Clooney
Zainteresovan član
- Poruka
- 474
Nadam se da ste lepo proveli praznike i da su vas suncani dani izveli na neka lepa mesta za koja dugo niste imali vremena ...
Idemo dalje ...
Idemo dalje ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја сам морао да радим, у недељу сам одвојио неколико сати, али није довољно.Feith:Dobro vece generacijo :-D :-D ...kako ste proveli praznike...jel ste uzivali :-D
Ето, када бих желео да будем заједљив, питао бих :Clooney:
mar_comm:Ја сам морао да радим, у недељу сам одвојио неколико сати, али није довољно.
Кад ће већ једном да дође тај одмор?
Годинама, ма деценијама га сањам!
mar_comm:Ето, када бих желео да будем заједљив, питао бих :
- "А зашто тако тужно гледаш?"
Наравно, ја то никада нећу питати, никада ми то није ни на памет пало.
mar_comm:Јој, кад се само сетим ...
Пази сад, плажа, лежаљка, дебела хладовина (лако поцрвеним, а још лакше изгорим), нека дечица у даљини галаме, вруће је, али пирка ветрић који пријатно хлади ....
Feith:Pravi odmor zamisljam negde u planini....u nekoj brvnari sa kaminom....gde radim samo ono sto zelim i kad ja zelim....gde mogu da izadjem napolje i da se izderem koliko me drzi glas....da sve ono sto me muci izadje iz mene.
mar_comm:Ето, када бих желео да будем заједљив, питао бих :
- "А зашто тако тужно гледаш?"
Наравно, ја то никада нећу питати, никада ми то није ни на памет пало.
bobanap:dobro jutro 60-e,
sve najlepse generacijo.... :-D
saljem pozdrave sa obale mora....asociram sa belim cvecem na lepotu ....
na cistotu osecanja....na nevinost duse.....
na ljubav...ljudi...... :-D :-D :-D
![]()
miki40:Evo ja ću da se družim sa vama,jer mi je baš lepo ovde...a i ja sam iz 60 i neke...![]()
A za dasu Clooney-a od mene:
![]()
Mnogo mi je simpatičan tvoj pokušaj da uveseljavaš dame na forumu sličicama...
Makondo:Konacno, utočište.Sezdesete kao privilegija.Natenane sam se registrovala i evo uplovljavam u luku kompatibilnih,nadam se.
ona_65:dobro vece svima iz 60-tih.....lepo je naci generaciju....
Dobrodošla ti nama!Makondo:Konacno, utočište.Sezdesete kao privilegija.Natenane sam se registrovala i evo uplovljavam u luku kompatibilnih,nadam se.