Hip-hop

• Začetnik teme Začetnik teme stage
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E moja jadna Nocturna,

Pokusacu da ti odgovorim ali vec vidim da ce biti bezuspesno, jer stvarno ne umem da se spustim toliko nisko koliki je tvoj intelektualni nivo.

Kao prvo. POKUSAJ MOLIM TE DA NAPISES BAREM JEDAN POST U KOME CES IZNETI SAMO SVOJE MISLJENJE, BEZ CITATA. Ne verujem da ces uspeti... A sta nam to govori? Da ti jednostavno nemas sta da kazes. Da li si mozda primetila da ti se svaki post sastoji iz citiranja mojih reci i dodavanja ne bas bistre opaske. Drago mi je da te moji postovi inspirisu i vidim da je bilo dovoljno da ostavim samo onaj prvi post i totalno napravim haos u vasim pateticnim sajber zivotima. ALI PROBAJ DA NAPISES BAREM 5 RECENICA U KOJIMA CES ISKAZATI SVOJE MISLJENJE A MENE NECES POMENUTI. Tesko zar ne? Prakticno nemoguce...

I na kraju, moracu da te razocaram ali ni jedan od gore navedenih bendova ne pripada ni jednoj kompilaciji. Mogla bi ti navesti jos 500 ali cemu to? Ionako ce to za tebe biti spansko selo pa ces me u nedostatku argumenata opet citirati i probati da budes duhovita. Zar ne? Vidis neke od gore navedenih bendova, kao i mnoge od tvojih muzickih idola imala sam priliku da propratim uzivo, sto kod nas, sto preko, i to dok si ti ucila razliku izmedju LP-a i CD-a, ali besmislno je da ti pricam o tome, jer ti nisi nikada stigla dalje od petka u kst-u....

Moja jedina zabluda bila je u tome sto sam mislila da covek ovde moze procitati nesto pametno vezano za muziku. Ovde samo moze naici na iskomplesiranu decu koju treba DOBRO muzicki potkovati. A sad izvini zurim jer svakog trenutka ocekujem tvoj novi post u kome ces me citirati i izblamirati se svojim opaskama na nivou deteta od 3 godine....

E moja jadna Nocturna,

Pokusacu da ti odgovorim ali vec vidim da ce biti bezuspesno, jer stvarno ne umem da se spustim toliko nisko koliki je tvoj intelektualni nivo.

Kao prvo. POKUSAJ MOLIM TE DA NAPISES BAREM JEDAN POST U KOME CES IZNETI SAMO SVOJE MISLJENJE, BEZ CITATA. Ne verujem da ces uspeti... A sta nam to govori? Da ti jednostavno nemas sta da kazes. Da li si mozda primetila da ti se svaki post sastoji iz citiranja mojih reci i dodavanja ne bas bistre opaske. Drago mi je da te moji postovi inspirisu i vidim da je bilo dovoljno da ostavim samo onaj prvi post i totalno napravim haos u vasim pateticnim sajber zivotima. ALI PROBAJ DA NAPISES BAREM 5 RECENICA U KOJIMA CES ISKAZATI SVOJE MISLJENJE A MENE NECES POMENUTI. Tesko zar ne? Prakticno nemoguce...

I na kraju, moracu da te razocaram ali ni jedan od gore navedenih bendova ne pripada ni jednoj kompilaciji. Mogla bi ti navesti jos 500 ali cemu to? Ionako ce to za tebe biti spansko selo pa ces me u nedostatku argumenata opet citirati i probati da budes duhovita. Zar ne? Vidis neke od gore navedenih bendova, kao i mnoge od tvojih muzickih idola imala sam priliku da propratim uzivo, sto kod nas, sto preko, i to dok si ti ucila razliku izmedju LP-a i CD-a, ali besmislno je da ti pricam o tome, jer ti nisi nikada stigla dalje od petka u kst-u....

Moja jedina zabluda bila je u tome sto sam mislila da covek ovde moze procitati nesto pametno vezano za muziku. Ovde samo moze naici na iskomplesiranu decu koju treba DOBRO muzicki potkovati. A sad izvini zurim jer svakog trenutka ocekujem tvoj novi post u kome ces me citirati i izblamirati se svojim opaskama na nivou deteta od 3 godine....

heheheh.
Nocturna, sta cemo ??? ..... ja ono njeno nisam mogao celo ni da procitam ....... :? ovo stvarno prevazilazi svaku meru.

Daisy, moj sledeci predlog. prati moje postove i odgovaraj na njih a onda dodaj sta ti oces da kazes. ovako se samo vrtimo u krug jer ti pises sta oces, tj. sta ti odgovara i osecam se zaista besmisleno jer ti ni ne obracas paznju na to, naravno, jer ti ne odgovara.

i ne znam sta da ti kazem, u vezi onoga "mozemo da pricamo u vezi muzickog pravca ukoliko znam vise od jednog izvodjaca" ..........
NO COMMENT.

izvinjavam se, al' ja dalje stvarno ne mogu.
get a real life. citaj tudja misljenja. razmisljaj o njima.

a ako ne mozes to da radis, onda nemoj dolaziti ovde.
postoje i druge rekreacije.
zapali dzoint, ko i svaki dobri reper, i videces da se neces osecati ovako napeto i naduveno.

a o meni misli sta 'oces, a vala i slobodno ti i pricaj .........

Daisy:
Ovde samo moze naici na iskomplesiranu decu koju treba DOBRO muzicki potkovati.

hehehe. istina je. zato trebaju da slusaju kao prvo Pink Floyd, Deep Purple, sve bluzere redom, The Beatles, ..... a tek onda nek krenu u svoja dalja istrazivanja.

tako deca sigurno nece zavrsiti na HIP HOPU :wink:

Daisy:
Nemoj da se ljutis sto sam postovala 2 puta, samo imam razumevanja za tvoje usporene intelektualne mogucnosti. :wink:
Ma ništa-ništa, ali postovala si tri puta. Samo ti ponavljaj svoje citate, da dokažeš umeće bar u nekoj oblasti. Ali nemoj onda meni da sabotiraš isto. Meni su oni bar svrsishodni - za nabrajanje argumenata, kojih ima bezbroj za dokazivanje tvoje tabule raza.

Daisy:
E moja jadna Nocturna,
Ako je ovde neko jadan, onda si to ti.

Daisy:
E, fala što si tako lepo pokušala da odgovoriš, ali bedak što se izgubi u sopstvenoj gluposti. Mislim, svaki put počneš da mi nabrajš kao "pod 1", pa ti se onda desi neki kratak spoj u mozgu (ako ga možemo tako nazvati) i skroz promeniš temu. Ja razumem ako neko želi da napravi digresiju, ali vrati se posle, boga mu. A što se tiče moje inspiracije, uglavnom se rađa na osnovu ekstremnih izjava - bile one pametne ili glupe, nekonvencionalne ili pozerske... (nađi se u 2. slučaju oba antipoda).
O MOJIM REČENICAMA: Za tvoju informaciju, ja sam napisala više od 5 rečenica, a to možeš proveriti ukoliko "odeš na moj profil", snimiš levu stranu monitora (ako ti se sredilo oko), klikneš mišem na polje "pronađite sve poruke autora Nocturna" i uveriš se.
O TVOJIM REČENICAMA: Rekao je Keeper, tako da nema potrebe da se i ja trujem komentarišući ih.

Daisy:
I na kraju, moracu da te razocaram ali ni jedan od gore navedenih bendova ne pripada ni jednoj kompilaciji. Mogla bi ti navesti jos 500 ali cemu to? Ionako ce to za tebe biti spansko selo pa ces me u nedostatku argumenata opet citirati i probati da budes duhovita. Zar ne? Vidis neke od gore navedenih bendova, kao i mnoge od tvojih muzickih idola imala sam priliku da propratim uzivo, sto kod nas, sto preko, i to dok si ti ucila razliku izmedju LP-a i CD-a, ali besmislno je da ti pricam o tome, jer ti nisi nikada stigla dalje od petka u kst-u...
E, aj mi pliiiz reci šta to ima petkom u KSTu. Jel LPevi&CDevi? hahaha
E, ako ti znaš o čemu pričaš... cccccc...
A o posećivanju koncerata i boravku "preko" neću sada, da ti ne bih nabila još veće komplekse.

Daisy:
Tvoja zabluda je, verovatno, što si mislila da si čovek (ne kažem da si mislila, ali ako jesi), a ako si htela da se muzički potkivaš mogla si a odeš na forume muzičkih sajtova, umesto što ovde plasiraš svoje nihilitetne stavove.
I ajde na potkivanje: Opeth, Sentenced, Dreadfull Shadows, My Dying Bride, Lacuna Coil, Emperor, Kreator, Slayer, Megadeth, Crematory, Dream Theater, Death, Dimmu Borgir, Bal-Sagoth, Arcturus, Coverant, Borknagar, Arch Enemy, Blind Guardian, Osmonds, Korn, System of a down, Cris Cornell (svi periodi), Pearl jam, Tool, OSI (office of Strategic Influence), Dead can dance, Mike Oldfield, Avantasia, Verdi, Bizet, Beethoven, Ponchielli, Mozart, Gluck... i to što je Keeper nabrojao.
Komercijala, A?! E pa, praznoglavčiću nepotkiveni, postoji razlika između dobre i loše komercijale i krajnje je vreme da to primiš K znanju. Vidim, iskompromitovana si u tipičom duhu pozera s parolom: BUNTOVNIK, a u podtekstu: I DON'T KNOW, YOU DESIDE!

Keeper:
Daisy:
Ovde samo moze naici na iskomplesiranu decu koju treba DOBRO muzicki potkovati.

hehehe. istina je. zato trebaju da slusaju kao prvo Pink Floyd, Deep Purple, sve bluzere redom, The Beatles, ..... a tek onda nek krenu u svoja dalja istrazivanja.

tako deca sigurno nece zavrsiti na HIP HOPU :wink:
Ma ajd što završava na HIP HOPU, ali kako završava... bolje i da ne počinje.
A ako smo joj mi deca, onda ona može biti samo psycho usedelica.

lepo si joj to srochila, Nocturna, al' ja se bojim da to nista ne pomaze ..... evo kolko sam i ja pisao pa joj sve izaslo na drugo uvo ako je uopste i ulazilo .......

meni se najvise svidelo kad je rekla da se obrazujem iz Hupera i slicnih stvari :lol: :lol: :lol: heheheh .....

Daisy:
Keepere,
Nema potrebe da me nazivas Anonymous jer sam ti u prethodnom postu navela da sam post koji si ti citirao naipisala ja, ali sam izostavila ovo Daisy pa je ostalo gost. Ali posto vidim da sporije kapiras onda ok, ako treba jos neki put da napisem slobodno reci, nije ni tesko.

Dalje, moj cilj nikako nije da se napravim pametna iz prostog razloga sto ne vidim svrhu neceg takvog. Dokazivati svoj IQ ljudima kojima je upola manji je prilicno zaludan posao. Zar ne?

I na kraju, po tebi hip hop nije muzika ok. Postujem to. Po meni recimo nisu muzika one death metal pesme od 5 sekundi, ali ne vidim zasto bih gubila vreme maltretirajuci one koji to vole ili zasto bih se zalagala za proterivanje istih sa ovog foruma.

Zakljucak: nazalost za razliku od tebe ovaj forum mi ne predstavlja jedinu zabavu u zivotu. Ovde svratim jednom u par meseci da vidim sta ima, ali svaki put se smorim kada vidim u sta se ovi topici pretvore. Znaci samo malo tolerancije i postovanja tudjeg mislljenja. Ako volis ok, a ako ne volis, zaobidji i pusti druge da se time bave... Probaj i videces da i nije tako tesko.... :lol:

Keeper:
Anonymous:
Druze Keeperu,
Kao prvo ja nisam nikakva hip hoperka niti bilo ciji samozvani branilac, ok?

Kao drugo, ako ja znam dobro da citam, ovaj deo foruma se ipak zove MUZIKA, znaci ne zove se METAL, HARD CORE, POP, ROCK, a ne zove se ni HIP HOP, vec jednostavno MUZIKA. Znaci kada udjes u taj deo postoje teme koje imaju naslove i po tom naslovu lepo vidis na sta se tema odnosi. Jednostavno, zar ne? Ako te tema zanima, kliknes, citas i diskutujes, a ako te ne zanima pronadjes neku interesantniju. Ja recimo nikada ni ne otvaram temu u cijem naslovu pise Metal jer znam da me ne zanima nista sto se tu nalazi i znam da nemam sta da napisem na tu temu. A da idem tu samo da bih provocirala, to sam vec prerasla. Stvarno mi je zao.

Ali o cemu je ovde zapravo rec :?: Pa o tome da postoji veliki broj isfrustriranih pojedinaca koji se oduseve kada se pojavi neka tema o muzici koju oni ne vole ne bi li te svoje frustracije malo istresli. A to je po mom misljenju krajnje detinjasto, nezrelo i idiotski.

A sto se tice tvoje konstatacije o hip hoperima na forumu, sta da ti kazem. Ako ti smeta sto ima toliko puno topica vezanih za hop, a tako malo za nake druge pravce, onda lepo idite i postavite ih. Jednostavno, zar ne? Pisite o onome sto vi volite i slusate i svako ce biti zadovoljan. Ok?

I kao sto vidis iznela sam svoje misljenje argumentovano i bez uvreda, pa ako nemas neke dobre protivargumente, molim te nemoj se spustati tako nisko da prozivas i vredjas. I MOLIM tebe i sve ostale, malo manje tih citata, nepregledno je za citanje. Pozdrav! :wink:

sta fali citatima, bas je jasnije ???
ja sam tebi svoje protiv argumente vec izneo al' vidim da si ti dovoljno zreo/la da znas da ih ne procitas vec da namestis pricu onako kako tebi odgovara.

ponavljam.
ovo je FORUM O MUZICI.
ponavljam.
HIP HOP NIJE MUZIKA. zasto?
muzika je nesto sto ima melodiju, harmoniju, ritam ideju i sl. hip hop ima samo gomilu nabacanih recenica, imrmljanih, izbrbljanih, iz dna pete izbacenih. hip hop je NESTO sto se pakuje kao muzika iako to nije ..... previse je neartikulisano.

izvodim zakljucak:
HIP HOP NEMA OVDE STA DA TRAZI.
naime, meni ne smeta da hip hop stoji ovde, ja cu ovo reci svakome ......
znam ja da ovaj net mnogima sluzi da istresu frustracije, kao sto i tebi sluzi da se bar negde napravis pametnim/om ......

nije komplikovano, a posto si ti prerastao/la vec mnoge stadijume verujem da ces razumeti ...
Decko,brkas pojam HIP-HOP i RAP..To nije isto...Kad budes znao nesto o tim pojmovima..onda pricaj.. :twisted:

Keeper:
znam dovoljno - a to je da je tuga i jedno i drugo ...
znas kako kazu - isto s.r.a.nj.e drugo pakovanje.
ne boj se, nisam ni ja tolko blesav
Ne vredi se prepirati..Ja inace,ne slusam nesto narocito ROCK,ne volim ga,ali ga i ne pljujem putem postova..Jednostavno..zaobidjem temu koja mi se ne svidja..Savetujem i tebi da to uradis..bice prijatnije za sve RIVALCE..Pozdrav!!! :wink:

o zaobilazenju tema sam ti rekao na temi "R&B" ...
a da si ti tako fina i kulturna objasnila bi mi kakva je razlika izmedju hip hopa i repa ... posto ja ocito "ne znam" .....
a razlicito je samo povrsinski, a sustina je ista.
i to mi je dovoljno.

Anonymous:
HIP-HOP-prava stvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A RAP je kriiiiva, yeeeeah! YO man!
Eto, razjasnišmo i te "grane muzike". :lol:

Daisy:
Kenj, kenj, kenj......
Lepo neko rece : ko spava sa decom budi se popishan...
O.K. znaš i da kenjkaš. Baaavoo!!!

Daisy:
^^^^^^^^^^^^^^^
Tuga! Toliko slova, a nista receno...
Misliš na ^^^^^^^^^^^^^^^? U pravu si.

Keeper:
lepo si joj to srochila, Nocturna, al' ja se bojim da to nista ne pomaze ..... evo kolko sam i ja pisao pa joj sve izaslo na drugo uvo ako je uopste i ulazilo .......
Pa "ko spava sa decom" (verovatno se to odnosilo na autora posta), a u tim godinama, ne verujem da ima obzira prema sebi, a kamo li prema drugima, da brine o sopstvnoj higijeni - umiva se, pere uši, mokraću... No ja ipak gajim tračak nade da će joj se nešto od ovoga slučajno omaći, čisto da omogući pročišćenje sinaptičkih pukotina od silnih enzima.
Lažem! Zabole me dal će da ukapira!
Postoje sad i proteze za mozak, al pre toga ispiranje.
So long!

Jaooooj Nocturna, al kenjas... Pa ova Dejzi vam je je*ala kevu... Bas vam je i trebalo da vam dodje neko takav pa da vas iznapushava... Idi sad lepo i skoci sa nekog mosta da se ne bi vise blamirala... Citam kako vas je odrala i kidam se od smeha... Bruuuuukaaaaaa... :oops:

Nocturna, ajmo da skocimo s mosta, reperi su nam "j.e.b.a.l.i" kevu :lol: :lol: :lol:
a mogu da zamislim one likove sto se kidaju na ono sto Daisy mlati :lol:
zapale dzoint i kazu "YO MAN, YO NIGGA, SHUT THE MADAFAKA" :)

Keeperu pogledao sam tvoj sajt i video sam da je ocajan. Ustvari nisam video ocajnijeg sajta. Dosadio si i Bogu i narodu. Ako sam ja ker pusten sa lanca sta si ti? Interesuje me kakvu ces sebi zivuljku dati? Da nisi neka mica-maca?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nocturna:
I DON'T KNOW, YOU DESIDE!

heheheheh, AJ DONT SPIK INGLIS A? Rec "Deside" ne postoji na engleskom, jel ti rekao to neko mozda do sada? Jesi mozda mislila na "decide"? E moronko, idi bre malo se odvoji od svog monitora mozda nesto i naucis... Recimo da pises za pocetak

:oops:

HEMULI:
Keeperu pogledao sam tvoj sajt i video sam da je ocajan. Ustvari nisam video ocajnijeg sajta. Dosadio si i Bogu i narodu. Ako sam ja ker pusten sa lanca sta si ti? Interesuje me kakvu ces sebi zivuljku dati? Da nisi neka mica-maca?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nisi ti ker pusten sa lanca ti si najobichnija lajava dzukela. eto toliko ... garant samo znas da lajes ovako i nista vise ..... ponavljam ti opet da se malo kultivishesh ako zelis da komuniciras, a ako ne zelis da se kultivishesh onda nemoj ni da komuniciras.
ja nisam zivotinja, zao mi je :wink:

Back