adelaidea
Poznat
- Poruka
- 9.483
Nisam, ali ću da potražimNe sjeri? Jel si naletela na Xandera Budnicka ili onu Ninu saunu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, ali ću da potražimNe sjeri? Jel si naletela na Xandera Budnicka ili onu Ninu saunu?
Ovo je dobro za gledati prije spavanja:Ne sjeri? Jel si naletela na Xandera Budnicka ili onu Ninu saunu?
Ima daleko više histeričnih muškaraca nego žena.Casto, precesto cujem, procitam da su neke zene neuroticne, histericne, psiho itd...
..pa me eto zanima kakve su to zene, sta vam rade ili mozda, sta im to radite kad tako lako pohisterisu?![]()
To je muška tema.Casto, precesto cujem, procitam da su neke zene neuroticne, histericne, psiho itd...
..pa me eto zanima kakve su to zene, sta vam rade ili mozda, sta im to radite kad tako lako pohisterisu?![]()
pa ako nemaju seks, imaju prsticeХистеричне су зато што немају секса а истовремено одбијају секс и други то морају да трпе.
za mešenje gibanice?pa ako nemaju seks, imaju prstice![]()
da da, sto bi rekle volim se gibat gibatza mešenje gibanice?
Није то то, њима треба мушкарацpa ako nemaju seks, imaju prstice![]()

против сам насиљаMi se svađamo uglavnom oko gluposti, ali naravno da je temperamentno i naravno da nema fizičkog nasilja
U mojoj kuci niko ne sme da lomi. To u kafanu pa nek lomi do mile voljeпротив сам насиља
али баш никада ни тањир ?
Хистеричне су зато што немају секса а истовремено одбијају секс и други то морају да трпе.
Uf ufU mojoj kuci niko ne sme da lomi. To u kafanu pa nek lomi do mile volje
Уместо да не тврде пазар, прихвате секс који им се нуди и престану да нападају недужне људе око себе.