Hmmm...gej??!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto da prekinem prijateljstvo sa najboljom drugaricom zbog takve sitnice? :? Homoseksualci,ako su homseksualci ne znaci da im se dopada ceo zenski ili muski rod,vec kao i nama koji smo hetero:I oni biraju,i oni se zaljubljuju i sve to ide normalno...osim sto se zaljubljuju u osobu istog pola.Zasto bih prekinula?To bi bilo isto kao imati druga i drugaricu u jednoj istoj osobi!Cooolll! :)

ima ona epizoda South Parka gde na kraju kazu its okay to be gay

meni ne smetaju dokle god ne smaraju ljude sa tim , shta mene briga skim si i shta radish :P
strasno me isludjuju oni koji su u fazonu ja sam gej kupi mi pivo ma...

parade su parade... ja pricham o svakodnevnom zhivotu. shta, smaraju vas parade? i mene bi smorilo da ne mogu da prodjem ulicom od mushkaraca u tangama koji zanosno njishu kukovima, al te pararade, onako odvratne i perverzne do bola su chist odraz represije drushtva prema homoseksualcima. shto ih vishe kinjish, oni cje biti vishe ludji i perverzniji kad dobiju priliku da se oslobode. da mogu svaki dan i na svakom mestu da se ponashaju u skladu sa onim shto oni jesu, da se drzhe za ruku kad idu ulicom i da se zagrle i ljube, ne bi imali potrebu da divljaju skoro goli na ulici prilikom parade.

Ja se slazem sa tobom. Ali, shta ce im toliko dokazivanje? Meni je zao kad dva mushkarca ili dve zene koje se vole ne mogu to da pokazu na javnom mestu, a da ih ne umlate, ali zivimo u takvom svetu. Ne kazem da je to dobro, ali kad se vec to dogadja, zashto moraju da insistiraju na tome kad ljude ne mozesh promeniti?

ne znam shta da ti kazhem.
zamisli sebe u toj situaciji. zamisli da ne mozhesh da budesh napolju slobodna sa dechkom, pa cjesh mozhda dobiti blizhu sliku o tome, kako se osecjaju, i shta sve necje pokushati i uraditi da se to promeni. ipak, u pitanju je jedan od osnovnih ljudskih nagona i potreba.

Aman choveche, reko ja da je to katastrofa. U Parizu je tamo jako rasprostranjeno to da se geyevi pokazuju i nikome nije stalo do toga. Mi smo nacija puna predrasuda i to je jedna od kochnica shto ne mozemo biti Evropa...

Tinar:
Aman choveche, reko ja da je to katastrofa. U Parizu je tamo jako rasprostranjeno to da se geyevi pokazuju i nikome nije stalo do toga. Mi smo nacija puna predrasuda i to je jedna od kochnica shto ne mozemo biti Evropa...[/quote]

upravu si! da bi usli u evropsku uniju treba da prihvatimo gay ljude! Ne verujem da ce se to kod nas desiti u skorije vreme! :roll:

Ma, ne govorim o tome. Mnogi u EU ne prihvataju geyeve. Nije u tome stvar, vec u mentalitetu. Nama je sve loshe shto nije poteklo od nas, shto nije po kriterijumu narodne mase... :roll:

Tinar:
Ma, ne govorim o tome. Mnogi u EU ne prihvataju geyeve. Nije u tome stvar, vec u mentalitetu. Nama je sve loshe shto nije poteklo od nas, shto nije po kriterijumu narodne mase... :roll:

Pa upravo taj nas mentalitet je ono sto treba najvise ceniti. Pojedine nase ljude cene u svetu bas zbog tog mentaliteta... Ne mogu da verujem sta cu sve cuti! Pa vi se stidite sto ste Srbi :!: :?:

tanja_cudo:
Tinar:
Aman choveche, reko ja da je to katastrofa. U Parizu je tamo jako rasprostranjeno to da se geyevi pokazuju i nikome nije stalo do toga. Mi smo nacija puna predrasuda i to je jedna od kochnica shto ne mozemo biti Evropa...[/quote]

upravu si! da bi usli u evropsku uniju treba da prihvatimo gay ljude! :!: :!: :!: Ne verujem da ce se to kod nas desiti u skorije vreme! :roll:

Stvarno nemam komentar....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back