hoce me zene

• Začetnik teme Začetnik teme snicer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije rec o generalizaciji nego na konkretnom primeru...lik misli da je uspesan jer menja zene kako carape a u isto vreme je nesretan...gde je tu osecaj uspesnosti isplivao kad je nesrecan aaaa?

bez obzira da li je rec konkretno o njemu
ili ne...svodi se na isto:
mozes biti uspesan u necemu,
a opet biti nesrecan.
nesreca, isto kao i sreca, je osecanje...
neko se oseca srecan, a neko ne.

bez obzira da li je rec konkretno o njemu
ili ne...svodi se na isto:
mozes biti uspesan u necemu,
a opet biti nesrecan.
nesreca, isto kao i sreca, je osecanje...
neko se oseca srecan, a neko ne.

mislim da je ovde uspesnost samo osecanje....jer sta je tu realno uspesno sto menja zene???? ajd da je uspesan u poslu, sportu, hobiju....ali u menjanju partnera????

Il si bos il si hadzija. :lol:

Jer moj burazer živi
Od starog pravila
Il' si bos il' si hadžija

Neki kažu da je htio da se osamostali
Neki nisu ništa rekli
Ili nisu znali
U kući gori svijeća pored ikone
Ali ja ne vjerujem nikome
;)

;) mislim da su ti superjebachi vrlo prikriveni...i sigurno se ne jadaju po forumima.....:hahaha:

Tako je, ponekad se hvale, ali ne qkaju :D

A da ja vas kresnem onako lose, drugarski, pa da posle budem nesrecan zbog tog uspeha? :D:D:D

A da ja vas kresnem onako lose, drugarski, pa da posle budem nesrecan zbog tog uspeha? :D:D:D

Joj dacho, a hoce li da me boli?
MSN-Emoticon-surprise-117.gif

Ja sam problem s ribama koje me opsedaju rešio tako što ih primam samo ako imaju zakazano.

Tako sam se rešio neprijatne situacije da mi se svakodnevno gomila riba mota oko nogu i ljubi moje stope.

Neznam kako da pocnem temu.

Radi se o tome da sve devojke koje su mi se svidjale sam uspeo da osvojim.

I kada sam to uspeo jednostavno nesto se izgubi.

Imao sam tri prave ljubavi. Sve bolja od bolje. Ali me to nije ispunjavalo. Bez veze sam tako upoznao neke i nisam nista zeleo da desi se neka veza.

Jednostavno se zalepe za mene ili ja za njih.

Krivo mi je sto tako povredjujem bica koja tonisu zasluzila. Smirim se, pokusam da primenjujem mnoge savete koje pokupim i ne ide.

Interesuje me da li je to normalno ?

Znam da bi dobar deo muskaraca rado radio kao ja, da ima mnogo devojaka oko sebe.

Mene to ne ispunjava.
deckici su resenje

Imao sam tri prave ljubavi. Sve bolja od bolje. Ali me to nije ispunjavalo. Bez veze sam tako upoznao neke i nisam nista zeleo da desi se neka veza.

Krivo mi je sto tako povredjujem bica koja tonisu zasluzila. Smirim se, pokusam da primenjujem mnoge savete koje pokupim i ne ide.

Znam da bi dobar deo muskaraca rado radio kao ja, da ima mnogo devojaka oko sebe.

Mene to ne ispunjava.

Je l se ti to nama hvališ ili što? Sad bi trebali da te, kao, žalimo, ne kužim. :huh: :think: Razmišljaj više gornjom glavom, smiri hormone i bit će sve u redu. Nisi pas, ne moraš baš obilježiti svako "stablo ili hidrant". :roll:

Mene to ne ispunjava.

imam isti problem

pa dobro, nema veze.... evo vidiš tenžn ima tu muku

doduše, lik iz uvodnog posta je reko bih kontradiktoran sam sebi. kaže da je gubio interesovanje svaki put pošto bi osvojio devojku, a onda da je imao 3 prave ljubavi koje ga nisu ispunjavale. pa kako su ti onda bile prave ljubavi jebbote... :lol:

i jedan moj drugar je takođe gubio interesovanje po osvajanju devojaka, dok nije sreo jednu koja mu evo već 2 godine drži interesovanje. i ironično, sve vreme mu je bila pred nosom, a nije je uopšte primećivao. šta ti je život...

Back