Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve najbolje o hip-hopu! slušan uglavnom naše dečke - Stoka,General Woo,Bolesna braća,Shorty,TBF...
Edo majka - je isprid svih ;-)
ali u Hrvatskoj to već djeluje priko 10 godina...uglavnom - r'n'b i hip-hop - moj đir ;-)

webade22:
Samo sam cuo za Bolesnu Bracu, a za Stoku i TBF - ne...
U zadnje vreme nesto previse gotivim pesmu Molitva od Edo Majke...

moraš ćut novi album Generala woo,i Shorty - on je Vinkovčanin,malo fura na Eminema,ali mi je zakon...
ali,naravno - TBF - splitski bend,je nešto posve novo,imaju neki svoj stil - Papilova mi je najdraža pisma..

Znam da je General Woo izdao album, ali ga na zalost nemam...
Jel' 'oces da kazes da je Shorty izdao album ili mi se ucinilo??? Tek sad cujem...
Ako preporucujes TBF, onda moram malo vise da se potrudim da nabavim (samo neznam odakle)...

meni je frend snimija neki mix s tbf -om( the beat fleet)
inače prije 10-ak godina postojala je grupa Tram 11 - onda su se razišli,a danas su to: Bolesna braća,woo,Stoka...
a Shorty ima album,ali nisam ga još pribavila (zove se 1.68 )

Antea:
meni je frend snimija neki mix s tbf -om( the beat fleet)
inače prije 10-ak godina postojala je grupa Tram 11 - onda su se razišli,a danas su to: Bolesna braća,woo,Stoka...
a Shorty ima album,ali nisam ga još pribavila (zove se 1.68 )

E, izvini, ali ja sam se gadno utripovo... Ja sam mislio na srpskog Shorty-a...
Inace imam desetak pesama od Tram 11...

Nadam se da ima ovde neko ko gotivi hophop,
(i da mi nece obrisati temu).
Primetio sam da vec ima jedna tema o hip hop-u(uglavnom diskusije oko repera sa tva i tako to),pa
sam odlucio da ova tema bude iskljucivo za ljude koji snimaju ziku na gajbi,tj.
za sve demo izvodjace!UNDERGROUND BRATE
Pa ko zeli da razmeni iskustva sa drugim reperima evo prilike,,,,,,,,,a moze i da odsljakamo neku pesmu,,,,,,,,,

R.I.P MOSKRI

Ima onih koji gotive hiphop, ne brini se ti. Ja sam jedan od njih samo ja sam tek sada pročito poruku. Nisam bio na ovom forumu mesecima. Ali teško da će ti ovaj forum posati za sve underground izvođače. Pretpostavljam da i ti imaš demo snimke. Pa ako si zainteresovan za razmenu,...

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Back