- Poruka
- 4.865
ja sam svoju sliko objavio na avataru . just for the records !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesu li hladne zene zapravo prikrivene vatre ili su stvarno hladne . znam kada mi neka zena nudi sex da je to obicno provokacija ali kada navalis na tu hladnu bude svasta .![]()
jesu li hladne zene zapravo prikrivene vatre ili su stvarno hladne . znam kada mi neka zena nudi sex da je to obicno provokacija ali kada navalis na tu hladnu bude svasta .![]()
Ja volim zene koje su stroge i imaju hladno drzanje, i onaj pogled pun prezira. To me paliali ne volim da su i iznutra hladne. Volim kad su temparamentne i kad psuju. Pa jos ako imaju slican smisao za humor i ideolski podudarne stvavove.....to je tek onda ono pravo
![]()
???
све се да средити.![]()
to su i krscani rekli kada su ulazili u koloseum .
Лии, каква си ти?![]()
слушај, потребно је знати жену опустити, полако јој прићи да ти дозволи да је "водиш", да ти верује.
е, онда ћеш добити незаборавну авантуру.
то нам је у природи, у сваком од нас чучи и романтика и страст, само је питање где ће се фреквенције поклопити код партнера.
Da to ne propadne tema
Iz sazaljenja takoreci![]()
nemezis je hladna zena
izgleda da si ispunio i zadnji uslov da se tema zakljuca ...
Ne bi ti smeo to da slusasmnogo si fini
- - - - - - - - - -
Oho go vidi ti simu![]()