Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Xperiment:
Ima onih koji gotive hiphop, ne brini se ti. Ja sam jedan od njih samo ja sam tek sada pročito poruku. Nisam bio na ovom forumu mesecima. Ali teško da će ti ovaj forum posati za sve underground izvođače. Pretpostavljam da i ti imaš demo snimke. Pa ako si zainteresovan za razmenu,...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Yo,brate.U pravu si ovo je krstarica..........
Demo snimaka imam gomilu,ali trenutno je samo jedna na soundclick-u (izbacio bih jos ali koristim dail-up modem pa smara...),a sto se tice razmene tu sam brate. Ako ti se svidi pesma mozes da mi posaljes neke tvoje vokale pa da ja to smiksam......
adresa pesme:
www.soundclick.com/devitomc

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.............moj cilj je da sa sto vise ljudi radim ziku..................

Devito MC:
Yo,brate.U pravu si ovo je krstarica..........
Demo snimaka imam gomilu,ali trenutno je samo jedna na soundclick-u (izbacio bih jos ali koristim dail-up modem pa smara...),a sto se tice razmene tu sam brate. Ako ti se svidi pesma mozes da mi posaljes neke tvoje vokale pa da ja to smiksam......
adresa pesme:
www.soundclick.com/devitomc

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.............moj cilj je da sa sto vise ljudi radim ziku..................

E Devito MC sinoć sam skinuo tvoju pjesmu i nije loša ali imam jednu primjedbu. Slabo se čuješ, nerazumljivo. Bilo bi dobro kada bi mogao ponovo snimiti ali ovaj put pojačaj mikrofon. Uglavnom bit je odličan. i čini se txt koliko sam razumeo. nemam pojma odakle se negde sam pročitao nikšić ako se ne varam. ako grešim ispravi me. javi se mpreko messengera ako imaš. pozz

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ivan1987:
http://www.raprezent.com/mp3/new/no. SIX -TONA PROBLEMA.mp3

jedna od najsvezijih stvari od gdina BROJA...stvar se zove TONA PROBLEMA...evo preslushajte pa bacite koji komentar.....Neshto najnovije sa UE hip-hop scene...respect!

Mocna je pesma,samo ona i nije bas nova ja je imam vec duze vreme,,,
Sve pesme od No.6 su do jaja,"Pusti me" je mnogo dobra,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Skinite sa raprezent-a Bg Kult Feat. Ministar Lingvista - Battle 2,pesma je bruka!!!

ima li zainteresovanih za saradnju za snimanje za sada demo albuma...

rec je o hip hop-u

bavim se produkcijom ...pravim matrice

pa se javite

(trebaju mi zenski vokali)...
uskorocu postaviti i neke pesme pa vi skinite...
cujemo se po33 ;)

...pogledaj se loma brate,visis tu na cosku,nemas brate ske,nemas brate sosku,dok svi puse laki brate,ti jos pusis drinu brate,jyebem li ti mamu brate tetku brate strinu brate,zovu te ortaci,neka qrva da se kara,a ti ides vadis corbu iz rezervoara...

jel ima ko od vas bilo sta od Ice T-ja .ako neko ima ili zna gde ima da se skine neka mi se javi na pp.moguca razmena imam prilicnu kolekciju mp3-ojki.poz

HOPERI POCUJTE!!!
U UTORAK NA PRVOM PROGRAMU RTS-A U 11.30h CE BITI EMITOVAN DOKUMENTARNI FILM O MLADIM HOPERIMA IZ LESKOVCA BUDJENJE 016, KOJI SAM SNIMIO, MONTIRAO, I OBRADIO SAM BEZI IJEDNOG DINARA BUDZETA!!!
ZATO VAS POZIVAM DA GA GLEDATE A ZATIM ME KRITIKUJETE, POHVALITE ILI STA VEC NA OVOM FORUMU!!!
NIJE OVO NIKAKVA REKLAMA, VEC OBJAVA DA JA DIZEM GLAS I DA NECU DA PRIHVATIM STANJE U DRUSTVU TAKVO KAKVO JE ,VEC CU DA SE BORIM NA NACIN NA KOJI UMEM DA SE BORIM!!
ZATO TRAZIM DA MI SE PRIDRUZITE!!!!

Ja sam slusao hiphop od 14. do 18. godine i sad vise ne slusam i ponosim se time.Kako je to debilna muzika! Brate, mi smo sjebani, nemamo para, klosari, *****, tozla, utoke, brate, kapiras?Te gluposti slusaju samo neafirmisane licnosti.Idite studirajte nesto, postanite neki ljudi, nemojte biti deca citavog zivota.

Rudjer:
Ja sam slusao hiphop od 14. do 18. godine i sad vise ne slusam i ponosim se time.Kako je to debilna muzika! Brate, mi smo sjebani, nemamo para, klosari, *****, tozla, utoke, brate, kapiras?Te gluposti slusaju samo neafirmisane licnosti.Idite studirajte nesto, postanite neki ljudi, nemojte biti deca citavog zivota.
ajde....znam ja kako si slushao...nisi mogao dve rechi sa engleskog da prevedesh niti da si ikada shvatio sushtinu neke lirike...pa si onda preshao na domaci rep,tu si slushao nekog djusa i 187 koji nemaju blage veze sa hip hop-om.....ja slusham hop od svoje 13-este godine....morash samo da nadjesh prave lirichare,a to su 2pac,mos def,eminem,notorius,method man,wu tang,ludacris,xzibit,snoop dogg busta rhymes svi su oni extremno talentovani...ja znam engleski perfektno i razumem sve shto cujem....ako ti nisi shvatio poentu dobre lirike znachi da nisi shvatio hip hop uopshte a ako ga ne razumesh ne mozesh reci za njega da je losh.....a ako si slushao hop chetiri godine zbog toga shto si u pesmama navodno razumeo rechi kao shto su utoka,zlatne kajle itd. pa si hteo malo da se osecash opasno onda si stvarno jadan.....

Tankian:
ajde....znam ja kako si slushao...nisi mogao dve rechi sa engleskog da prevedesh niti da si ikada shvatio sushtinu neke lirike...pa si onda preshao na domaci rep,tu si slushao nekog djusa i 187 koji nemaju blage veze sa hip hop-om.....ja slusham hop od svoje 13-este godine....morash samo da nadjesh prave lirichare,a to su 2pac,mos def,eminem,notorius,method man,wu tang,ludacris,xzibit,snoop dogg busta rhymes svi su oni extremno talentovani...ja znam engleski perfektno i razumem sve shto cujem....ako ti nisi shvatio poentu dobre lirike znachi da nisi shvatio hip hop uopshte a ako ga ne razumesh ne mozesh reci za njega da je losh.....a ako si slushao hop chetiri godine zbog toga shto si u pesmama navodno razumeo rechi kao shto su utoka,zlatne kajle itd. pa si hteo malo da se osecash opasno onda si stvarno jadan.....
Tacno tako....
Ljuddi 14 u Bg-u nastupa Coolio...

Tankian:
Pa, ja sam 3. godina engleskog jezika i knjizevnosti! I kad sam slusao hiphop znao sam engleski odlicno. I mnogo vise sam slusao crnacki rep. 2PAC je car, Mobb Deep mi je bila omiljena grupa, Wu-Tang takodje.Kasnije sam shvatio da je house neuporedivo bolja i pozitivnija muzika i da sam pametan i perspektivan i da mogu mnogo toga da postignem u zivotu i da ne treba da se stavljam u isti kos sa tim klosarima.

Rudjer:
Pa, ja sam 3. godina engleskog jezika i knjizevnosti! I kad sam slusao hiphop znao sam engleski odlicno. I mnogo vise sam slusao crnacki rep. 2PAC je car, Mobb Deep mi je bila omiljena grupa, Wu-Tang takodje.Kasnije sam shvatio da je house neuporedivo bolja i pozitivnija muzika i da sam pametan i perspektivan i da mogu mnogo toga da postignem u zivotu i da ne treba da se stavljam u isti kos sa tim klosarima.
u jeeeeeee....pa ti bash nisi uopshte shvatio hip hop....prvo nije bitno o chemu recimo 2pac repuje vec je bitan nachin na koji to radi,poznato je da su hoperi shekspiri 21-vog veka,shto znachi da ipak morash da budesh pametan da bi shvatio lirike na pravi nachin....a drugo kakve uopshte muzika ima veze sa perspektivom u zhivotu,i gde si bash nashao da poredish house i hip hop to su dve potpuno razlichite stvari.....a 2pac je lepo rekao``ja pevam o stvarima kpje chujem i vidim``on je samo preslikavao realnost u kojoj je zhiveo....pa da ti zhivish na socijali,u srcu ghetta gde ti zhivot uvek visi o koncu sigurno ne bi pevao o mirisnim cvetovima i leptiricima koji lete okolo???!!!... :-| :-| .....

Pa, da samo sto ima masa fakera koji su tu samo zbog para i nemaju veze sa repom. Zato je UNDERGROUND rap najbolji. Za razliku od 50 centa i ostalih debila...
Pronadjite na Soulseek (Kazaa...) neku od pesama od The Last Emperor-a (One Life feat. Poetic, Do You Remember, Shiver) ili Swollen Members, Dilated Peoples... Od ovih poznatijih najbolji su Wu-Tang, Busta, Kanye, ima ih jos mada ja vise gotivim domaci jer govore o konkretno nasim problemima.

Back