Lepa umetnica
Zainteresovan član
- Poruka
- 167
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne ..nego treba da je pomazim po glavici i da kazem, ne brini sunce, bice sve u redu..samo ti njemu i sledeci put zavari samarcinu kad budes imala neki trip:?Butterflies And Hurricane:U jbte...shto ste tako surovi prema klincima? :shock:
SINDI:ma ne ..nego treba da je pomazim po glavici i da kazem, ne brini sunce, bice sve u redu..samo ti njemu i sledeci put zavari samarcinu kad budes imala neki trip:?
a i mnogo volim kad deca pricaju o samoubistvu..ma stavila bih je da kleci na kukuruzu, deset min..da se opameti..![]()
ps. ne verujem u samaranje kao nacin komunakcije..ma koliko da je klinka..dobro je prosla..mogla je da dobije zablejusku da bude modra dve nedelje
![]()
rastamann:Ja i dalje verujem da packe pozitivno utichu na pubertetlije...
Mnogo ga volim i ne bih volela da ga izgubim,ako me ostavi ja pomisljam da se ubijem...zivota mi
Butterflies And Hurricane:U jbte...shto ste tako surovi prema klincima? :shock:
MarijA`:Mogla je da okaci temu i podforumu Tinejdzeri... tamo bi je mozda razumeli...![]()
BL_Devil:ma udari ti njega opet i nista ne brini!
a on ako se i dalje bude folirao...ni netreba ti. bar ces znati da si bila zaljubljena u nekog ko te ne zasluzuje. ******, tako je to sa zaljubljenoscu...ko visoko leti, nisko padne.
ljubav se uci...a zaljubiti se moze svaka budala![]()
SumiTara:Trofazna, dođi brzo ovamo....da vidiš da ima og grđeg grđe!
SANDRINAbg:ccccc...surovo...ne uci se ni jedno ni drugo, vec oseca ... :smile:
@Ana ne slusaj ga...nemoj vise da ga tuces...![]()
trofazna:haha evo STRUJA, PEC, PEC :-D
ko se bije, taj se voli,ma mlati ga ka vola, šta samo šamar, polomi mu sve kosti![]()
cLick - OR - Die:Mozda nisi toliko dobra riba kao $to misli$.. garant si ga vec smorila i chovek ti to daje do znanja gledajuci druge dok si mu u naruchju. Tera te mirnim i civilizovanim metodama da ode$. Budi srecna $to ti posle lupanja $amara nije razvalio vilicu. Kako bi pu$illa onda?! Razmisli..
SANDRINAbg:Sta je palis..? :shock:
Sto ti onog svog nisi isprebijala na sred ulice?![]()
p.s. btw, gde ti ona tema...ne vidim je? :wink: