- Poruka
- 5.862
Ko je bio nekad u vazi me razume,a ko nije sam ce se pronaci u ovom textu...I ja sam vam trazila da mi pomognete,a ne da mi sagledavate situaciju i da govorite da li ja njega volim i ne i kakva sam jer ja to najbolje valjda znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, obavezno da pevas tu od Viki...AnaBg:):Nista do subote mi ostaje da placem i pevam od Viki:"Ti muskarac?!Ti si veca zena nego ja"
E pa ne znam stvarno...Meni,da neko lupi samar....pa oci bi mu iskopala.Ziv ne bi ostao.Jos kad bi trazio da to oprostim...pa tek tad bi popizdela......AnaBg:):DA!!!!
ja sam oprostila biuvsem koj me je osamario,i bila s nji jos dva puta posle toga...
Ne moze,mora da se razgovara
Kalimer0:Ma nabodi ga jos jednom kad ga budes videla, sta ima on tu ima da se okrece za ribama?!?!? Gazi ga stiklama po jajima sve dok se ista ne samelju i proizvodnja testosterona mu ne padne na nulu! Vremenom ce mu se i glas utanjiti, libido ce se ugasiti i postace asexualan... Nece se okretati za drugima i mocices mirno da spavas... Zene ga vise nece zanimati, a ti ces tada konacno, jednom za svagda, nahraniti svoju sujetu! Dakle draga moja, stiklice na noge, ako si mrsava nabaci jos koje kilce i zaigraj mu jedan moravac po jajima...