HITNO POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BL_Devil:
Ma salim se naravno, kad kazem "udri ga". nasilje nije dobro...
ali mislim da medju njima nema OSJECANJA prave ljubavi , vec je ona samo zaljubljena u njega. inace se nebi desila takva scena...cuj, ona njega osamari zbog tog sto on gleda cure a onda se oce ubiti jer ne prica s njom :shock:
tu nema ni LJ od ljubavi...samo tinejdzerska zaljubljenost. znam da boli...proci ce.
vrijeme lijeci sve... :)

Joj, tebe...to je isto k'o kad najzesce patim, a mama mi kaze :" Ma more prepuno ribe...jedan se otegne, drugi se protegne..", a meni srce u nosu...od patnje... :cry:

SANDRINAbg:
Joj, tebe...to je isto k'o kad najzesce patim, a mama mi kaze :" Ma more prepuno ribe...jedan se otegne, drugi se protegne..", a meni srce u nosu...od patnje... :cry:

a sta bi ti!? :shock:
da ti ja kazem neku magicnu rijec i da odma budes vesela? :shock:

takav je zivot...u njemu ima i radosti i bola. to ne mozes izbjeci ali da bi naucila kako zivjeti moras oboje dozivjeti...
i ona curica ce nauciti vremenom da je sve to bila glupost. vidjeces za godinu-dve ce se smijati na pomisao o svemu sto joj se sad desava ;)

BL_Devil:
a sta bi ti!? :shock:
da ti ja kazem neku magicnu rijec i da odma budes vesela? :shock:

takav je zivot...u njemu ima i radosti i bola. to ne mozes izbjeci ali da bi naucila kako zivjeti moras oboje dozivjeti...
i ona curica ce nauciti vremenom da je sve to bila glupost. vidjeces za godinu-dve ce se smijati na pomisao o svemu sto joj se sad desava ;)

Auuuuu...jel' znas ti sta je godinu - dve..? :shock:

AnaBg:):
U subotu sam izasla sa svojim deckom,da ne duzim pricu...Nesto smo se cimali na foru on nece da reaguje na mene...I tako ja sam mu sela u krilo,pocela da ga ljubim i vatam tako to,on se iz cimanja okrenuo za drugom ribom,i ja sam mu lupila samar

On je sad nenormalno ljut na mene...Sto puta sam mu se izvinula i ne vredi...

Mnogo ga volim i ne bih volela da ga izgubim,ako me ostavi ja pomisljam da se ubijem...zivota mi

Taj mora da ima kesha kad ga toliko volis.

Sad je prooooooooomo kesh vise nije laaaaaaaaaaki kesh.:lol:

...e znate onu prichu o klincu, 8mi razred iz ns...

...doshao kuci, kazze majci - mama, raskinuo sam sa curom, uzzasno patim, hocu da se ubijem...
...a majka mu rekla, znate, onaj fazon - ma ne brini, to ti je tek prva ljubav, blah, blah, eeee koliko cura cesh imati u zzivotu, truc, truc....

...i dok je ona to prichala, klinac ustao, stao na prozor i skochio sa IV sprata...

....a vi se sad zayebavajte.

Maslachak:

...doshao kuci, kazze majci - mama, raskinuo sam sa curom, uzzasno patim, hocu da se ubijem...
...a majka mu rekla, znate, onaj fazon - ma ne brini, to ti je tek prva ljubav, blah, blah, eeee koliko cura cesh imati u zzivotu, truc, truc....

...i dok je ona to prichala, klinac ustao, stao na prozor i skochio sa IV sprata...

...uuuuuuuu jbg..... :?

To sto se klinac ubio nije posledica ni puberteta ni toga sto ga je ostavila devojka.
Sa tim klincem nesto nije bilo kako treba i pre toga.
I ja sam bio tinejdzer, i mene su ostavljale devojke, kao i mnoooooge od nas pa se evo ne ubismo.
Treba biti oprezan jer hormoni divljaju i deca su impulsivna do bola u tim godinama, ali bas da se ubije na mah.....to vec nije normalno.

lyon69:
To sto se klinac ubio nije posledica ni puberteta ni toga sto ga je ostavila devojka.
Sa tim klincem nesto nije bilo kako treba i pre toga.
I ja sam bio tinejdzer, i mene su ostavljale devojke, kao i mnoooooge od nas pa se evo ne ubismo.
Treba biti oprezan jer hormoni divljaju i deca su impulsivna do bola u tim godinama, ali bas da se ubije na mah.....to vec nije normalno.
Slazem se...

Maslachak:

Mislim mozda je malo vishe morbidno...ali setih se onog vica kad crnogorac uci dete da pliva...I kaze: "mashi ruchicama...mashi ruchicama....e jbq.." :lol:

Maslachak:

Ali pazi, ON je raskinuo, da bi posle skako s prozora.

Morbidni ste...svidja mi se to.
eeee kako je lepo biti mlad....ma lazem,nije....drago mi je shto sam prezvakao sve te gluposti ko ova tema....putuj domacine!
I shta bre lupate da bi normalan tip ikada opalio shamarchinu devojci?
Ma ne verujem da se ubila,nego devojchicu ste isprozivali pa je sad blam da se javi.
Pa ako oce da se pomire,mora nekako da se iskupi,da epravi nevinashce..u tome su zene profi(:....i da ga ne shamara ako gleda i druge ribe...dobro je dok samo gleda....ko shto neko reche i ovu situaiju i tog tipa ima da zaboravi ma kakvi za godinu...za par meseci-ushlo na jedno izashlo na drugo.....uvo,naravno.:roll:

jaoooo.... udarila shamar, pa udarila shamar.... pa shta? kako ja balraja stalno shamaram.... i to onako... iz ramena..... dusho.. nisi sudove dobro oprao..... a on se sam namesti..... jedino shto meni ni meni kasnije ne gine neka modrica.... al shta cju kad voli tako... a ja prilagodljiva.... i tako.... to nam je kao predigra.....
al stvarno... ja bih se svakako ubila.... da imam 15 i da naskachem na dechka u clubu..... pa stvarno..... josh on u TIM godinama da ne reaguje..... bruka e

Glupost do gluposti!!!!!!!!Cuj okrenuo se za drugom ribom,pa????????????
Ti nikada ne pogledas nekog drugog frajku,daj ne lupetaj,bolje uzmi neku knjigu citaj,treba ce ti u zivotu,a frajera nikada nece nestati,jedan ode,dodje drugi,zato treba da ti bude drago a ne zao,da bi imala drugog prvo se toga rijesi,i ne provaljuj se vise sa tim izvinjenjima ne dizi ga u oblake,upoznaces novog ubrzo,al ne samaraj ih vise!Ti u tim godinama ces za svakog da kazes da ga volis i ako te ostavi da ces da se ubijes,a za neko vrijeme,kao sto neko vec rece,smijaces se sama sebi kakve su ti sve gluposti padale na pamet!!!!!!!pozzzzzzzzzz

Ma nabodi ga jos jednom kad ga budes videla, sta ima on tu ima da se okrece za ribama?!?!? Gazi ga stiklama po jajima sve dok se ista ne samelju i proizvodnja testosterona mu ne padne na nulu! Vremenom ce mu se i glas utanjiti, libido ce se ugasiti i postace asexualan... Nece se okretati za drugima i mocices mirno da spavas... Zene ga vise nece zanimati, a ti ces tada konacno, jednom za svagda, nahraniti svoju sujetu! Dakle draga moja, stiklice na noge, ako si mrsava nabaci jos koje kilce i zaigraj mu jedan moravac po jajima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back