miss
Ističe se
- Poruka
- 2.001
ma bre,samo da se mi svi volimo i da nam svima bude lepo...oces musko,oces zensko,moze i oba po malo...oooopusteno.... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj nemoj molim te....UrosWasHere:Ili JESI ili NISI...........................................................................................................LAV
TOOO SEEESSSTROOO!!!!!miss:ma bre,samo da se mi svi volimo i da nam svima bude lepo...oces musko,oces zensko,moze i oba po malo...oooopusteno.... :wink:
:wink:Tinar:TOOO SEEESSSTROOO!!!!!miss:ma bre,samo da se mi svi volimo i da nam svima bude lepo...oces musko,oces zensko,moze i oba po malo...oooopusteno.... :wink:![]()
Keeper:ah.
srce mi zaigra kad vidim da devojke vole druge devojke.
miss:Keeper:ah.
srce mi zaigra kad vidim da devojke vole druge devojke.al to ne mora da znaci da su lez....
Alexxandar:meni ne smetaju dokle god ne smaraju ljude sa tim , shta mene briga skim si i shta radish![]()
Gey parade...Keeper:Alexxandar:meni ne smetaju dokle god ne smaraju ljude sa tim , shta mene briga skim si i shta radish![]()
a gde si video da gejevi smaraju ljude s tim shto su gejevi? shta, video si negde da prichaju 'ovo je moj dechko, svako veche se prcamo u chmar' i tako to? daj, ne izvodi![]()
Tinar:Aman choveche, reko ja da je to katastrofa. U Parizu je tamo jako rasprostranjeno to da se geyevi pokazuju i nikome nije stalo do toga. Mi smo nacija puna predrasuda i to je jedna od kochnica shto ne mozemo biti Evropa...[/quote]
upravu si! da bi usli u evropsku uniju treba da prihvatimo gay ljude! Ne verujem da ce se to kod nas desiti u skorije vreme!![]()
Tinar:Ma, ne govorim o tome. Mnogi u EU ne prihvataju geyeve. Nije u tome stvar, vec u mentalitetu. Nama je sve loshe shto nije poteklo od nas, shto nije po kriterijumu narodne mase...![]()
tanja_cudo:Tinar:Aman choveche, reko ja da je to katastrofa. U Parizu je tamo jako rasprostranjeno to da se geyevi pokazuju i nikome nije stalo do toga. Mi smo nacija puna predrasuda i to je jedna od kochnica shto ne mozemo biti Evropa...[/quote]
upravu si! da bi usli u evropsku uniju treba da prihvatimo gay ljude!![]()
![]()
Ne verujem da ce se to kod nas desiti u skorije vreme!
![]()
Stvarno nemam komentar....
E, pa vala, ovo si svetski odvalio! Ne govori o stvarima u koje nisi upucen.UrosWasHere:Dize mi se kosa na glavi kad cujem ovakve price...
Pa zar je merilo napredka jednog drustva koliko pedera ima???!!! Da se ja pitam uveo bi zakone kao u Kini i Saudiskoj Arabiji.
***** se ne radja, ***** se postaje...
UrosWasHere:***** se ne radja, ***** se postaje...