gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexanna:da mogu pozeleti dobro jutro mogu...ali da ti preuzmem to zadovoljstvo lepih reci ne zelim...ej Bobice...ti znas uvek sta da kazes i kako ,ja ti ovde dodjem kao strujni udar :-D cisto da vas malo prodrma s vremena na vreme :-D :-D :-D
:shock: ne zboris pravo... :shock: nikada dobrodusnost ne moze biti dosadna.. :-Dbobanap:pa takva nam i trebas :-D :-D ja vec pomalo i dosadim :-D :-D
Alexanna::shock: ne zboris pravo... :shock: nikada dobrodusnost ne moze biti dosadna.. :-D
evo...nadji crveni luk...bas bas crveni..ne zuti...bobo..boja je neprevazidjena..nadji metalno pero,ugrej ga i namoci u vosak i crtaj...a onda skuvaj u lukovini :-Dbobanap:treba mi neka nova ideja za ukrasavanje uskrsnjih jaja.... :-D
Evo mene ...bobanap:pa sad....nekad bih htela da kazem mnogo vise...ali mi tada
azbuka sa 30 slova bude mala :-D
najvaznije je da smo tu...da se razumemo.... :-D
i da iskoristim ovaj post.....
Feith....gde si jutrosimas neopravdani :-D :-D
Alexanna:evo...nadji crveni luk...bas bas crveni..ne zuti...bobo..boja je neprevazidjena..nadji metalno pero,ugrej ga i namoci u vosak i crtaj...a onda skuvaj u lukovini :-D
Bravo Alzo, bas si me prijatno iznenadio!alzo:Tako je moja baba Olga ukrasavala uskrsnja jaja i to su stvarno bila najlepsa......
a ona je i bas lepo crtala, a ima i ona fora sa detelinom i zenskom carapom......
zalepis detelinu za jaje pa u carapu i kad se ofarba skines...
postao sam prava domacica nema sta...............![]()
Joj, Bobana hvala ti! Zahvalna ja tebi do neba! Ljubim te, kao i sve ostale vršnjake!bobanap:Snezoooooo :-D :-D
a ovo sam nasla za tebe..... :-D :-D
![]()
Mar_comm, pa ti znaš da sam uvek tu, pogotovu za tebe! Ljubim te!mar_comm:Еј, Снежо, па где се ти кријеш?
Згрејала се водица!
Vaistinu Voskrese!sotir1964:Vaistinu Voskrese.
Sretan Uskrs svim hriscanima.