kao ja,,? E, to ako ne upali, ispiši ih. Ne vrijedi.

Poslednja izmena:
Извини, нисам баш пратила тему, али ћерка ти више не иде у школу? кажеш да је завршила гимназију пре 4 године.
Е сад шта то значи "ни син не може да иде", имаш пуно деце?

Уколико су у средњој школи онда могу и сами да уче.
ćerka studira. sin je u srednjoj. i nisu oni pojedinačno tema.

Нажалост нисам родитељ и желим и теби и твојој деци да из овога што пре изаћемо паметнији и срећнији. Сви заједно.
Svaki rat se jednom završi, samo je u Srbiji važno da neprijatelja više ne pustimo da nam u miru ugrade najgoru gamad kao što su to uradili posle svakog rata....

Sjedi sa svojom djecom, zagrli ih, poljubi, pa im lijepo objasni da će naravno da idu u školu, da je škola jako važan dio njihovog života, jer će poslije pametni i obrazovani ići kroz njega.
Ako ti ne vjeruju pokaži im sliku članova SNS-a da bolje shvate, a i da se uplaše. Malo straha nikome ne škodi.
Ako im i nakon toga vidiš upitnik u očima, onda im reci: ,,Jel' hoćete da ovako završite kao ja,,? E, to ako ne upali, ispiši ih. Ne vrijedi.
nauči da pišeš.

Neko ko studira ima svoju volju.

Recimo kod mene studenti uče iako su u blokadi. Imaju predavanja postavljena u grupi, znaju ispitna pitanja, stavili smo i snimke računskih vežbi iz 2020 kada je bila korona, svako od njih, a to su sve odlični studenti, uči kod kuće pa čak i na faksu. Dakle, ima prostorija gde je tiho i gde sede oni koji uče. Njima je zapravo sjajno, sad imaju i raspored tokom nedelje, puštaju u amfiteatru filmove, pre neki dan film Društvo mrtvih pesnika, svaki dan imaju po nešto, kvizove, takmičenja, slikanje... tvoje dete mnogo propušta ako se ne druži sa studentima u blokadi !

Hoću da moja deca idu u školu, uče i studiraju.

Hoću da oni koji ih uče rade savesno i stručno svoj posao ili da prepuste mesto drugima.

Neću da se moja deca bave politikom.

Neću da ometaju život zajednice.

Neću da zlorabe tudju nesreću.

autorska.
Brao... Svaka čast ja se isto zalažem za to ali čudi me da ti još nisu dali sendvič odmah,zato što se brineš za svoju decu..

Back