toškove studiranja/stanovanja dece i lovu prosveti će nam NVO nadoknaditi?Brine se za studenta koji ima 22 ! jbt odakle ste vi? Kakva deca ljudi od 22 godine??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
toškove studiranja/stanovanja dece i lovu prosveti će nam NVO nadoknaditi?Brine se za studenta koji ima 22 ! jbt odakle ste vi? Kakva deca ljudi od 22 godine??
Ja mislila tebi deca mala, tako pričaš celu temu kao da imaju 8 godina !
Mora da je hercegovac. Oni se o djeci brinu do 55.Brine se za studenta koji ima 22 ! jbt odakle ste vi? Kakva deca ljudi od 22 godine??
Tezis zapadnim vrednostima,18 i u dupe na ulicuMora da je hercegovac. Oni se o djeci brinu do 55.
Ako si majka ..znaćeš da je tvoje dete za tebe uvek dete i uvek ćeš se brineti za to dete.. ko razume shvatiće
Pa nema veze što se smiješ.. sigurno ti nešto smešno je l' u protivnom se ne bi smejala..Brine se za studenta koji ima 22 ! jbt odakle ste vi? Kakva deca ljudi od 22 godine??
Ne, eto ću ga hranim do 55.Tezis zapadnim vrednostima,18 i u dupe na ulicu
Pa jesi li ih vodila na proteste da im pokažeš kako to ide na ulici kada se blokiraju prolaznici.. moraš ih od malih nogu učiti tome ..jer kako drugačije Srbija može da prosperira..haha, moja su još manja, ali imaju svoju svest. Cilj roditelja valjda treba da bude da se deca što pre osamostale a ne da stalno budu deca.
Jadna ta deca sa vama, a ne sa protestima !
Nije ni djeci lako.Pa nema veze što se smiješ.. sigurno ti nešto smešno je l' u protivnom se ne bi smejala..
Ti mi didjes kao slag na tortu,ono unutrasnji glas tako nesto??haha, moja su još manja, ali imaju svoju svest. Cilj roditelja valjda treba da bude da se deca što pre osamostale a ne da stalno budu deca.
Jadna ta deca sa vama, a ne sa protestima !
Pa dobro svako ima svoje viđenje porodice.. sigurno ga nećeš zvati ni na nedeljni ručak ili u stvari zvaćeš ga ali da ti uplati prije toga.. E ljudi ljudi..Ne, eto ću ga hranim do 55.
Pa naravno da nije.. ali pored ludih roditelja sigurno im je još teže..Nije ni djeci lako.
pa da, pričate o njima kao da su neki invalidi.Ti mi didjes kao slag na tortu,ono unutrasnji glas tako nesto??
A kad ce da se drogiraju,to si zaboravila??Pustite ih na ulice sa drugom decom koja protestuju, da vidite kako će sazreti, doživeti nešto novo, boriti se za pravdu, družiti se međusobno.. to će posle pamtiti ceo život,a vi im to oduzimate i verovatno im serrete po ceo dan
Kod kuće mogu da uče na ulici protestuju a na faksu se druže sa drugima !
Pokaži nam na primeru kako to izgleda.. idi pusti tvoju decu neka odrastaju neka shvate sazrevanje..Pustite ih na ulice sa drugom decom koja protestuju, da vidite kako će sazreti, doživeti nešto novo,
Ti si još u partizanima!Pa dobro svako ima svoje viđenje porodice.. sigurno ga nećeš zvati ni na nedeljni ručak ili u stvari zvaćeš ga ali da ti uplati prije toga.. E ljudi ljudi..![]()
Neprijatelj je vec ugradio najgoru gamad 2012. Zar nisu "prijatelji iz EU cestitali pobjedu Nikolicu (jos dok je sjedio na stiroporu) pobjedu na izborima, dok su se jos brojali glasovi. Odlazak u inostranstvo grobara i usnije u cia lozu u hotel ric na prevaspitavanje i na instrukcije prije izbora nije nikakva tajna.Svaki rat se jednom završi, samo je u Srbiji važno da neprijatelja više ne pustimo da nam u miru ugrade najgoru gamad kao što su to uradili posle svakog rata....
Ali ja ne razumem zašto tebi smeta ako neko želi dobro svojoj deci.. i žele da budu školovana i normalna.. to nije baš demokratski, trebala bi voditi svoj biznispa da, pričate o njima kao da su neki invalidi.
Соња Поњавић.Internet Ustanici ne znaju kako se zove devojka ka je udarena autom i kako je danas.
E baš si mi skresala svaka čast..Ti si još u partizanima!
A kad ce da se drogiraju,to si zaboravila??
Ne izigravaj devicu Mariju providna si