Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
impresivan tekst
shteta shto nije potkrepljen chinjenicama
shteta shto nije potkrepljen chinjenicama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ja shvatam vadikavske ekonomiste, pa i ovde na forumu i u javnosti, stvar je sledeca:
Ako za platu od 24.000 dinara mozes da kupis 300 evra po kursu od 80 din, to je zlo i degradacija gradjana koji se jadni prezaduzuju i privreda propada.
Ako za platu od 24.000 dinara mozes da kupis 200 evra po kursu od 120 din, to je dobro jer motivise gradjane da prouzvode i izvoze i privreda onda ne propada.
Onda necu promene jer tada imam 100 evra manje! Ostalo me ne interesuje!
Nekom nesto nije jasno mozda?
I uspostaviti takozvani realni kurs od 120 dinara za 1 euro. Pod uslovom da formiraju vladu. Šta je to realni a šta je to nerealni kurs? Pa nismo u 90-tim. Ja nikad nisam prodavao euro za dinare, niti ću, a kupovao sam eure po ovom kursu. I to je za mene jedini kurs. I realan je. Šta vi mislite?
ma ko bio na vlastiI uspostaviti takozvani realni kurs od 120 dinara za 1 euro. Pod uslovom da formiraju vladu. Šta je to realni a šta je to nerealni kurs? Pa nismo u 90-tim. Ja nikad nisam prodavao euro za dinare, niti ću, a kupovao sam eure po ovom kursu. I to je za mene jedini kurs. I realan je. Šta vi mislite?
...Ja nikad nisam prodavao euro za dinare:ja sam i prodavao evre za dinare, a od plate ko zivi tesko je kupovati evre.
Koliko ja shvatam vadikavske ekonomiste, pa i ovde na forumu i u javnosti, stvar je sledeca:
Ako za platu od 24.000 dinara mozes da kupis 300 evra po kursu od 80 din, to je zlo i degradacija gradjana koji se jadni prezaduzuju i privreda propada.
Ako za platu od 24.000 dinara mozes da kupis 200 evra po kursu od 120 din, to je dobro jer motivise gradjane da prouzvode i izvoze i privreda onda ne propada.
Onda necu promene jer tada imam 100 evra manje! Ostalo me ne interesuje!
Nekom nesto nije jasno mozda?
malopre gledam na televiziji,u ameriku prodato na dobosh preko milion kuca
pojedini gradovi u ohaju lice na aveti
ocekuje se u narednim godinama prodaja vise miliona kuca,za bagatelu
kriza velika u svetu,se ocekuje,i evropa ce imati velikih problema ,beze firme,cena nafte do kraja godine 150_180 $ u grckoj redovi po tri kilometra za gorivo,sta ce biti kad nestane struje
sta sam hteo da kazem??
I uspostaviti takozvani realni kurs od 120 dinara za 1 euro. Pod uslovom da formiraju vladu. Šta je to realni a šta je to nerealni kurs? Pa nismo u 90-tim. Ja nikad nisam prodavao euro za dinare, niti ću, a kupovao sam eure po ovom kursu. I to je za mene jedini kurs. I realan je. Šta vi mislite?
) a malo slabiji dinar od npr. 120 din za evro je zaista mnogo bolji za domace proizvodjace i izvoznike koju su i sustina napredka i boljitka ove zemlje i najkorisniji su clanovi ovog drustva. treba da imamo stabilan dinar ali u realnom odnosu prema evru sto bi bilo oko 120-130 din za evro.

Ako neko ima recimo platu 24.000 dinara, on može da kupi 300 eura. Ako radikali sruše kurs na 120 dinara za euro, on od ove plate može da kupi svega 200 eura. Znači da su mu radikali ugrozili egzistenciju za 33,33%. A cene neće pasti. dakle, radikali su neprijatelji države i naroda.
A zašto bi kupovao eure kad se ovde kupuje za dinare?
Meni su demoNkrate ugrozile egzistenciju jer primam platu u eurima kojeg su oni veštački doveli na sadašnji nivo. Kupovna moć opala mi je za 30% od 1999.
A jel' neko spominjao cijene Marihuane, Hashisha, Heroina, Kokaina.... ?
Hoce i to da pojeftini?![]()

A jel' neko spominjao cijene Marihuane, Hashisha, Heroina, Kokaina.... ?
Hoce i to da pojeftini?![]()

Sve poskupelo!
'Em nam otese zemlju, 'em digli cene! :mad:
Znaci:evo koalicija na pomolu DS-SPS-LDP
padaju cene

Contradictio in adjecto
majko mila sta sve necu procitati ovde.radikali pricaju o hiperinflaciji,kupovna moc opala od 1999???
sacuvaj Boze