Hmmmm... zanimljivo koliko se sve sto napisem o tebi kasnije ispostavi kao tacno. Npr:
Keeper: "Nisi ti prvi hoper kome ovo pricam"...
Pa decko vec sam ti napisala da ja uopste nisam nikakav hoper, odnosno hoperka (znas ono menjanje imenica po rodovima), ali posto vidim da tebi treba par puta ponoviti, ok. Ja nisam nikakva hoperka. Razumes? Sigurno? Ako treba jos neki put da napisem samo reci.
Dalje, ironija i sarkazam nisu stilske figure za vredjanje. Ako ne znas na sta se one odnose slobodno pitaj, nece me mrzeti da ti objasnim. Vazi? Sigurno?
I samo jos ovo da razjasnimo:
Keeper:"Ti ne treba da dolazis na Muziku posto se vidi da sa muzikom blage veze nemas"
Kao prvo ja ne dolazim na "Muziku", vec na forum "Muzika". A to koliko se ja (ili ti ) razumemo u istu mozemo lako da proverimo. By the way, hvala na onom linku za tvoj sajt. Hajde posalji jos neki ako imas, bas sam se slatko ismejala. Nirvana, Iron Maiden, Ritam Nereda... Sjajno! Muzicki idoli koji se na svakom buvljaku smese sa majica zajedno sa Leonardom Di Kapriom i ostalim zvezdama titanika.
Da sam na tvom mestu ne bih se tako lako upustala u ocenjivanje nekog muzickog pravca za koji znam samo na osnovu jednog predstavnika, jer hip hop nije = Bg Sindikat i Eminem. Razumes? Ima tu i DILATED PEOPLES, GANG STARR, RUFF RYDERS, RAKIM, NAS, KILLAH PRIEST i mnogi drugi.... Ali posto smo zakljucili da hip hop nije muzika mozemo malo o drugim pravcima, na primer o HC-u ili Str8edgu. Bas me zanima tvoje misljenje o tim grupama iz zlatnih 80-tih. Ili na primer tvoje misljenje o GORILLA BISCUITS, 7 SECONDS, MINOR THREAT, DESCENDENTS, TOE TO TOE, AGNOSTIC FRONT...
A mozemo malo i da se okrenemo biserima ska pravca... Meni su recimo najomiljeniji LIBERATOR, THE LOAFERS, MARK FOGGO'S SKATERS, THE RIFFS, JUDGE DREAD....
A jel volis dzez, reci mi sta ti mislis jer ja sam prosto odusevljena DEAN FRASEROM i njegovim albumom Big It Up...
ZAKLJUCAK: Ovako bih mogla do sutra, ali me mrzi pravo da ti kazem. NARAVOUCENIJE: Ne donosi zakljucke o ljudima koje ne poznajes!
A dok ne naucis barem delic ovoga sto sam ti napisala, nemoj prozivati druge ljude po forumima, jer ces zauvek ostati taj decko sa slike... mali covek u Nirvana majici