Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ti si bas neki bajaA.k.A.'b'Mc:Slusaj jer mozda imam pricu od koje se rime sricu koja tera tvoje bradavice da se micu, pozdravite kralja ja to radim do detalja uz mene je MC raja...
sto rime srice do jaja,smekerskog izgleda al` fali ti kobaja....dopuna:ti si bas neki bajaA.k.A.'b'Mc:Slusaj jer mozda imam pricu od koje se rime sricu koja tera tvoje bradavice da se micu, pozdravite kralja ja to radim do detalja uz mene je MC raja...
"...mislis da si MC jer mikrofon drzis i do jaja se przis?E do kur*a bas..."A.k.A.'b'Mc:Slusaj jer mozda imam pricu od koje se rime sricu koja tera tvoje bradavice da se micu, pozdravite kralja ja to radim do detalja uz mene je MC raja...
BUAHAHAHAHAHAHHAnirvana 89:Ma nemate vi veze sa životom!
METAL RULES![]()
mortishaaa:BUAHAHAHAHAHAHHAnirvana 89:Ma nemate vi veze sa životom!
METAL RULES![]()
tako je.. pokazi im sestro!!![]()
Da,da,potpuno razumem te jadne repereKeeper:pa kako se nece zavuci u svoje rupe kad ih vi gadni metalci prepadate![]()
![]()
i mene biste prepali da ne znam ko ste u sustini 8)
Fureru, desetka za rimu, proslavio bi se kao reper - imas skriveni talenat :wink:
Courtney:Da,da,potpuno razumem te jadne repereKeeper:pa kako se nece zavuci u svoje rupe kad ih vi gadni metalci prepadate![]()
![]()
Fureru, desetka za rimu, proslavio bi se kao reper - imas skriveni talenat :wink:,evo malo pre sam se pogledala u ogledalo! :shock: :shock: :shock:
Ma nije ovo rep ovo je Metall u najblazem slucaju HARD ROCK.Keeper:pa kako se nece zavuci u svoje rupe kad ih vi gadni metalci prepadate![]()
![]()
Fureru, desetka za rimu, proslavio bi se kao reper - imas skriveni talenat :wink: