Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Andra_B4life:
Hip Hop je kultura,rap muzika.Lil John je south side i to crunck.Ne volim komercijalu...Bljah,bljah...Stari rap,i stari rnb,malo Jamaica zvuka...E jel neko cuo za Eriku Badu.Legenda!
ja jesam, i mogu ti reci da je stvarno super!!!!!!!!!
prija mi taj soul-r"n"b zvuk...

Rudjer:
Ja sam slusao hiphop od 14. do 18. godine i sad vise ne slusam i ponosim se time.Kako je to debilna muzika! Brate, mi smo sjebani, nemamo para, klosari, *****, tozla, utoke, brate, kapiras?Te gluposti slusaju samo neafirmisane licnosti.Idite studirajte nesto, postanite neki ljudi, nemojte biti deca citavog zivota.

Pa tesko da neko ko je slusao tu muziku posle izvesnog vremena moze da kaze .... to je debilna muzika.... jedino ako si i sebe smatrao debilom te 4 godine ...... nije to slusanje 2-3 pesme u to vreme sve se vrtelo oko RAP muzike .....na MTV-ju su se po ceo dan vrteli spotovi , posle je doshla VIVA .... ali nasha domaca scena je samo malo kopirala strane izvodjace .... trude se ...ali josh uvek u ovoj zemlji je GRAND na mestu br.1 ... HIP HOP izumire jer mladi se vishe provode uz narodnjake nego uz rap

Kako ste vi glupi majke mi...

Pa sta cu da slusam Tehno ili Metal, muziku koja ubija u mozak, a turbo folk da ne pominjem.

Brate meni je Rap na prvom mestu a onda Rock i Pop i vidim da su to jedini normalni zanrovi muzike...
Pa kakve veze ima Rap sa studiranjem. Npr ja sam odlican u skoli a slusam rap...
Kakve veze ima obrazovanje sa RAP-om ili Hip-Hop-om?

G-Unot nije greska, The Game je buducnost hip hop-a, istupio je iz G-Unita zato sto nije hteo da nastavi 50 Cent-ove svadje sa Nas-om, Jadakiss-om, Ja Rule-om i jos ponekim...
Sad je pokrenuo anti G-Unit kampanju, ima cak i G-Unot tetovazu na levom laktu...
Ekipa koju je skupio za novi album je sjajna- Kanye West, Nas, Snoop Dogg, Xzibit, Busta Rhymes...
Na remixu pesme One Blood su Jim Jones, Juelz Santana, T.I., Nas, Snoop Dogg, Chamillionare, Fabolous, Rick Ross, Daz Dilinger, E-40, Slim Thug, Bun B, Young Dro, The Clipse, Lil Wayne, Fat Joe, Jadakiss, Styles P, Ja Rule, N.O.R.E., Twista, Kurupt, WC (tako se zove,ozbiljno) i Ja Rule

impresivna ekipa ako mene pitate

jedino je Kurupt oldschool,ali bash pravi Rapper.....vecina ovih je novopechena postava.....Rick Ross je smarach,rime su mu obichan ******,Fabulous je tipichni MTV rapper,T.I.ima super lirike tu nema shta al je brate mili napal;jen lik samo tako,ponasha se ko 17-togodishnji tinejdzer koji bi jebbo i rodjenu majku da mozhe,dizhe mu se ****** na sve,E-40 se tako spustio,nisam mogo da verujem da mu je novi singl bila clubbing pesma,Juelz Santana je skroz smeshan-meni bar,The Clipse je niko i nishta bez Pharella iz neptunsa,Fat Joe i Jadakiss su ok oni mogu da prodju......

Alexxxa2:
Kako ste vi glupi majke mi...

Pa sta cu da slusam Tehno ili Metal, muziku koja ubija u mozak, a turbo folk da ne pominjem.

Brate meni je Rap na prvom mestu a onda Rock i Pop i vidim da su to jedini normalni zanrovi muzike...
Pa kakve veze ima Rap sa studiranjem. Npr ja sam odlican u skoli a slusam rap...
Kakve veze ima obrazovanje sa RAP-om ili Hip-Hop-om?
zezash me da slushash pop,pa bash naprotiv,bar rap ima odlichnu paralelu sa Numetal-om de su ritam i lirike osnova....a pop....ma daj.....

Iskreno za par njih odavde prvi put cujem- E-40, WC, Clipse...nabrojao sam ih samo sto su bili na mix-u. Od Rick Ross-a sam slusao samo Hustlin', Fat Joe i Jadakiss su ok, za Ja Rule-a, Nas-a, Snoopa svi znaju kakvi su, T.I. ima mnogo dobru muziku, za ovo ostalo ne znam...
A Juelz ima sjajne pesme, na What The Game's Been Missing ima bar 10 pesama koje bih mogao da slusam po ceo dan..
Uopshte ceo Dipset mi je odlican (vidi avatar)

Najvishe ne nerviraju hateri koji su do pre dva-tri meseca slushali g-unit,a sada pljuju po cent-u...
ima boljih,tachno,ali ako im je bio dobar kada je izvukao the game-a iz bede,zashto ga i sada ne ''cene'',''slushaju''...pronadjite se!!!
peace out

ma fiftija je oshamutila slava.....a i smorio je vishe sa black vs. black rimama......nema smisla....game ima tu magiju u lirikama,o chemu god rimovao ima tu tehniku da pesmu odvede na nki vishi lirichki nivo.....dok se fifti samo ponavlja.....

Ne znam zasto ali osecam se prozvanim. Ja nisam slusao 50-ja iako su me drugari prozivali, kao - kako mozesh da slusas hip hop a da ne volis G-Unit??

E i by the way nije 50 izvukao The Game-a iz bede vec Dr Dre, mada bi on i sam preziveo nekako jer je imao kosarkasku stipendiju za koledz

pacer:
Ne znam zasto ali osecam se prozvanim. Ja nisam slusao 50-ja iako su me drugari prozivali, kao - kako mozesh da slusas hip hop a da ne volis G-Unit??

E i by the way nije 50 izvukao The Game-a iz bede vec Dr Dre, mada bi on i sam preziveo nekako jer je imao kosarkasku stipendiju za koledz
e volim G-unit...misim pesme...ne zalazim da li su komercija...

Imaju par dobrih pesama, pri cemu mislim Lloyd Banks ima par dobih pesama tipa Stunt 101, On fire, Dont Push Me...
Ali svidja mi se samo muzika, ne i trend koji Boo Boo (50 Cent) diktira

Back