- Poruka
- 1.381
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja jesam, i mogu ti reci da je stvarno super!!!!!!!!!Andra_B4life:Hip Hop je kultura,rap muzika.Lil John je south side i to crunck.Ne volim komercijalu...Bljah,bljah...Stari rap,i stari rnb,malo Jamaica zvuka...E jel neko cuo za Eriku Badu.Legenda!
Maxa Grocka:g-unot?????
zar nije G-Unit????![]()
......to je The Game pocheo da fura kad se posvadjao sa 50 Centom....poshto kad se chita zvuchi ovako....G=gangsta......U=You......G-Unot=Gangsta You Not,ili ti nisi gangster doslovno prevedeno.....Maxa Grocka:g-unot?????
zar nije G-Unit????![]()
zoranpetrovic84:bez starca nema udarca...a i granice se sada pomeraju..........![]()
Rudjer:Ja sam slusao hiphop od 14. do 18. godine i sad vise ne slusam i ponosim se time.Kako je to debilna muzika! Brate, mi smo sjebani, nemamo para, klosari, *****, tozla, utoke, brate, kapiras?Te gluposti slusaju samo neafirmisane licnosti.Idite studirajte nesto, postanite neki ljudi, nemojte biti deca citavog zivota.
zezash me da slushash pop,pa bash naprotiv,bar rap ima odlichnu paralelu sa Numetal-om de su ritam i lirike osnova....a pop....ma daj.....Alexxxa2:Kako ste vi glupi majke mi...
Pa sta cu da slusam Tehno ili Metal, muziku koja ubija u mozak, a turbo folk da ne pominjem.
Brate meni je Rap na prvom mestu a onda Rock i Pop i vidim da su to jedini normalni zanrovi muzike...
Pa kakve veze ima Rap sa studiranjem. Npr ja sam odlican u skoli a slusam rap...
Kakve veze ima obrazovanje sa RAP-om ili Hip-Hop-om?
e volim G-unit...misim pesme...ne zalazim da li su komercija...pacer:Ne znam zasto ali osecam se prozvanim. Ja nisam slusao 50-ja iako su me drugari prozivali, kao - kako mozesh da slusas hip hop a da ne volis G-Unit??
E i by the way nije 50 izvukao The Game-a iz bede vec Dr Dre, mada bi on i sam preziveo nekako jer je imao kosarkasku stipendiju za koledz