HITNO POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mr&mrs:
Ne brini,to sto si uradila nije nista strasno,nego si mu malo ponos povrijedila jer kako to da ga klepis pred nekom curom.Nemoj vise da se izvinjavas i da pravis budalu od sebe vidjeces da ce za kratko vrijeme da mu pocnes nedostajati i oprosi ce ti tvoj mali ispad,takve stvari se desavaju!!!!!!!!!!!BE HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To za nedostajanje, cisto sumnjam, al' 'ajde... :smile:

Ima i @Ana svoj ponos...sta se on, koji moj, ima okretati za drugim ribama..? :twisted:

AnaBg:):
U subotu sam izasla sa svojim deckom,da ne duzim pricu...Nesto smo se cimali na foru on nece da reaguje na mene...I tako ja sam mu sela u krilo,pocela da ga ljubim i vatam tako to,on se iz cimanja okrenuo za drugom ribom,i ja sam mu lupila samar

On je sad nenormalno ljut na mene...Sto puta sam mu se izvinula i ne vredi...

Mnogo ga volim i ne bih volela da ga izgubim,ako me ostavi ja pomisljam da se ubijem...zivota mi

A neće te ostavit yebote ne moraš se ubijat odma :roll: , al ga ke.njaš brate mili, tipična ženska posla, ni sama ne znaš šta oćeš, pa se tučeš :lol: , a onda bi se još i ljutila i tražila svoja prava... :roll: :roll:

AnaBg:):
U subotu sam izasla sa svojim deckom,da ne duzim pricu...Nesto smo se cimali na foru on nece da reaguje na mene...I tako ja sam mu sela u krilo,pocela da ga ljubim i vatam tako to,on se iz cimanja okrenuo za drugom ribom,i ja sam mu lupila samar

On je sad nenormalno ljut na mene...Sto puta sam mu se izvinula i ne vredi...

Mnogo ga volim i ne bih volela da ga izgubim,ako me ostavi ja pomisljam da se ubijem...zivota mi

Ma teraj ga..sta ce ti takav...Treba li da pocne da te vara ako vec nije????? 8) 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back