palermo75
Aktivan član
- Poruka
- 1.277

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na prvu loptu, ni jednoj curi, zeni, nije bitno, kakav je, koliki je, muski polni organ, tj tuki.. kao, bitne su oci, osmeh, i tako.. a, ovde na forumu, te volim veliki, volim debeo.. sto lepo ne priznaju, da je on, najbitniji u celoj sexualnoj prici..
![]()
ti si sinko nešto tu opasno pomešao...
mi prvo uočimo oči, osmeh, šta već... ali ne znam da je ikada neka rekla da joj je od svega najbitnije kakve su mu oči...![]()
na prvu loptu, ni jednoj curi, zeni, nije bitno, kakav je, koliki je, muski polni organ, tj tuki.. kao, bitne su oci, osmeh, i tako.. a, ovde na forumu, te volim veliki, volim debeo.. sto lepo ne priznaju, da je on, najbitniji u celoj sexualnoj prici..
![]()
Po tebi najbolje da prvo trazimo tukija na uvid pa onda tek oci i guzu![]()
ja mislim da bi najbolje bilo da oni svi stalno idu goli, pa da odmah znamo šta nam nude...![]()
ja mislim da bi najbolje bilo da oni svi stalno idu goli, pa da odmah znamo šta nam nude...![]()
ti si sinko nešto tu opasno pomešao...
mi prvo uočimo oči, osmeh, šta već... ali ne znam da je ikada neka rekla da joj je od svega najbitnije kakve su mu oči...![]()
isto vazi i u obrnutom slucaju![]()
Znala sam da te volim...a sada znam i zbog cega![]()
mh.. sinko.. mnoge su rekle.. zato i pitanje.. cemu foliranje..
![]()
a šta bi više video od onoga što vidiš i kada smo obučene?![]()
goli, ali u erekciji da im je alatka, da nema iznenadjenja nikakvih![]()
goli, ali u erekciji da im je alatka, da nema iznenadjenja nikakvih![]()
I na prvi i na drugi pogled tuki je u drugom planu. Ima mnogo bitnijih stvari od toga.na prvu loptu, ni jednoj curi, zeni, nije bitno, kakav je, koliki je, muski polni organ, tj tuki.. kao, bitne su oci, osmeh, i tako.. a, ovde na forumu, te volim veliki, volim debeo.. sto lepo ne priznaju, da je on, najbitniji u celoj sexualnoj prici..
![]()
da ti znas samo sta bi ja tu sve iscackao
Bitno da ima sto vece silikoneПа добро, мсм нормално је да јој је битно... Као што ни ја не бих био са девојком која је равна као даска.. Мсм све је то лепо и осмех и очи и све, али...
I na prvi i na drugi pogled tuki je u drugom planu. Ima mnogo bitnijih stvari od toga.
čisto sumnjam da bi im bili u erekciji kada bi svuda oko sebe videli gomilu tuđih tukija...tog kome bi tada bio u erekciji, mogla bi odmah da otpišeš...
![]()