S
sanja
Gost
da meni to neko radi, mislim da me provocira sa tim sudom sa rupom, ja bih mu... isprzila jaja u tiganju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja:da meni to neko radi, mislim da me provocira sa tim sudom sa rupom, ja bih mu... isprzila jaja u tiganju.

To mu dođe kao slučaj Džejmi Proliver...sanja:da meni to neko radi, mislim da me provocira sa tim sudom sa rupom, ja bih mu... isprzila jaja u tiganju.

Naravno, moram da pohvalim i gornji hleb, ipak se nešto radi!!!Što se tiče nabavke "pribora" i sudova za pečenje, izvesni bi mogli da se uzdrže od komentara... budući da se negde dosta toga propušta usled pomanjkanja istih, a davnooooo obećanih! :wink:Espanol:A šta bi sa saksijom (naivno pitam)?![]()
![]()
Naravno, moram da pohvalim i gornji hleb, ipak se nešto radi!!!
Da li se primedba slučajno odnosi na RUPU??? :wink:smeh:Što se tiče nabavke "pribora" i sudova za pečenje, izvesni bi mogli da se uzdrže od komentara... budući da se negde dosta toga propušta usled pomanjkanja istih, a davnooooo obećanih! :wink:Espanol:A šta bi sa saksijom (naivno pitam)?![]()
![]()
Primedba se sasvim namerno odnosi na sud sa rupom!Espanol:Da li se primedba slučajno odnosi na RUPU??? :wink:smeh:Što se tiče nabavke "pribora" i sudova za pečenje, izvesni bi mogli da se uzdrže od komentara... budući da se negde dosta toga propušta usled pomanjkanja istih, a davnooooo obećanih! :wink:Espanol:A šta bi sa saksijom (naivno pitam)?![]()
![]()
![]()

Nikako mi se ne da to sa saxijom!Inače danas pravila modifikovane makovice.Evo recepta:Espanol:A šta bi sa saksijom (naivno pitam)?![]()
![]()
E baš mi drago za tepsiju (modlu), meni je isto super za onaj moj recept za hleb, to ti je prava mera.Lepo poraste i ne lepi se...A sud sa rupom - ma biće...smeh:Bravo!
I u onoj tepsiji (ili već kako se zove) se hleb sjajno ispeče, a saksije kad stignu...
Za razliku od suda sa rupom, čiji izostanak se veoma primećuuje! :wink:

Mislis? Mozda. A kako cemo onda da prozivamo onog koji je isti obecao? :wink:Goscica:E baš mi drago za tepsiju (modlu), meni je isto super za onaj moj recept za hleb, to ti je prava mera.Lepo poraste i ne lepi se...A sud sa rupom - ma biće...smeh:Bravo!
I u onoj tepsiji (ili već kako se zove) se hleb sjajno ispeče, a saksije kad stignu...
Za razliku od suda sa rupom, čiji izostanak se veoma primećuuje! :wink:
![]()

Uvek kad su mi članice aktivne... :wink:smeh:Uzbuđenje je, nadam se, prijatno... :wink:
Miri i Nesi mnooogo hvala, sta bih ja bez njih!!!A i kako bi mi shef poverovao da sam konacno ispekla legendarni hleb iz saxije!www mira:ova goščica je pravo čudo
napravi i saksiju i hleb
ja sam samo slikala i probala
za izgled i ukus čista desetka
![]()
P.S.Koristila sam crveni luk, zato su na hlebu uocljive "tufnice" 
8)Espanol:Vrlo su dekorativne. Šta ti je inicijativa prave članice... :wink:![]()
:wink: 
smeh:Čak je i Goscica nabavila saksiju...![]()
A neki drugi sud je i dalje nenabavljen...:wink:
![]()

sanja:smeh:Čak je i Goscica nabavila saksiju...![]()
A neki drugi sud je i dalje nenabavljen...:wink:
![]()
Onaj Sa Rupom? :wink:
ma nije valjda???![]()

samo saxiju sa rupom
:wink: