HITNO POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako moze da bude takav...nije mi jasno???

Ne treba ni da me vidi svet...

Pa zato sto hocu da razgovaramo,ne moze sa mnom tako...Mora da razgovara...ako me ispali u subotu idem kod njeha na gajbu...Ako ima nesto da mi kaze reci ce mi u lice,ako nema onda nema razloga da se ljuti

Jednom prilikom je rekao "dovoljno mi je stalo da ne zelim da te povredim"...a sta je ovo sad?Pusticu ga do subote...i sta ako se ne javi...

Mislim ne znam vise sta da mislim...Ne prihvata izvimnjenje,na kraju cu izgubiti i njega i drugove koje sam oterala u pizdu materinu,jer su rekli da sam trebala jace da ga udarim,i da nije musakrac...

a ja ga branim i dalje...Daj Boze da se pomirimo,jako bih volela

Zidovima žali se, u treću sobu idi tamo uzdiši za njom,
ali ovde preda mnom glavu gore dragi, ovo moj je brodolom!

Ti muškarac, ti si veće žena nego ja,
kada gubiš gubi nasmijan, a ako ti se koja,
koja suza omakne zbog nje, slaži da si zbog mene nesrećan!

Reci šta da učinim, ako treba idem da te pomirim sa njom,
častit ću te pobedom, bit će bolje dragi, ovo moj je brodolom!

Ti muškarac, ti si veća žena nego ja,
kada gubiš gubi nasmejan, a ako ti se koja,

Ooo, ti muškarac, ti si veća žena nego ja,

Ti muškarac, ti si veća žena nego ja,

Ooo, ti muškarac, ti si veća žena nego ja,
koja suza omakne zbog nje, slaži da si zbog mene nesrećan

jes da nema veze s mojom situacijom,al je dobro ov ti musakrac ti si veca zena nego ja

Ne brini,to sto si uradila nije nista strasno,nego si mu malo ponos povrijedila jer kako to da ga klepis pred nekom curom.Nemoj vise da se izvinjavas i da pravis budalu od sebe vidjeces da ce za kratko vrijeme da mu pocnes nedostajati i oprosi ce ti tvoj mali ispad,takve stvari se desavaju!!!!!!!!!!!BE HAPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalimer0:
Ma nabodi ga jos jednom kad ga budes videla, sta ima on tu ima da se okrece za ribama?!?!? Gazi ga stiklama po jajima sve dok se ista ne samelju i proizvodnja testosterona mu ne padne na nulu! Vremenom ce mu se i glas utanjiti, libido ce se ugasiti i postace asexualan... Nece se okretati za drugima i mocices mirno da spavas... Zene ga vise nece zanimati, a ti ces tada konacno, jednom za svagda, nahraniti svoju sujetu! Dakle draga moja, stiklice na noge, ako si mrsava nabaci jos koje kilce i zaigraj mu jedan moravac po jajima...

Joooj...hahahahah...gde ovo ne procitah ranije? :lol:

Ne bi me mrzelo i svih 400 km da predjem, samo da kolce odigram... :razz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back