Nocturna:
I DON'T KNOW, YOU DESIDE!
heheheheh, AJ DONT SPIK INGLIS A? Rec "Deside" ne postoji na engleskom, jel ti rekao to neko mozda do sada? Jesi mozda mislila na "decide"? E moronko, idi bre malo se odvoji od svog monitora mozda nesto i naucis... Recimo da pises za pocetak

ops:
Pa Anonimuse, šta da ti kažem, dok sam pisala vašu parolu, na šta sam mislila sigurno nije engleski pravopis, već nešto što se zove poenta, a što lik sa IQom baštenskog puža kao što si ti, ne može da shvati.
A pošto vidim da ti je dupe zinulo za pravopisom moraću da te pohvalim za citiranje. Svaka čast!
A tek za interpukcijske znakove... Evo ti malo zareza,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, pa ih lepo upotrebi, pošto bi pre nego što počneš sa engleskim bilo dobro da ukapiraš srpski jezik.
I još nešto: kada u tom tvom rečniku pronađeš reč CUNT budi ubeđen da si pronašao idealan opis svog karaktera, ako ga uopšte i imaš.
GET LOST!
Nocturna
P.S. Napisala sam ti pozdrav koji se i čita i piše isto, da ne bi imao problema oko čitanja. Tvoje je samo da ga pronađeš u tom tvom rečniku, shvatiš i primeniš.