Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Keeper:
a mogu da zamislim one likove sto se kidaju na ono sto Daisy mlati :lol:
Za manjak neurona smo sigurni, ali pazi kad me ne bi čudilo da im je isti i IP.

Anonymous:
Nocturna:
I DON'T KNOW, YOU DESIDE!

heheheheh, AJ DONT SPIK INGLIS A? Rec "Deside" ne postoji na engleskom, jel ti rekao to neko mozda do sada? Jesi mozda mislila na "decide"? E moronko, idi bre malo se odvoji od svog monitora mozda nesto i naucis... Recimo da pises za pocetak

:oops:
Pa Anonimuse, šta da ti kažem, dok sam pisala vašu parolu, na šta sam mislila sigurno nije engleski pravopis, već nešto što se zove poenta, a što lik sa IQom baštenskog puža kao što si ti, ne može da shvati.
A pošto vidim da ti je dupe zinulo za pravopisom moraću da te pohvalim za citiranje. Svaka čast!
A tek za interpukcijske znakove... Evo ti malo zareza,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, pa ih lepo upotrebi, pošto bi pre nego što počneš sa engleskim bilo dobro da ukapiraš srpski jezik.
I još nešto: kada u tom tvom rečniku pronađeš reč CUNT budi ubeđen da si pronašao idealan opis svog karaktera, ako ga uopšte i imaš.

GET LOST!
Nocturna

P.S. Napisala sam ti pozdrav koji se i čita i piše isto, da ne bi imao problema oko čitanja. Tvoje je samo da ga pronađeš u tom tvom rečniku, shvatiš i primeniš.

hip hop ima dusu i mozete vi da kenjate koliko hocete...ne znam samo sta je vasa alternativa i da mi to objasnite???

by the way, cuo sam da za novaka u BG dolazi GrandWizzard Theodore, legenda hip hop-a, covek koji je izmislio Scratch...
Hip Hop je sve jaci!!!

Keeperu zaboravio sam da ti spomenem da si jos p.i.c.k.a. gtobarska! Primi moje saucesce za 3:0! I to treca zaredom izgubljena utakmica od CRVENE ZVEZDE.
P.S. Lose su vam majice "mnogo smo jaki" trebali bi ste nositi SRAMOTA ME JE STO SAM GROBAR!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

HEMULI:
Keeperu zaboravio sam da ti spomenem da si jos p.i.c.k.a. gtobarska! Primi moje saucesce za 3:0! I to treca zaredom izgubljena utakmica od CRVENE ZVEZDE.
P.S. Lose su vam majice "mnogo smo jaki" trebali bi ste nositi SRAMOTA ME JE STO SAM GROBAR!

uh, hemuli, pa ti si pravi djavo :lol: :lol: :lol:

da, znam ja da si ti zaboravio da spomenes, chudo jedno kako si se ipak setio, znachi samo treba malo provetriti tu tvoju pauchinu u glavi :wink:

Anonymous:
hip hop ima dusu i mozete vi da kenjate koliko hocete...ne znam samo sta je vasa alternativa i da mi to objasnite???

by the way, cuo sam da za novaka u BG dolazi GrandWizzard Theodore, legenda hip hop-a, covek koji je izmislio Scratch...
Hip Hop je sve jaci!!!

Do jaja, jel sigurno da GWT dolazi?
Gde?

Anonymous:

Hip Hop je sve jaci!!!
Ohohooo, prva dobra najava za novu godinu
Theodore-a i Jazzy Jay-a sam slusao u New York-u i stvarno sjajno rade...
Za sad najbolja ponuda za novaka definitivno, ako je istina da dolazi :!:

ej nocturna smorila si SAMO TAKO! ko da te placaju da bacash ovde svoje glupe analize posle svake dejzine rechenice, aj opushteno malo...
8)

Ritam Nerda:
sneguljica:
moonspell_89:
Ja mislim da Hip-hop nije uopste muzika,u stvari sta ima tu da se misli HIP-HOPNIJE MUZIKA.Nego * veliko!!!Metal RULES.
Ako ti to mislis..Onda ti nemas cim da mislis.. :wink:
Alo p*cka ti materina ne diraj mi drugaricu a u stvari mi reci molim te cime ti imas da mislis!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nemoj ti meni da diras drugaricu. Nemoj da ti ja pravim disko na ledjima! HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Bice problema ako mi jos samo jednom uvredis drugaricu! Ozbiljno ti govorim! Ako imas problema protiv hip-hopera resi ih sa mnom!

Keeper:
HEMULI:

uh, hemuli, pa ti si pravi djavo :lol: :lol: :lol:

da, znam ja da si ti zaboravio da spomenes, chudo jedno kako si se ipak setio, znachi samo treba malo provetriti tu tvoju pauchinu u glavi :wink:

Slazem se sa Hemulijem,pi*ko grobarska.Vise nisi Keeper nego ,,Pi*ka grobarska".(na dalje PG).Ti si glup
mnogo glup,bolje idi na groblje pa trazi ustipke!Stvarno,tvoj mozak...Pardon,jesam li ja to napisao,,MOZAK"?Ako jesam izvinjavam se ti ga nemas.Evo jedna pesmica:

Sta se tamo na livadi beli?
Pi*ka grobarska vodi krmacu na reli,
dohvati se rucna kamenjaca
ud'ri krmacu pa ostade bez gaca!
Besna krmaca za ku*ac ga'vata
decu mu pravi na dvadeset rata!
Sta se tamo na livadi beli?
PG je*o krmacu,pa se sad veseli!!!

eeej hoperi, nemojte da ih pljujete nego dodjite u City Academic da cujete legendu Hopa Grand Wizzard Theodora za novaka

Da vide koliko smo jaci :) :)

Back