hoce me zene

• Začetnik teme Začetnik teme snicer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jos nisam cuo da se neko zali sto ga zene hoce.
zalio se moj deda pre jedno 15 godina.bilo neko slavlje na nekom selu,zaboravio sam tacno koje,bio sam jos mladunce.uglavnom,spremale te lokalne zene,babe,tetke klopu za sve.kuvanje na smederevcu neke loncine sarme,supe,jos nekih gluposti.mislim da je to bila neka svadba,nije ni bitno.deda mene vodio,on tamo nesto pomagao,stano ga te tetke sto kuvaju zvale da dodje do njih da im nesto pomogne,da prenese.tako jedno par puta,ode,pa se vrati.meni bilo dosadno i ja mu rekao:"deda,ajmo na sladoled"?"ne mogu peco,oko dedino,hoce me zene".to je rekao otuznim tonom,tipa,jeebem im mamu,kud su mene nasle.

Neznam kako da pocnem temu.

Radi se o tome da sve devojke koje su mi se svidjale sam uspeo da osvojim.

I kada sam to uspeo jednostavno nesto se izgubi.

Imao sam tri prave ljubavi. Sve bolja od bolje. Ali me to nije ispunjavalo. Bez veze sam tako upoznao neke i nisam nista zeleo da desi se neka veza.

Jednostavno se zalepe za mene ili ja za njih.

Krivo mi je sto tako povredjujem bica koja tonisu zasluzila. Smirim se, pokusam da primenjujem mnoge savete koje pokupim i ne ide.

Interesuje me da li je to normalno ?

Znam da bi dobar deo muskaraca rado radio kao ja, da ima mnogo devojaka oko sebe.

Mene to ne ispunjava.

Rambo care, kupi mi cigare! :lol:

ma jok sve smo fine hetero:)
Сексуалност је разнолика као и сам живот: она укључује лично испробавање, испитивање, потребно да би открили властити пут. Само тако можемо сазнати шта је то „права ствар“ за властито тело и властити дух?

Back